Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlamayı düşünmekteyim ama?


Netcafe

Öne çıkan mesajlar

swg, academyde movie battles oynadım ben ztn sadecede..
o birkaç kez..LOL

pre-cu dönemini tam hatırlamıyorumda cu/nge döneminde benim 82 seninde 90 olduğun bi ara vardı o arada yenip duruyordum seni cıldırmıştın asdasdasda

neyse sonuç olarak gel abi oyun güzel ve zevkli her türlü oynanırlıgı var bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

50k pp ile bir classta nerdeyse herşeyi max yapmış oluosunuz. 50k pp'yi haftaiçi 3saat +/-1saat, cmts pzr günde 5saatten oynasanız 1 ayda olunur bence, hadi arada pvp filan geyik yaptın desek max 2ay.

benim 1 ay oldu sayılır, 30k pp oldu ve baya geyik oynadım yaklaşık yukarıdaki gibi sürelerde ayrıca bu 1ay içinde hem nişan hazırlıkları hemde düğün planlaması fln vardı bide.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fizban sana bazı uyarılar yapayım oyun hakkında ona göre al oyunu :)

oyun gerçekten INDIE ve öle SWTOR, WOW, vs. kalitesi bekleme interfaceinden gelen contentinden , patchlerden, yapımcı şirketten, oyunun dengesinden ve sisteminden.

kötü fakat 3-4 günde alıştığın ve ondan sonra sıkıntı yaratmayan bir interface i var oyunun.

ayrıca UO gibi oyun basit değil. Daha grind isteyen ve yorucu bir süreç karakter kasmak. Uo'da açardın giderdin yanına arkadaşın bi kılıç alırdın boks dur bilmemnedir kasardın. En kötü arkadaştan para alırdın regleri satın alır kasardın. Macro yapardın. Veya safede bi yere madene gider maden kazardın.

Darkfallda öle bi durum yok, Prowess point grindliosun skillere dağıtmak için ve bi seviyeye kadar safe zoneda grindliosun ondan sonra şehir dışına çıkmak zorudnasın, eğer tek başınaysan safe zone dışında bir spawnda bi şekilde gankleniyorsun.

Harita küçük değil, UO'daki gibi çat oraya recall pat buraya gate. Pıtır pıtır 2 dakkda maden koşam şehire koşam gibi durum yok. O yüzden at alayım uzaklara gideyim giyineyim kuşanayım UO'dan daha zahmet ve zaman isteyen şeyler.


Bunlar birleşince o kadar da casual olmuyor oyun. Yani bi gece geleyim 1-2 saat biraz kasıp çıkayım diyince baen hiç progress etmeden geceyi kapatabiliyorsun. Ama ettiğin zaman da çok güzel edebiliosun.

Bazı geceler inanılmaz pvpler dönüyor, kazanıyorsun lootluosun çok zengin oluosun keyfin çok yerine gelio. Veya gemiyle çıkıosun inanılmaz maceralar dönüo zevkten 4 köşe luosun.

bazen de ulan PP kasayım die safe zonedan çıkıosun, ilk dakkada çat die ölüosun herşeyi kaybediosun bi de üstüne 0 progress keyfin kaçıyor oyundan çıkıosun vs.

Karışık hisler içeriyor yani oyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...