Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paranın değeri kalmadı mirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 1b $ değil 1b € Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Chipetbeth said: 25 milyarı 25 senede ödeyeceklermiş sene başı 1 milyar dolar hiç bir şey lan gerçekten 150 milyon yolcu dan Abi 150m yolcu demek AHLx3 demek. Hey maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Limak mı aldı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 pegasusa yarar bu halka arzda oldu mis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 TRnin en babaları aldı sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Sufi said: 1b $ değil 1b € iyi de 33b usd sadece inşaat masrafı benim anladığım. kira bedeli değil. bakalım bu havalimanı inşaası kaça patlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 dworgian kira bedeli yav,inşaat maliyeti yüklenici firmalara ait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 applev0dka said: alt yazıda da, hükümet alkol kullanımını düzenleyen yasa tasarlamaya basladı höhdheh falan daha ne kadar düzenlicekmiş it herifler. +24 yaş sınırı koydular diye güzelim efes blues fest kaçtı. ve daha nicesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Chipetbeth said: dworgian kira bedeli yav,inşaat maliyeti yüklenici firmalara ait yukarıdaki cümlemde dubai den bahsediyorum ehem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 "Tatar Ramazan" said: Tuvaletleri kucuk 3 dolar buyuk 5 dolar yapsalar bile cikar o para sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 kim kazanmis ihaleyi diye google'ladim bu holdingleri cengiz holding'in network admin ile pati arasinda bir bag kurdum Service Unavailable HTTP Error 503. The service is unavailable. http://www.cengiz.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 hah simdi calisiyor nihayet. 15 dk falan kapali kaldi site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 DynamicK said: kim kazanmis ihaleyi diye google'ladim bu holdingleri cengiz holding'in network admin ile pati arasinda bir bag kurdum Service Unavailable HTTP Error 503. The service is unavailable. http://www.cengiz.com.tr/ sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Londra dayken Cengiz holdng in sahibinin oğlunun evine gidip takılmış olmam da cabası. Hayat çok garip. Adam yaşıyor bu arada, sizin bizim gibi değil yaşıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Diğer oğlu da bu forumdan bir arkadaşın liseden arkadaşı, isim vermeyeyim adfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ben cengizle siz hepiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 cengizin en ufak oğlan benim arkadaşım. halı sahadan sonra künefe yemeye gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Dworgian said: yukarıdaki cümlemde dubai den bahsediyorum ehem Dubai patladi insaatlar hep yarim kaldi diyollardi, son durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 DynamicK said: http://www.cengiz.com.tr/ heriflerin siteye bak ya, bi de bunlara koskoca havaalanı vermişler klsjdgskgl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 dubaide inşaat yapmak da ne kolay, bo düz arazi. ne ağaç sökülecek, ne dolgu yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 o havaalanının inşaat maliyeti 3-4 milyar doları geçmez uçanlar olmuş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar