Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Çok güzel akiyorum günlük ama yazmıyorum buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 aksam menusu: son kullanma tarihi gecmis yagsiz yogurt. ANANAS findik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ölecen lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Günaydın günlük, Dün akşam çok ilginç ki bir arkadaşımın buranın eski yazarlarından olduğunu ogrendim, işe güce bağlamış girmiyormuş. size çok selam soyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 günlük ayvalığa gidiyom hihihihihi kikikikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Günlük nereye gideyim karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 akşam güzel bir partideydim . sonra tanıdığım çok süper bir hatunun yakınlarda doğum günü olduğunu öğrendim. 5dk uğrayıp bir ortama seksleyim dedim ve arkadaşlarımdan izin aldım 10dk içinde geri dönecem diye. Doğum günü kızı çok tatlıydı. Beni gördüğüne çok mutlu olmuştu. Gece yatağına giderken şımarıklık olsun diye çok sevdiği bir kız arkadaşını da çağırmıştı ama o kız lezbiyendi. herkes tatlı tatlı uyuma modu vardı . tam lezbiyen kız , doğum günü kızının saçının arasından parmaklarını geçirirken bende doğum günü kızının kafasını öpecektim ki ağzıma lezbiyen kızın parmağı girdi. çok tuhaf bir enerji hissettim. Ama kız gitti ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bi ona, bi ona, bi ona, bi öbürüne. ver allam ver, ver allam ver heyecadan typo yaptım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 fede said: bi ona, bi ona, bi ona, bi öbürüne. ver allam ver, ver allam ver heyecadan typo yaptım :( işin en heyecanlı kısmı tam gün bitti uyuma modu gelirken telefonum çaldı. hoparlöre alarak cevap verdim . nerdesin sorusuna "yataktayım" dedim. kız kardeşim telefonun ucundaydı. gecenin başından bıraktığım partiye hala beklendiğimi söyledi. gelemem şu an doğum günü kızından izin almalısın dedim . o da başladı" tatlım lütfen noyan eve gelsin eminim şu an sana çok güzel enerjiler veriyordur , etrafa huzur yayıyordur ama nolur şimdi geldin" . önce kız kardeşim olduğunu anlamadı bi şok oldu sonra kız kardeşim diyince ve kız kardeşim de daha da ısrar edince sabah güneş doğarken 10dk içinde geri döneceğim partiye geri döndüm. öpmelere , sarılmalara , sevmelere doyamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 kamyonu devirttin yine noyan kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yavaş yerler yaş . tekerleklere zincir takalım, . hem iş hem ...iş. önce iş güvenliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Noyzura said: yavaş yerler yaş . tekerleklere zincir takalım, . hem iş hem ...iş. önce iş güvenliği. şarampol turizm'e döndük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 istanbul beni olduğum halime geri döndürüyor. sabahları kalktığımda izmirdeki sağlıklı kahvaltılar yerine. waffle yemeye yöneliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Hocam 7.30 da girecegim butten beni birakirsan yumurta kasa corollani cizicem cok pis. Hayir yaz okulunda acilmiyor da. Acilsa nolur lan teknik secmeli ders icin yaz okuluna mi gidilir. Yakarim lan hepinizi ibreler. Mezun edin cabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Tek derse kalicam galiba izdirabini skim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Tatile 10 gün kaldı günlük ,yeyy 1 sene doldurmadan izin alınamayan şirketten tatil izni koparttım çok iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Gelişme var o zaman biraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 En çok asıl söylemek istediğim şeyi söyleyemiyorum ya. Allah bu hissin belasını versin. Allah bütüm intihar krizlerinin belasını versin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bana söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 selam grup müdürüne diğer kısmında bir sürü müdürün olduğu e-postada "..hâlâ göremiyoruz KÖR OLDUK! ahahsdf.." diye yazmak sanırsam bu sefer topları masaya sağlam bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 istifanı hazırla yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 onda sorun olmadı "artık görebiliyor olmalısınız :)" diye dönen cevaba "Allaaaaam GÖRÜYORUM GÖRÜYORUM!" diye karşılık verdim şundan da bir şey çıkmazsa yerim sağlam demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 her ofise böyle adamlar lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar