BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 jacabo said: ilik nakli tek cozummus eahaehaehahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 SekerPembe said: jacabo said: Ampul verdi iste toplamda 4 ay surecek kalsiyum suda eriyen tabletlerden verdi birde barbadosa ucak bileti gunes gormem icin aaa beni de götürsene gittiğin yere, bende de d vitamani eksikliği varmışş ampul ve kalsiyum ikisi bir arada fazla olur gibi geldi bana eminsen eksikliginden soyleyeyim ilaci al doktora gitmene gerek yok baktirmadiysan daha once Tahlil icin ise nereye gitsen olur. Ben belim icin fulya acibademe gittim mr filan saglam cikti kan tahlilinde d vitamini cok dusuk cikti iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 evet eminim. benim de belim de ağrı var hatta. ama ben d vitaminiyle alakasını hala kuramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Bir sene olmuş ya lan Yüksel amcam göçeli. Çok garip geliyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 sıkıntıdan patlamak üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 same here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Siz post attığınızda niye iki kere atıyorlar ki spam filter yok mu diyorum içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ben boyle istanbulun her kosesinde elin almanini hatirlicaksam isim zor. Safak sivas -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 SekerPembe said: evet eminim. benim de belim de ağrı var hatta. ama ben d vitaminiyle alakasını hala kuramadım. kas eklem agrisi yapiyormus bunun yaninda yorgunluk,unutkanlik ve depresyonda yaparmis mr filanda temiz cikinca kadin emin oldu prof du zaten fazla sorgulamadim babama onaylattim bi =) birde normal duzel 25-80 arasiymis normal olarak 35-40 olmasi gerekiyormus benim 10 cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 resmen lanetliyim ya. iki hafta önce dizimi sakatladım ve akşam tekrar etti. bu sefer durum ciddi duruyor, menisküs yırtılmış olabilir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 öçb sonrası menisküs yırtanlar arasına hoşgeldin. sağda bekle, sırayla ameliyata alacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 SekerPembe said: evet eminim. benim de belim de ağrı var hatta. ama ben d vitaminiyle alakasını hala kuramadım. gel masaj yapiim ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 az kalsın allaha inanıyodum lan ehehehe. baya mucize gibi geldi çünkü düşününce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 allah kurtarmis kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 evlendim balayı yaptım geldim günlük. yine iş yine iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Garip gurip adamlar mesaj atıyor günlük, acaba telefonumu duvara yazıp bel fıtığı gibi bişiler mi yazdılar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 325 14 20 ezbere yazdım. tereddütsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 lan işe geç geliyorum kimse bişi demiyor orta yaşlı dayılar trip atıyo ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 şafak SİİRT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Bu da gol değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Resmen kan istiyorum ya, aazını burnunu kırsam bi işe yaramayacak ama içim rahatlar belki biraz? -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Gangnam style ile sahneye firlayan 40+ ingiliz teyzeler kaldiramiyom kollari diye bi sokak dugununden farksiz.. Ilgiyle takip ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 imamizer said: 325 14 20 ezbere yazdım. tereddütsüz. ankara bel fıtığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ön dişler kaplama porselen ,durmadan çıkıyor şimdi yine dişciye gidicem yapıştıtırtmaya ,kendimi böyle devamlı arıza yapan çin motosikletleri gibi hissetmeye başladım heryanım dökülüyor yaşlandık sanırım amg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bugün çok sıkıcı günlük, vakit adeta dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar