goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 karda yürürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 kimyasal atsalarmış keşke türkçülük günü ne lan flkdsmbgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 yakinda biber gazina karsi bagisiklik gelisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 KuddusiMavra said: Kaliko said: ahmedinejad said: mesela çetin abi'nin desteklediği bir hükümet iktidar olsa nevruz kutlamalarında görecektik bu biber gazını şunu bunu. zaten öyle olduğu için bir şey değişmiyor bu ülkede. Nevruz zaten Turk bayrami, kurtlere ne ara mal edildi acaba? Dagi eritip disari ciktiklari ve bahari yasamalarini saglayan atesin adi nevruz. nevruz orta asya halklarının bayramı...2 senedir nevruzdan hemen önce irandaydım.orada da bahar bayramı olarak kutlanıyor.keza tüm türk cumhuriyetlerinde bahar bayramı olarak kutlanıyor.ıraklılar kutluyor.afganlar kutluyor. türk bayramı gayet. çevre kültürlere bizden sıçrayan bir olay, onların bayramı olduğuna anlamına gelmiyor. mö 200e kadar çin kaynakları var yaptığımız kutlamaların. 12 hayvanlı türk takviminin de ilk günüdür islam'a geçtikten sonra bahara denk gelmeye başlamış hatta vergi mevsimi haline falan gelmiş. yeşil, sarı, kırmızı renkleri de kutsal renkleridir onu da belirteyim. birtakım insanlar kendisininmiş gibi benimseyip kullansa da malesef sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 otorite versinler herhangi bir ırktan bahsedeni hapse attırırım. ırk ne abi. kötü kokuyorsa sevişmezsin. kıllıysa sevişmezsin. isteyen sevişir isteyen sevişmez. döşü kıllı seven var. sevmeyen var. bunların hepsi seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 liseli genclere sladırıdkları için muydahale etti polis. her haberide bu akdar propaganda aracı yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 http://www.flamabayrak.com/23nisan/cubuklu_kagit_bayrak.jpg Bu bayraklar tüm okul hayatim boyunca yerlerde cignendi. Kimse bana gelip de türk bayragi giymek aslinda yasak demesin. Mantik yok ki kanunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Firstblood said: Kutlamak için bir başlık açmayı düşündümde sonra bazı arkadaşların komikli mesajlardan çekinip vazgeçtiydim. Keşke bir Nevruz kadar özgürce kutlanabilseydi. işte bu meramımı anlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Ren said: otorite versinler herhangi bir ırktan bahsedeni hapse attırırım. ırk ne abi. kötü kokuyorsa sevişmezsin. kıllıysa sevişmezsin. isteyen sevişir isteyen sevişmez. döşü kıllı seven var. sevmeyen var. bunların hepsi seks. lan ne pis şeymişsin sen be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Ayfon said: http://www.flamabayrak.com/23nisan/cubuklu_kagit_bayrak.jpg Bu bayraklar tüm okul hayatim boyunca yerlerde cignendi. Kimse bana gelip de türk bayragi giymek aslinda yasak demesin. Mantik yok ki kanunlarda. hangi okullar oralar, hadlerini bildirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 türkçülük günü ne ya ahah. hadi rusçuluk günü olsa anlarım, rusçu diye işe yarar birşey var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 olm her şeyi de tartışmayın ya, kendisine Türkçü diyen adamlar öyle bir günü kutluyor, size ne anasını satayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 hakkaten ya kendilerine nazi diyen adamlar hitlerin ölüm yıldönümünü kutlasınlar falan. size ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 turkcu ne demek, turkculuk nedir onu anlamadik ki, ve baya komik geliyo turkculuk kelimesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 pek bir şey anlayamıyorsunuz zaten kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 anlatamayanlar dusunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 KuddusiMavra said: olm her şeyi de tartışmayın ya, kendisine Türkçü diyen adamlar öyle bir günü kutluyor, size ne anasını satayım? komik işte, eğleniyoruz. türkçü müsün yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Valla burdakiler anlatamıyorsa Ziya gökalp'in yada başkalarının kitapları var türkçülük ve esasları üzerine, ordan öğrenin. 100 yıllık dava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ooo sen çetintaş'ı tanıyamadın galiba arcane henüz ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 KuddusiMavra said: Ren said: otorite versinler herhangi bir ırktan bahsedeni hapse attırırım. ırk ne abi. kötü kokuyorsa sevişmezsin. kıllıysa sevişmezsin. isteyen sevişir isteyen sevişmez. döşü kıllı seven var. sevmeyen var. bunların hepsi seks. lan ne pis şeymişsin sen be... az önce deniz sonrası duş almadan yemeğe oturdum. saçımda kum varsa da farkedilmez demiştim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 türkçülük günü ne oluyor ya? ne güzel türküz şu kaşa şu göze bak yarabbim diye seviniyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Sam said: ooo sen çetintaş'ı tanıyamadın galiba arcane henüz ehu sen beni tanıyamamışsın birader, olta atana haydi rastgele dicen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar