Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #7

Saeros

Öne çıkan mesajlar

akşam güzel bir partideydim . sonra tanıdığım çok süper bir hatunun yakınlarda doğum günü olduğunu öğrendim. 5dk uğrayıp bir ortama seksleyim dedim ve arkadaşlarımdan izin aldım 10dk içinde geri dönecem diye.

Doğum günü kızı çok tatlıydı. Beni gördüğüne çok mutlu olmuştu. Gece yatağına giderken şımarıklık olsun diye çok sevdiği bir kız arkadaşını da çağırmıştı ama o kız lezbiyendi. herkes tatlı tatlı uyuma modu vardı . tam lezbiyen kız , doğum günü kızının saçının arasından parmaklarını geçirirken bende doğum günü kızının kafasını öpecektim ki ağzıma lezbiyen kızın parmağı girdi. çok tuhaf bir enerji hissettim. Ama kız gitti ;(
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

bi ona, bi ona, bi ona, bi öbürüne. ver allam ver, ver allam ver

heyecadan typo yaptım :(

işin en heyecanlı kısmı tam gün bitti uyuma modu gelirken telefonum çaldı. hoparlöre alarak cevap verdim . nerdesin sorusuna "yataktayım" dedim. kız kardeşim telefonun ucundaydı. gecenin başından bıraktığım partiye hala beklendiğimi söyledi. gelemem şu an doğum günü kızından izin almalısın dedim . o da başladı" tatlım lütfen noyan eve gelsin eminim şu an sana çok güzel enerjiler veriyordur , etrafa huzur yayıyordur ama nolur şimdi geldin" . önce kız kardeşim olduğunu anlamadı bi şok oldu sonra kız kardeşim diyince ve kız kardeşim de daha da ısrar edince sabah güneş doğarken 10dk içinde geri döneceğim partiye geri döndüm. öpmelere , sarılmalara , sevmelere doyamadık.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...