dunkof Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Sonuç olarak ezdikleri zenciler şuan beyazları geçti sayılır ve siyahi asıllı Başkanları var artık , Türkiye de ise bir zamanlar ezilen kürtler şimdi aynı duruma gelecekler, daha çok hak tanınıp mecliste hükumeti kalkındıra bilirler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Türkiyede kürt asıllı başbakanda çumhurbaşkanıda oldu. Hatta 90lardan önce oldu bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 No problemo Kürt-Türk olayı zenci,beyaz gibi değil. İşime hangisi geliyorsa onu der geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 olanlar ancak kürt asıllı türk olabildiler amma velakin değişen şey de bu zira şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 öyle birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 http://tr.wikipedia.org/wiki/Kategori:K%C3%BCrt_as%C4%B1ll%C4%B1_T%C3%BCrk_siyaset%C3%A7iler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 amerika'daki zenci-beyaz davasıyla türkiye'deki türk-kürt olayını birbiriyle kıyaslamayın bile. türkiye'de geçmişte çok olumsuzlukların olduğunu söyleyebilirsiniz ama zenci ayrımcılığıyla bir tutmak saçmalamak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 türkiye cumhuriyeti tarihi öyle bir şey yok'larla geçti zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bunu bana deme bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 niye zenci misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 min %80 olan musluman kesimin dinimizi yasayamiyoruz demesiyle ayni bu da. kimse kimsenin kurtmus lazmis cerkezmis ne olduguyla ilgilenmezken, aradan bizim haklarimiz, biz ezildik biz soyle olduk biz boyle olduk diye diye tiksindirttiniz insanlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 zaten buradaki en önemli fark da oydu, orada "siz zencisiniz, sizi ayırıyoruz" denirken burada "herkes türk, başka kimse yok" dendi. ayrıma gerek kalmıyor asimile edince, onu denedik. tabii ki oradaki durum çok daha vahimdi ama bu asimilasyon çabasının ardındaki mantığın daha insancıl olmasından ötürü değil. 2013'de görüyoruz "bütün kürtleri sürelim, şurdan itibaren heryeri bombalayalım" kafasındaki insanları. 50 yıl öncesi değil yani, bugün var bu kafa. asimilasyon başarısızlığa uğrayınca redneck styla belli ettiler niyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ben en önemli farkın zencilerin köle olması sanıyordum, vay arkadaş sdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 kıyaslamayın derken kastettiğim de şartlardı zaten, sam. yoksa "türk değilim" demediği sürece kürtler genelde mutlu mesut yaşadılar, şartlar oluştu yüksek yerlere geldiler. mutlu mesut dedim diye bölge ekonomik şartlarını falan karıştırmayın. onlar ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Sufi said: bunu bana deme barisana dememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 kölelikten sonrasını konuşuyordum ben arcane. @yav, pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 dunkof said: Sonuç olarak ezdikleri zenciler şuan beyazları geçti sayılır ve siyahi asıllı Başkanları var artık , Türkiye de ise bir zamanlar ezilen kürtler şimdi aynı duruma gelecekler, daha çok hak tanınıp mecliste hükumeti kalkındıra bilirler yani nick-post uyumlu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 evet sufi, aynen dediğin gibi. ama işte "şuraları komple bombalayacaksın" kafasındaki insanlar da bir değil beş değil. bayağı miktarda var. ve ayrımcılığın yanlış olduğu son 50 yıldır kültür bombardımanıyla zihinlere işlenirken var bu kafalar. ve 'modern' insanımızda var yani, eğitimsiz, kültürsüz, afrikalı tutsi mutsi derebeyi askeri ile bir değil bunların zihinsel gelişim imkanları. arcane said: ben en önemli farkın zencilerin köle olması sanıyordum, vay arkadaş sdafsd biz de 1850'leri konuşuyorduk zaten lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 pkkyi destekleyen insanlarin olmasi normal de, bombalayalim oldurelim kafasindaki insanlarin olmasi mi garip geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Sam said: evet sufi, aynen dediğin gibi. ama işte "şuraları komple bombalayacaksın" kafasındaki insanlar da bir değil beş değil. bayağı miktarda var. ve ayrımcılığın yanlış olduğu son 50 yıldır kültür bombardımanıyla zihinlere işlenirken var bu kafalar. ve 'modern' insanımızda var yani, eğitimsiz, kültürsüz, afrikalı tutsi mutsi derebeyi askeri ile bir değil bunların zihinsel gelişim imkanları. arcane said: ben en önemli farkın zencilerin köle olması sanıyordum, vay arkadaş sdafsd biz de 1850'leri konuşuyorduk zaten lulz o zaman murricadaki ırkçılığın kaynağı KFC esprileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ırkçılık olması için kölelik olmasına gerek yok ki, kölelik ekonomik bir mesele zaten. Marty said: pkkyi destekleyen insanlarin olmasi normal de, bombalayalim oldurelim kafasindaki insanlarin olmasi mi garip geldi? pkk destekleyenler hapse atılır veya öldürülürken, "bütün kürtleri bombalayalım öldürelim" kafasındaki insanların özgürce gezmesi garip sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Sam said: pkk destekleyenler hapse atılır veya öldürülürken, "bütün kürtleri bombalayalım öldürelim" kafasındaki insanların özgürce gezmesi garip sadece. Aynen bütün o zavallı Pkk destekçileri hapislerde çürüyorlar, 'dağdaki arkadaşlar' hunharca uçaklar tarafından bombalanırken piş faşist Türkler ellerini kollarını sallaya sallaya geziyor. Çok güzel, son derece modern, tam bir dünya vatandaşı bir bakış açın varmış Sam kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ne kör cahil adamlar var ya şu forumda bazen gerçekten inanamıyorum, çok büyütüyorum gözümde demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Kolelikle alakasi yokmus zencilere yapilan irkciligin. Paticik her gun yepyeni birsey ogretiyor insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar