_Rave Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 toz bulutunun sebebini açıklıyorlar.atmosferdeki bilmemne elementinin oranının yüksek seviyelere çıkması yüzünden.o elementin neden yükseldiğinide söylüyorlar ama hatırlamıyorum.sanırım bir çeşit mantar salgılıyor bu elementi ama dediğim gibi uzun zaman oldu izleyeli emin değilim ne olduğundan. eleman mekiğin pilotu.bu görev içinde özel olarak eğitilmemiş ve diğerleri gibi bilim adamı veya kuantum fizikçisi değil.kuantum fiziği hakkında bilim adamları kadar bilgili olmamasını yadırgamadım ben. cooperin nerde ve nezaman kara delikten çıkıcağını biliyorlar.çıktıgı gibi alıyolar zaten daha oksijeni bitmeden iki dakkada.tam hatırlamıyorum nası öğreniyolar ama onuda söylüyolardı. benim tek beğenmediğim noktası ''aşk'' ''sevgi'' zar zurtuna bağlamasıydı sonunda ana fikri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 atmosferdeki bilmemne elementi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 toz bulutunun filmin konusuyla hic bi alakasi yok. niye buna takiliyosunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Cooper Station neresi ? Dünya mı yoksa, yeni gezegenleri mi? Edit: Tamam bu açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 cooper station Saturn'ün yörüngesinde. Wormholu'un yanına kurulmuşlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Sanki filmin en derinlerinde free will yasası işleniyor. Eğer 5. boyut varlıkları geçmişteki kendilerine yardım edebiliyorlarsa neden 3. boyuttaki bir insana yol göstererek bunu yapıyorlar ? Özgür iradeye göre mi işliyor bu döngü? Çok ilginç. WHAT IS THE PURPOSE OF GOD ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 goldbären said: atmosferdeki bilmemne elementi affet kardeş 5 ay oldu izleyeli hatırlamadım gazın adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Anhora said: Film çok kaliteli bir yapım. Aynı şeyi IMAX'in görüntü ve ses kalitesi için söyleyemicem. Kim ne derse desin, sesler çok kötüydü. Müzik baskın çıkmış, konuşmalar duyulmuyor vs. Ana tema çok iyiydi. 9/10 DAFUG ? NErde izledin de söylüyorsun bunu acaba çok merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 tamamiyle izledigin yer tarafindan kaynaklanmis bir durum bence o sahsen hic oyle bir durumla karsilasmadim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 he kardes filmin sesi kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 asdfg filmin sesi görüntüsü bile kötü diye eleştirildi ya lan. hep zun yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Abi bu mühendis arkadaş yıllardır uzayın işleyişiyle ilgili eğitim almış bir adam değil mi? Bazı sahnelerde anneye anlatır gibi ders veriyorlar adama. Komik geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 anneler filmi izlemesin mi hep mühendisler mi izlesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Abi izlesinler tabi de bu şekilde aktarılması biraz absürt olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 5.1 Ses sistemiyle 15 GB'lık 1080p IMAX'i izledim. Konuşmalar sırasında müzik baskın geliyordu. Bu rahatsız edici bir durum bence. Bu benim görüşüm size bal kaymak gelmiştir bilemem. Ayrıca saçma sorular sormasını sadece ben absürt bulmamışım. Filmin başlangıcı cidden fiyaskoydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ciddi mi bu arkadaş hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 almanyada sony 4k izledim ve e5 in ordaki imax ta seyrettim. 4k cok rahat döver. evde falan seyredilmiyor yani ayni tadi vermiyor. blueray alir eve koyariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Anhora said: Film çok kaliteli bir yapım. Aynı şeyi IMAX'in görüntü ve ses kalitesi için söyleyemicem. Kim ne derse desin, sesler çok kötüydü. Müzik baskın çıkmış, konuşmalar duyulmuyor vs. Ana tema çok iyiydi. 9/10 çayı püskürttün sdfsd hem korsan izleyip hem de imax'e kötü diyeni ilk defa görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 5.1'de izlemiş ama öyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 5.1 dediğinin de 4 hoparlörü üst üste konmuş ozaki 2200 watt p.m.p.o olma ihitmali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Anlamadığım şey neden eleştiriyi kaldıramıyorsunuz siz mi çektiniz filmi? Tipik Türk alışkanlığı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 şahin e binip bmw m3 un yol tutması kötü demek sence dogrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Yav he he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 film daha release olmadı. dvd screener gibi mikroplar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Anhora said: Anlamadığım şey neden eleştiriyi kaldıramıyorsunuz siz mi çektiniz filmi? Tipik Türk alışkanlığı işte. hahaha bak halaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar