Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polis Türkçülük Günü'nü kutlayanlara da biber gazı ile müdahale etti

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

KuddusiMavra said:

Kaliko said:

ahmedinejad said:

mesela çetin abi'nin desteklediği bir hükümet iktidar olsa nevruz kutlamalarında görecektik bu biber gazını şunu bunu.

zaten öyle olduğu için bir şey değişmiyor bu ülkede.

Nevruz zaten Turk bayrami, kurtlere ne ara mal edildi acaba? Dagi eritip disari ciktiklari ve bahari yasamalarini saglayan atesin adi nevruz.

nevruz orta asya halklarının bayramı...2 senedir nevruzdan hemen önce irandaydım.orada da bahar bayramı olarak kutlanıyor.keza tüm türk cumhuriyetlerinde bahar bayramı olarak kutlanıyor.ıraklılar kutluyor.afganlar kutluyor.

türk bayramı gayet. çevre kültürlere bizden sıçrayan bir olay, onların bayramı olduğuna anlamına gelmiyor. mö 200e kadar çin kaynakları var yaptığımız kutlamaların. 12 hayvanlı türk takviminin de ilk günüdür islam'a geçtikten sonra bahara denk gelmeye başlamış hatta vergi mevsimi haline falan gelmiş. yeşil, sarı, kırmızı renkleri de kutsal renkleridir onu da belirteyim. birtakım insanlar kendisininmiş gibi benimseyip kullansa da malesef sdf
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Ren said:

otorite versinler herhangi bir ırktan bahsedeni hapse attırırım. ırk ne abi. kötü kokuyorsa sevişmezsin. kıllıysa sevişmezsin. isteyen sevişir isteyen sevişmez.

döşü kıllı seven var. sevmeyen var.

bunların hepsi seks.

lan ne pis şeymişsin sen be...

az önce deniz sonrası duş almadan yemeğe oturdum. saçımda kum varsa da farkedilmez demiştim :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...