Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Editor said: Oha iyi salladin dun gece yatagimda bir alara vardi vaybe kader ayni alaramisin yoksa Kim olmamı istersen oyum.
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 goldbären said: bence sevin, madalyasız taze olup üne kavuştun forumda. pati teta phi house olarak her yeniyetmeyi böyle bir circlejerkten geçiriyoruz. Frat House Initiation: Pati Edition.
Editor Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Fransuxa said: Editor said: Oha iyi salladin dun gece yatagimda bir alara vardi vaybe kader ayni alaramisin yoksa şş tamam yapma olm biz bizeyiz burda Yok la harbi sasirdim alara diyince ahaha:) daha 2 saat olmadi hatun evden cikali
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ilgi göstermezseniz devamı gelir, kim diye sorun bir ünlü resmi falan paylaşsın, inanılmaz etkilenmiş olalım, ego mastürbasyonunu bitirsin o zaman peşini bırakır
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Adam whatsapp grubunda da söyledi. Ne hatunmuş arkadaş. Ne zamandır sevişmiyordun günix :D
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Bu arada TR'de var mı öyle fratlerden ? Sanmıyorum ama. Gizli vardır belki.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 topiğin ağzına sıçtık ya hepimizi banlasalar yeridir. sparkcaster ne üzülmüştür nolanımın kıymetini bilmediler topiği kirlettiler diye
Seele Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Alara msn var mi? avrupayi seviyor musun?
Seele Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Erkek lan bu. olm niye kandiriyor sunuz beni. artik su gizli KIZLAR ciksin ortaya onca bekar var burda ya.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Kişisele konu açmıştı bu arkadaş. Merak edenler arama fonksiyonundan baksınlar.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Anhora said: Sende mi Brütüs? Wishmaster said: Valla bende değil. http://3.bp.blogspot.com/-M3AuzXepgWQ/Tbhx9x30NGI/AAAAAAAAAI4/gksVduJXuxs/s1600/five0-ouch.gif
Grego Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Anhora said: Lisede yemin ediyorum 5 tane kızla aynı anda mesajlaştığım ve artık bıktığım oluyordu. Hiç yalnız kalmadım ve yalnızlık hissetmedim. Çünkü kız arkadaşlarım, normal arkadaşlarım hepsi kafa dengi insanlardı. Düzgün insanlardı. Varoş değillerdi.
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Patiye neden giriyorum sanıyorsunuz. Paticik.com: NO-LIFE FORUM
moriarty Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Grego said: Anhora said: Lisede yemin ediyorum 5 tane kızla aynı anda mesajlaştığım ve artık bıktığım oluyordu. Hiç yalnız kalmadım ve yalnızlık hissetmedim. Çünkü kız arkadaşlarım, normal arkadaşlarım hepsi kafa dengi insanlardı. Düzgün insanlardı. Varoş değillerdi. neyini alıntıladın grego? 2 kız ilgi gösterdi diye attıkları mesajları tek tek foruma koymadın mı? konu ilgi çekti diye her konuyu bu kızlara getirmedin mi?
goldbären Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ne çirkin filmmiş ya herkesi birbirine düşürdü.
Grego Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 moriarty said: Grego said: Anhora said: Lisede yemin ediyorum 5 tane kızla aynı anda mesajlaştığım ve artık bıktığım oluyordu. Hiç yalnız kalmadım ve yalnızlık hissetmedim. Çünkü kız arkadaşlarım, normal arkadaşlarım hepsi kafa dengi insanlardı. Düzgün insanlardı. Varoş değillerdi. neyini alıntıladın grego? 2 kız ilgi gösterdi diye attıkları mesajları tek tek foruma koymadın mı? konu ilgi çekti diye her konuyu bu kızlara getirmedin mi? hayır.
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Fanları filmden daha tırt. Popcorn tuzundan agzım tahriş oldu.
Öne çıkan mesajlar