coco Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 dolaşmaya çıkmıştır. küstürdüysen durum farklı tabii. o zaman birkaç güne döner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 bugün koşu bandından düştüm. çok harika bir düşüş oldu hemde. akıllı tv de 90 larda çekimiş, masa üstünde dans eden ellili yaşlarındaki sarhoş alman çiftin yere düşme videosundan sonra yayınlansa bütünlük bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 hızlı iniş çıkışları yaptığım bir dönemdeyim ama genel tema pasiflik. çıldırırcasına harekete geçme güdüsü var üzerimde. yapmam gereken ama belirsiz olan çok fazla şey var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 shining koridorları!!!! https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941378_361003234000124_535920966_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 izlemedim ;ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Noyzura said: utanırım ya .. içinde ben olduğum görsellere bakıp patideki arkadaşlarım fapfaplarsa. Gazetecilere totunun fotosunu çektiriyorsun ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 arkadan yayınlamışlarda aslında hükümete şeyimle ayar vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 bugun ya da yarin hayatimin donum noktasi olacak. dua edin bana atayizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ediyorum içtenlikle. niyetlerin tezahür etsin kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Çıktım üleynnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Ohhh hoşçıktınnn^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 bulaşık makinasından yeni çıkan sıcacık kaşığı o buz gibi dondurmanın içine sokmak .. oh yeah günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Evde kalmış kızlara döneceksin bu gidişle abi git bi çeki düzen ver kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 kızlarla ders sunumu hazırlamak ne kolaymış lan hem düzgün bir şey oluyor hem de daha az uğraşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 wastyrx said: Evde kalmış kızlara döneceksin bu gidişle abi git bi çeki düzen ver kendine. Bulk yapıyorum ya (yersen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Hadd bakalım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 merhaba bugun cok calistim gunluk kollarimi hissetmiyorum ve vita dan yazmak inanilmaz zor bir durum benim icin iyi ve aydinlik bir gun dilerim (-.-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 yok böyle bi yorgunluk ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Şu an çok sinirliyim. 3-4 tane o.ç. binmişler doğana ve ben arabamla ara sokaktan gelirken arkamdan sürekli sellektör yapıyorlar, müzik son seslerde yol vereyim şu ..... lere dedim ve yol verdim. Bunlar Beni geçtiler ve ani fren yapıp arka tekerleri kaydırıyorlar vs vs. Küfrettim o.ç. dedim yanımdaki eşim annelerinin kötü kadın olduğunu nereden biliyorsun diye ısrarla sorması artık çileden çıkardı. En iyisi trafikle hiçbir işin olmayacak. En sakin adamı bile deli ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 cok sıcak,cok sıkıcı,yapıcak bişey yok, cok sıkıcı... cok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Yapacak bi şey yok OUT - Hiç bir şey yapmak istemiyorum IN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 aga kusura bakma da bu saatten sonra taksime gidilmez ya, saat 11 oldu lan taksime gidip de mekana girene kadar min 12 olacak. 3-4 saat için de kıçımı kaldırasım gelmiyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 kozalak said: aga kusura bakma da bu saatten sonra taksime gidilmez ya, saat 11 oldu lan taksime gidip de mekana girene kadar min 12 olacak. 3-4 saat için de kıçımı kaldırasım gelmiyor şu an. tam saati aslında yaw. ben zamanlamamı hep 12'ye gelicek şekilde yapardım taksimde. 3-4den sonra tam ortam kıvama geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 .. Bize kurallardan bahset Halil Cibran... -Siz kurallar koymayı çok seversiniz ama kuralları bozmayı daha çok seversiniz. Tıpkı okyanus kıyısında sabırla kumdan kuleler yapan,sonra da kahkahalarla onları deviren çocuklar gibi. Ancak siz kumdan kulelerinizi yaratırken, okyanus kıyıya kum taşımaya devam eder. Ve siz onları yerle bir ederken, okyanus da sizinle birlikte güler. Gerçekten de okyanus,daima masum olanla beraber güler. Fakat yaşamı bir okyanus ve insanların koyduğu kuralları kumdan kuleler olarak görmeyen kişiler için ne diyebiliriz? Onlar için yaşam bir kaya ve kanun bu kayayı kendi isteklerine göre oyup şekillendirmek için kullanacakları bir keski gibidir. Dansçılardan nefret eden yeteneksiz biri için ne diyebiliriz? Veya boyunduruğundan hoşnut olup, ormanındaki geyiği başıboş bir serseri olarak yargılayan bir öküz için? Peki, derisini dökemediği için,diğerlerini çıplak ve ahlaksız olarak niteleyen yaşlı bir sürüngene ne demeli? Veya bir düğün şölenine erkenden gelen,iyice karnını doyurduktan ve yorulduktan sonra,yemekleri ve eğlenceyi kötüleyen biri için? Bunlar hakkında söyleyebileceğim tek şey,hepsinin güneş ışığı altında oldukları halde, Güneş'e sırtlarını dönmüş olduklarıdır. Onlar salt kendi gölgelerini görebilirler ve bu gölgeler, onların kanunları olur. Ve onlar için Güneş, bir gölge yaratıcısından başka ne olabilir ki? Ve onlar için kurallara uymak,başlarını yere eğip, toprak üzerindeki gölgelerini izlemekten başka bir şey değildir. Ancak yüzünü Güneş'e çevirmiş olanlarınızı, toprak üzerine çizilmiş imajlar durdurabilir mi? Eğer rüzgarla yolculuk ediyorsanız, hangi rüzgar gülü yönünüzü çizebilir? Eğer boyunduruğunuzu kırarsanız, ama başka birinin hücresinin kapısında değil, hangi kanun sizi sınırlayabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar