BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ABD nin şöle boktan bi durumu var ama ABD defans harcamasını durduramıyo cunku ekonominin buyuk bi tekeri gecen gun ordu abi tanka gerek yok almayın dedi senato alalım alalım diye tank siparişi verdi carklar donsun diye http://news.yahoo.com/army-says-no-more-tanks-congress-insists-115422396.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Turkçeyi savunalimda bunu savunurken sakin olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bunun antropoz versiyonu vardı ya bide oktay sinanoglu mu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 heya onuda hiç sevmezdim 23 yasındamı ne prof olmus enayi taq1lmamis h1c ZUAHUZHUAHZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Absolut said: Turkçeyi savunalimda bunu savunurken sakin olalım. O aradaki "ç" bir gözyaşı oldu, aktı içime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bucurukunannesi said: Bu ne yaaaa? face 2 face karşılaşmak istememiş! Yuh oha elin diline özene özene artık iyice b.....nu çıkardınız! yüzyüze diye bir sözcük yok sanki Türkçe'de Anan, baban, deden, ninen de face 2 face diyordu değil mi? Bu kadar özentilikten tiksiniyorum gerçekten tiksiniyorum baaaayyy şekerimlerden bile daha itici! Bu SON bir daha yazmayacağım bu foruma Bu kadar çok özentiyi görüp sinirlerim tepeme çıkmasın hadi şimdi zil takıp oynayın doktora gitmeni tavsiye ediyorum acilen. l2 react. tybbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ahaha o ne ya menopoz rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 @Asteroth, abi konuşmak iyi güzel de giderek WoT yazar hale geldik, işyeri buna pek müsait değil. 1. madde için sana link bulurum o kolay da, fikir belirtme işi giderek uzuyor. Umarım iş dışında unutmazsam bu konuyu, tartışırız zaten. Bu gün zor ama =) (hani "cevap veremedi" olmasın daha duuur ^^ ) Ama ABD'nin bu konuda sıkıntısı var demedim ki, ABD kendi düşmanı olan ufak ülkelerin "işe yaramayacak" bir silaha harcama yapmasını, ordu modernizasyonu, koruma kalkanı vs gibi şeylere harcama yapmasına tercih ederdi korkmuyor olsa dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Valla benim de derdim WoT tartışması değil, bugün mesaiyi nasıl yerim diyordum, şansa bu konu denk geldi. Yoksa çakmışım nükleerine, bombasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 hahahaahahah bu kadar basite indirgemeseydin iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 fallout 4'e bizide ekleseler bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Şu teyzenin yazdığını okudukça laflar hazırlıyorum ama yok ya anlamayacak. Türkçe diye yırtınıp, örnek olarak verdiği kelimelerin kökenleri söylenince "zaman içinde kanıksanan kelimeler Türkçe sayılır" diye cevap veren, bunun üstüne "senin şikayet ettiğin yabancı kelimeler de kanıksandılar zaten" denince blue screen veren birine daha ne anlatacaksın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bürücüğünannesine bi doz xunn yazıyorum kendine gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Kendinize gelin arkadaşlar kalbinizi kırmayalım. Herkes yaşıtınız değil ve espriye sizin kadar anlayışlı yaklaşmıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 valla kaldıramıyorsa yaşına yakın insanların takıldığı yerlerde takılıcak. burada kimse kimsenin yaşını hesap ederek yazmak zorunda değil. senelerdir forumdaki kullanıcıları, kimliklerini değil de forum nicklerini göz önünde bulundurarak yazıyoruz. herkesin yaşı eşit, boyu posu, eti budu eşit. bazılarınınki daha eşit, orası ayrı tabi. yaşına, cinsiyetine göre muamele isteyen başka yere gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 evet, mesela sufi sacina sakalina yakismayan oyunlar oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Sufi sana fikrini sormadım sadece açıklama yaptım ister uygula iste uygulama sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 towndaki bütün simlerim dede nine. niye yakışmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 oo ayar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Girmesin, okumasın, yazmasın o zaman yahu. Konu dil olsa yine ok de konu nükleer silah santral+silah? Zorla mı okutuyoruz da b..kunu çıkarttığımıza (noktalı yazınca noluosa) kanaat getirip böyle kusuyor? Neyse ya edit; yazana kadar ne muhabbet dönmüş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 absolut fikrimi sormuş olduğunu düşünmedim zaten. yazarken de fikrimi merak edenler oluyor mu diye düşünmüyorum hiç. yazıyorum yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bucurukunannesi said: Bu ne yaaaa? face 2 face karşılaşmak istememiş! Yuh oha elin diline özene özene artık iyice b.....nu çıkardınız! yüzyüze diye bir sözcük yok sanki Türkçe'de Anan, baban, deden, ninen de face 2 face diyordu değil mi? Bu kadar özentilikten tiksiniyorum gerçekten tiksiniyorum baaaayyy şekerimlerden bile daha itici! Bu SON bir daha yazmayacağım bu foruma Bu kadar çok özentiyi görüp sinirlerim tepeme çıkmasın hadi şimdi zil takıp oynayın selametle. çıkarken kapıyı çekiver arkandan bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Sufi said: absolut fikrimi sormuş olduğunu düşünmedim zaten. yazarken de fikrimi merak edenler oluyor mu diye düşünmüyorum hiç. yazıyorum yine de. bak haalaa fikrini yazıyor cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar