Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Esed zulmunden kacan masum suriyeliler organize edio hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Doğru söyle viktır kaçıp ihbar eden senmiydin? "Grup dayağından kaçıp polise sığındı" Jhgashklkdah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 lan sabah sabah http://i.imgur.com/czBGdJE.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 isiklari kapatip kimkime dumduma yapmadilar diye biri etmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Myshkin said: Sivaslı olup da yobaz ve kafası az basmayan adam görmedim bugüne kadar. bastırılmış düşünceler 30 kişilik grup seks şeklinde ortaya çıkıyor demek sdsdf paticikte mal olmayan adam görmedim gibi bişey olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Bu arada aralarından birisi olay yerinden uzaklaştı ve şikayet etti. Olay yerine gelen jandarma evin içinde bulunan bu insanları gözaltına aldı. Kangal Savcılığına çıkarılan yaklaşık 30 kişiden 6 sının tutuklandığı öğrenildi. ahahaha bunu kimse düdüklememiş, atar yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 olm ne lan bu sabah sabah? şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 0ne said: isiklari kapatip kimkime dumduma yapmadilar diye biri etmis olabilir. beyinsiz misin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Ben bu adamları çok takdir ettim yaa... Biz bi hatun bulamıyoruz, adamlar hatunu falan geçip Türkiye gibi bir yerde bu kadar baskıya rağmen 30 tane eşcinseli bulmuş toplaşmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 sevdiğiniz 3 üye topiğinde denoya yapılandan bir farkı yok durumun gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 kaçıp şikayet eden ibne deno yani bence. o setupta tabi yoksa patide deno gerçek erkeklikliğin avatarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Vay be orgyi kes. Sivas katliamından nerelere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 kaçan bu adammı acaba ? çarşıya gidince bi araştırayım bakalım adadasdasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 30 erkek bi eve nasıl sığıyor lan. evin salonunda hepsi ayakta dursa anca sığar. hepsi ayakta dursa da olur herhalde ama ne bileyim... gerçek orci bu değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 yığın halinde falan mı buldular acaba içeri girince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 imamizer said: 30 erkek bi eve nasıl sığıyor lan. evin salonunda hepsi ayakta dursa anca sığar. hepsi ayakta dursa da olur herhalde ama ne bileyim... gerçek orci bu değil yani. olm kangal ve divriği konaklarıyla ünlü yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Chipetbeth said: offffffffff ahuaahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Aslında 30 kişi normal vatandaş imiş işinde gücünde ama Noyan gelip çakralarını açmış, tutku seli yaşanmış. Herkes eve toplanmış mecburen, karşı koyamamışlar. Sonra üstüne de şikayet etmiş bunlar enerjimi bana geri vermiyor diye. Vermeyen 6 kişi tutuklanmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 zorlama abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 cok meraklisiniz su tarz konulara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 forumun adı paticik, ne bekliyordun? bannera kocaman bayrakmı dikmemiz lazım illa http://25.media.tumblr.com/tumblr_lyzmhc9f1K1qak0qdo1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Raincloud said: Aslında 30 kişi normal vatandaş imiş işinde gücünde ama Noyan gelip çakralarını açmış, tutku seli yaşanmış. Herkes eve toplanmış mecburen, karşı koyamamışlar. Sonra üstüne de şikayet etmiş bunlar enerjimi bana geri vermiyor diye. Vermeyen 6 kişi tutuklanmış işte. Ayfon said: zorlama abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 En güzelinden ayar yedim afiyet oldu bana ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 en güzel ayar değil de komik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bu arada yaptıkları şeyde yasadışı olan neymiş onu çözen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar