Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interstellar (2014)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
goldbären said:

bence sevin, madalyasız taze olup üne kavuştun forumda. pati teta phi house olarak her yeniyetmeyi böyle bir circlejerkten geçiriyoruz.

Frat House Initiation: Pati Edition.
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

Editor said:

Oha iyi salladin dun gece yatagimda bir alara vardi vaybe kader
ayni alaramisin yoksa

şş tamam yapma olm biz bizeyiz burda

Yok la harbi sasirdim alara diyince ahaha:) daha 2 saat olmadi hatun evden cikali
Mesaj tarihi:
Anhora said:

Lisede yemin ediyorum 5 tane kızla aynı anda mesajlaştığım ve artık bıktığım oluyordu. Hiç yalnız kalmadım ve yalnızlık hissetmedim. Çünkü kız arkadaşlarım, normal arkadaşlarım hepsi kafa dengi insanlardı. Düzgün insanlardı. Varoş değillerdi.
Mesaj tarihi:
Grego said:

Anhora said:

Lisede yemin ediyorum 5 tane kızla aynı anda mesajlaştığım ve artık bıktığım oluyordu. Hiç yalnız kalmadım ve yalnızlık hissetmedim. Çünkü kız arkadaşlarım, normal arkadaşlarım hepsi kafa dengi insanlardı. Düzgün insanlardı. Varoş değillerdi.

neyini alıntıladın grego?

2 kız ilgi gösterdi diye attıkları mesajları tek tek foruma koymadın mı? konu ilgi çekti diye her konuyu bu kızlara getirmedin mi?
Mesaj tarihi:
moriarty said:

Grego said:

Anhora said:

neyini alıntıladın grego?

2 kız ilgi gösterdi diye attıkları mesajları tek tek foruma koymadın mı? konu ilgi çekti diye her konuyu bu kızlara getirmedin mi?

hayır.
  • Yeni Oluştur...