Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interstellar (2014)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

toz bulutunun sebebini açıklıyorlar.atmosferdeki bilmemne elementinin oranının yüksek seviyelere çıkması yüzünden.o elementin neden yükseldiğinide söylüyorlar ama hatırlamıyorum.sanırım bir çeşit mantar salgılıyor bu elementi ama dediğim gibi uzun zaman oldu izleyeli emin değilim ne olduğundan.

eleman mekiğin pilotu.bu görev içinde özel olarak eğitilmemiş ve diğerleri gibi bilim adamı veya kuantum fizikçisi değil.kuantum fiziği hakkında bilim adamları kadar bilgili olmamasını yadırgamadım ben.

cooperin nerde ve nezaman kara delikten çıkıcağını biliyorlar.çıktıgı gibi alıyolar zaten daha oksijeni bitmeden iki dakkada.tam hatırlamıyorum nası öğreniyolar ama onuda söylüyolardı.

benim tek beğenmediğim noktası ''aşk'' ''sevgi'' zar zurtuna bağlamasıydı sonunda ana fikri.

Sosyal ağlarda paylaş

Sanki filmin en derinlerinde free will yasası işleniyor. Eğer 5. boyut varlıkları geçmişteki kendilerine yardım edebiliyorlarsa neden 3. boyuttaki bir insana yol göstererek bunu yapıyorlar ? Özgür iradeye göre mi işliyor bu döngü? Çok ilginç. WHAT IS THE PURPOSE OF GOD ?!

Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Film çok kaliteli bir yapım. Aynı şeyi IMAX'in görüntü ve ses kalitesi için söyleyemicem. Kim ne derse desin, sesler çok kötüydü. Müzik baskın çıkmış, konuşmalar duyulmuyor vs. Ana tema çok iyiydi.

9/10

DAFUG ?

NErde izledin de söylüyorsun bunu acaba çok merak ettim :)
Sosyal ağlarda paylaş

5.1 Ses sistemiyle 15 GB'lık 1080p IMAX'i izledim. Konuşmalar sırasında müzik baskın geliyordu. Bu rahatsız edici bir durum bence. Bu benim görüşüm size bal kaymak gelmiştir bilemem. Ayrıca saçma sorular sormasını sadece ben absürt bulmamışım. Filmin başlangıcı cidden fiyaskoydu.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Film çok kaliteli bir yapım. Aynı şeyi IMAX'in görüntü ve ses kalitesi için söyleyemicem. Kim ne derse desin, sesler çok kötüydü. Müzik baskın çıkmış, konuşmalar duyulmuyor vs. Ana tema çok iyiydi.

9/10

çayı püskürttün sdfsd

hem korsan izleyip hem de imax'e kötü diyeni ilk defa görüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...