Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 visaya kaç taksit olur vade farksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yapı kredi +2 taksit yaptırıyormuş, maliye bakanına söyleyelim de ondan çıkarttırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bence tek çektirsin sürekli asgarisini ödesek 20 yıla biter borç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bize o kadar limitli kart vermezler ki abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Tamam durun vurmayın acıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 BonePART said: sanssizsansli said: ben bi soru sormuştum kaynamış. basınçtan enerji üretilebilir mi? misal çok derin okyanus sularına bir sistem kurularak falan? abi nasıl bi sistem planlıyosun onu söle yardımcı olalım şu anda geliştirilmiş bi sistem yok var len nası yok. var ama verimsiz abi. sabit gerilimden de üretebilirsin enerjiyi. izolatör aynı zamanda enerji üreteci olarak da çalıştırılabiliyor. osuruğundan bile enerji üretebilirsin. boktan da üretiliyor. hatta verimli o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Güneş ve rüzgardaki sıkıntılardan biri adam gibi depolama olamaması henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 depolama olcak olsa yıldırımdan da yaparlarki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Yok yani su ve doğalgazda depolama yapabiliyorsun ve nükleerde o yüzden daha güvenilir enerji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abi basınçtan derken adam suyun çok derinlerindeki basınçtan söz etti diye anladım ben bilinen bişi yok onun için yane basınç farklarından yararlanarak enerji üretecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 almanya yazları cayır cayır yanıyor lan nasıl güneş fakiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 İstanbul boğazındaki akıntı ile elektrik üretilebilir ama halen yapılmıyor. Bu konuda haberler çıkmıştı hatta bi aralar. Devamlı akıntı var lan deli gibi seviye farkı yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Peki bu akıntıyı engellemenin ekosisteme etkisi ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Engel falan hikaye oradan üretilecek enerji vs maliyeti bütün problem. Aynı enerjiyi ben yarı fiyata üretebiliyorsam gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yok gayet avantajlı oradan üretilecek enerji. Ayrıca akıntıyı yok etmiyorsun. Bürokratik engeller, alınması gereken izinler falan o yüzden yapılamıyor. Yoksa bu konuda çalışmalar vardı seneler evvelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 zaten trafiği kalabalık olan bi boğaza bide enerji santrali mi kurcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Ya dünyada adam gibi üretim yok daha o metodla 20-30MWtı geçen hatta onu bırak 3-4ÖWı geçen bile yok herhalde. Kaldıki hala araştırma geliştirme safhasında bir teknoloji dalga enerjisi. mani said: yok gayet avantajlı oradan üretilecek enerji. Ayrıca akıntıyı yok etmiyorsun. Bürokratik engeller, alınması gereken izinler falan o yüzden yapılamıyor. Yoksa bu konuda çalışmalar vardı seneler evvelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 akıntının olduğu geniş yerler de var. her noktadan trafik geçmiyor. dediğim gibi bunun yapılmış çalışmaları var. sadece istanbul değil çanakkale boğazı da var hatta çanakkale boğazında deneme amaçlı kurulmuş santral vardı bi ara. http://www.ntvmsnbc.com/id/25406555/ dalga değil abi akıntı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Siz onu falan bos verin. Nukleerde mikro nukleer santrali, yesil enerjide de hidrojeni arastirin. Esas gelecek onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 BonePART said: zaten trafiği kalabalık olan bi boğaza bide enerji santrali mi kurcaz? kanal istanbul bitince kurulabilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 fenn said: dasaaa said: adamın her daim yiyecek ürünü var (nükleer) kendisine yetiyor bu. ekstra olarak güneşe geçiyor.kademeli ve yavaş bir geçiş. Bende aynı şeylerden bahsediyorum. Sonuçta Güneşe doğru geçiyor millet biz geriden neden takip edelim. Engelimiz nedir? Almanya gibi güneş fakiri bir ülke bile güneşe geçiyorsa Güneş cenneti türkiye nin geçmemesi ayıp salak insanlar işte. misal evinde ekmeği olmadığı halde, karnını doyuramadığı halde "NEDEN BİZDE ALTIN TOZLU KREMBRULE YOH!!" diyen bir adamı düşün. salak dersin di mi? hah öle işte. aynısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 chrome said: Siz onu falan bos verin. Nukleerde mikro nukleer santrali, yesil enerjide de hidrojeni arastirin. Esas gelecek onlarda. hidrojen bi enerji deil enerji depolama metodu sadece su an havadan yada sudan hidrojen uretmek yakılınca cıkan enrtrjiden fazla hala ama enerji depolamak icin urasılıyo tek sorunu hidrojen o kadar ufak bi atom ki tüplerden ve depolardan atom aralarından sızıp kacıyo bide tabi hayvan gibi yanıcı bi gaz olması biraz sıkıcı bi hindernburg modunda ooo the humanityh humanity olmamak icin cok arastırılması gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Abi... Ben ne diyorum sen ne diyorsun.. Benden buraya kadar. Hadi size kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ne diyosun ne diyorum abi açıklarsan hidrojene bakın demişi,n baktık bi enerji kaynağı değil dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar