Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30 erkek grup seks O_o

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Myshkin said:

Sivaslı olup da yobaz ve kafası az basmayan adam görmedim bugüne kadar. bastırılmış düşünceler 30 kişilik grup seks şeklinde ortaya çıkıyor demek sdsdf

paticikte mal olmayan adam görmedim gibi bişey olmuş bu
Mesaj tarihi:
Bu arada aralarından birisi olay yerinden uzaklaştı ve şikayet etti. Olay yerine gelen jandarma evin içinde bulunan bu insanları gözaltına aldı. Kangal Savcılığına çıkarılan yaklaşık 30 kişiden 6 sının tutuklandığı öğrenildi.

ahahaha bunu kimse düdüklememiş, atar yapmış.
Mesaj tarihi:
Ben bu adamları çok takdir ettim yaa...

Biz bi hatun bulamıyoruz, adamlar hatunu falan geçip Türkiye gibi bir yerde bu kadar baskıya rağmen 30 tane eşcinseli bulmuş toplaşmışlar.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

30 erkek bi eve nasıl sığıyor lan. evin salonunda hepsi ayakta dursa anca sığar. hepsi ayakta dursa da olur herhalde ama ne bileyim... gerçek orci bu değil yani.

olm kangal ve divriği konaklarıyla ünlü yani

Mesaj tarihi:
Aslında 30 kişi normal vatandaş imiş işinde gücünde ama Noyan gelip çakralarını açmış, tutku seli yaşanmış. Herkes eve toplanmış mecburen, karşı koyamamışlar. Sonra üstüne de şikayet etmiş bunlar enerjimi bana geri vermiyor diye. Vermeyen 6 kişi tutuklanmış işte.
Mesaj tarihi:
Raincloud said:

Aslında 30 kişi normal vatandaş imiş işinde gücünde ama Noyan gelip çakralarını açmış, tutku seli yaşanmış. Herkes eve toplanmış mecburen, karşı koyamamışlar. Sonra üstüne de şikayet etmiş bunlar enerjimi bana geri vermiyor diye. Vermeyen 6 kişi tutuklanmış işte.

Ayfon said:

zorlama abi

lol
  • Yeni Oluştur...