Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Editor said: Oha iyi salladin dun gece yatagimda bir alara vardi vaybe kader ayni alaramisin yoksa Kim olmamı istersen oyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 goldbären said: bence sevin, madalyasız taze olup üne kavuştun forumda. pati teta phi house olarak her yeniyetmeyi böyle bir circlejerkten geçiriyoruz. Frat House Initiation: Pati Edition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Fransuxa said: Editor said: Oha iyi salladin dun gece yatagimda bir alara vardi vaybe kader ayni alaramisin yoksa şş tamam yapma olm biz bizeyiz burda Yok la harbi sasirdim alara diyince ahaha:) daha 2 saat olmadi hatun evden cikali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 illa uzatıcan dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ilgi göstermezseniz devamı gelir, kim diye sorun bir ünlü resmi falan paylaşsın, inanılmaz etkilenmiş olalım, ego mastürbasyonunu bitirsin o zaman peşini bırakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Adam whatsapp grubunda da söyledi. Ne hatunmuş arkadaş. Ne zamandır sevişmiyordun günix :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 alara değil alarmadır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Bu arada TR'de var mı öyle fratlerden ? Sanmıyorum ama. Gizli vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 topiğin ağzına sıçtık ya hepimizi banlasalar yeridir. sparkcaster ne üzülmüştür nolanımın kıymetini bilmediler topiği kirlettiler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Ahahaha 10 sayfa oldu günaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Alara msn var mi? avrupayi seviyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 İsviçre'ye götürsene beni adsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Erkek lan bu. olm niye kandiriyor sunuz beni. artik su gizli KIZLAR ciksin ortaya onca bekar var burda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Kişisele konu açmıştı bu arkadaş. Merak edenler arama fonksiyonundan baksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Sen de mi Brütüs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Valla bende değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Anhora said: Sende mi Brütüs? Wishmaster said: Valla bende değil. http://3.bp.blogspot.com/-M3AuzXepgWQ/Tbhx9x30NGI/AAAAAAAAAI4/gksVduJXuxs/s1600/five0-ouch.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Anhora said: Lisede yemin ediyorum 5 tane kızla aynı anda mesajlaştığım ve artık bıktığım oluyordu. Hiç yalnız kalmadım ve yalnızlık hissetmedim. Çünkü kız arkadaşlarım, normal arkadaşlarım hepsi kafa dengi insanlardı. Düzgün insanlardı. Varoş değillerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Patiye neden giriyorum sanıyorsunuz. Paticik.com: NO-LIFE FORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 büyü de gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Grego said: Anhora said: Lisede yemin ediyorum 5 tane kızla aynı anda mesajlaştığım ve artık bıktığım oluyordu. Hiç yalnız kalmadım ve yalnızlık hissetmedim. Çünkü kız arkadaşlarım, normal arkadaşlarım hepsi kafa dengi insanlardı. Düzgün insanlardı. Varoş değillerdi. neyini alıntıladın grego? 2 kız ilgi gösterdi diye attıkları mesajları tek tek foruma koymadın mı? konu ilgi çekti diye her konuyu bu kızlara getirmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Oo ortalık karışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ne çirkin filmmiş ya herkesi birbirine düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 moriarty said: Grego said: Anhora said: Lisede yemin ediyorum 5 tane kızla aynı anda mesajlaştığım ve artık bıktığım oluyordu. Hiç yalnız kalmadım ve yalnızlık hissetmedim. Çünkü kız arkadaşlarım, normal arkadaşlarım hepsi kafa dengi insanlardı. Düzgün insanlardı. Varoş değillerdi. neyini alıntıladın grego? 2 kız ilgi gösterdi diye attıkları mesajları tek tek foruma koymadın mı? konu ilgi çekti diye her konuyu bu kızlara getirmedin mi? hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Fanları filmden daha tırt. Popcorn tuzundan agzım tahriş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar