Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ben bi taraf haklı yada haksız yazmısmıyım? hayır. ülkede kimin militan, kimin terorist oldugu belli degil, ne bekliyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Haklı haksız demene gerek yok, o sorunun cevabı önemli değil şu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 o zaman bu zihniyet, canlı canlı dilan yaşında kızı otubuste yakan militan/teroristinde kafatasına gaz bombası atılmamasını savunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 tayyibe karşı olan herkes potansiyel örgüt üyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 hay mantigina sicayim zegna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Zegna said: o zaman bu zihniyet, canlı canlı dilan yaşında kızı otubuste yakan militan/teroristinde kafatasına gaz bombası atılmamasını savunuyor? 16 yaşındaki kıza gaz bombasıyla headshot atan poliste teröristtir bunu da göz önünde bulundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yası farketmeden yuzunde maskeyle polise sapanla tas atıp kör eden de, canlı canlı insanları yakanda terorist oluyor su durumda. ya da eylem sırasında sivil polis oldugunu anladıkları polisi canlı canlı jiletleyerek linc edenlerde terorist. ben bu ara turk polisini zerre sevmem, hepsini cahil ego tatmini yapmaya calısan insanlar olarak goruyorum. ama su soruyu sormadan da edemiyecegim, turk polisinden, teroristlere karsı nasıl davranmasını bekliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ortamı terörize eden herkes teröristtir. ama full donanımlı polis vs sivil karşılaşmasında polis eğer bir kız çocuğunu öldürmeye teşebbüs ediyorsa bu da terördür. senin de başına gelebilirdi o gaz bombası polis deli gibi sağa sola atıyor. adamlar kapalı binanın içine gaz bombası atıyor bu adam öldürmeye çalışmaktır. açık alan olsa dağıtmak için kullanda kapalı ortamda atıp onları boğmak savunulacak iş değil. ayrıca polisi hiç sevmem 2000 yılında faşo mhp liler vardı, şimdi de şakirt akp liler var. tam yalaka ve yüzsüz takımı olarak gördüm her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yaşa taktınız ha, 2 lafınızdan biri "17 yaşındaki kız çoçuğu" na bu yapılırmı ? 27 yaşındakine yapılması normalmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 27 yaşındaki birisi yaptıklarını daha iyi ölçebilir ama 17 yaşındaki bir çocuktur bunu anlamayan zaten hiç konuşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Öncelikle terörist eylemlerle bir savaş sürdürürseniz tüm dünya tarafından haksız görülürsünüz.Her basında çıkanı doğru sanmaya gerek yok.İstersen iki tarafında basınını takip et ortak haberleri oku.Türkiye de terör sadece pkk tarafından değil devlet tarafından da yapılıyor.Sen sadece hangisinin yaptığını bilmiyorsun, ki bana göre büyük çoğunluğu devlete ait terörist eylemlerin. Kaldı ki konunun aslında bununla da hiç ilgisi yok.17 yaşında ki kıza olmayacak şekilde haklı çıkmak için militan denmiş, doğru olma durumunda nasıl bir tepki verilmeli diyorsun.Hadi diyelim ki doğru, imam osurursa cemaat sıçar bunun bir yönü.İkinci yönü ise 17 yaşında ki bir kızın, henüz gelişimini bile tamamlamamış bir kızın hayatını bu kadar büyük yönde etkileyecek bir kararı vermiş olması komik.Doğrudur vermiştir ama komik.Devlette bu kızı öldürdük ama militandı diyor. Şimdi terörist onlar bunlar şunu yaptılar konularına girmeye gerek bile yok.Türk polisini tartışmaya zaten gerek yok sende sevmiyormuşsun.Kimin ne olduğu bilinmeden şiddet uygulanmış bu kızın üstüne.Bunu da tartışmaya gerek yok.Devlet koruması gereken vatandaşa bunu yapıp, onlar teröristti hakettiler moduna girerse, terörist dediğin kesim 1 ken 10 olur.Zaten yanlış politika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 @tarumar aman bi tek sen konuş, kimse konuşmasın. hatta kendin çal, kendin oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 hukuk dururken kişileri cezalandırma görevini polis üstleniyorsa bu ülkenin büyük sorunları var demektir. kişinin haklı olup olmadığını veyahut cezalandırılıp cezalandırılmayacağına sadece hukuk karar verebilir. valinin açıklamaları gaftan başka bir şey değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 abicim zaten politika yanlıs oldugu icin militan/terorist ayrımı yok ülkede. militan : hadi dusunce aktivisti diyelim terorist: o dusunce icin siddete basvuran kisi simdi, maskeyle sapanla polise taş atan, molotof atan militanmıdır teroristmidir? ne dusunuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 navyamphs said: yaşa taktınız ha, 2 lafınızdan biri "17 yaşındaki kız çoçuğu" na bu yapılırmı ? 27 yaşındakine yapılması normalmiş gibi 17 yaşındaki kız dememin sebebi henüz verdiği kararlardan bile sorumlu tutulmuyor olması.27 yaşındaki insana yapılınca da zaten tepki koyuyoruz ama devletin 17 yaşındaki bir kızın böyle bir örgüte üye olduğu için ölmesini kabul edilebilir buluyor olması artık daniskası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 http://www.sendika.org/wp-content/uploads/2013/05/besiktas1.jpg http://www.sendika.org/wp-content/uploads/2013/05/istanbul-1-may%C4%B1s-olaylar%C4%B1-3.jpg http://www.sendika.org/wp-content/uploads/2013/05/osmankose.jpg ''Polisin attığı o gaz bombasının kapsülünde iki uyarı vardı: Birisi yakın mesafeden atılmaması, ikincisi de doğrudan bir kişiye atılmaması, 45 derece açıyla fırlatılması.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ben o ayrımı sen yapmıyorsun sanmıştım yanlış anlamışım.İkisini bir arada yazınca öyle. Devlete karşı bir gösteri eylem varsa terörizm değil.Sivile karşıysa terörizm.Bana göre terör budur.Yani kesin beyazla siyah değil tabi ama sorduğun soru için bu kalıpta bakabiliyorum duruma.Polis devletin silahlı eli, bu durumda yapılan bir eylemdir, militanlıkta olabilir ama bu durumda o olmadığına inanıyorum zaten. Devlet eylemleri bastırdıkça, düşüncesini söylemeye çalışanların sesini kıstıkça halkın tepkisi şiddetlenir.Bu her zaman böyle oldu tarihte de.Tüm devletlerde, türkiye de artık sınırda bu durum.Aslında bunun bir dengesi var.Anarşik kapitalist düzen insan doğasına en uygun düzendir bana göre.Bu düzeni baskıladıkça dengeyi bozuyorlar.Sonuçta aşırı tepkiler ortaya çıkıyor.Devlete karşı olunca sorun yok bana göre.Zaten problem devletle vatandaş arasında.Ama şiddet veya tepki vatandaşa yönelince o zaman terörizm işin içine giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 17 yaşındaki birisi esasen çocuktur. haber konusu tecavüz olsaydı büyük ihtimalle çocuk denirdi. belliki o hassasiyet pek oluşturulmak istenilmiyor, kız demeyi tercih etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Gaz bombasını yakından yediğinde ölüm riski varsa ölümcül silahtır arkadaş neyin tartışması bu? Elinde tabanca olmayan polis silah olarak kullanıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 o polislerin bebeklerinin suratında patlasın o gaz bombaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 aletin ustunde kafaya nisan almayin yaziyor, bizimkiler adam vurmak icin kullaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Emmioglu said: http://www.sendika.org/wp-content/uploads/2013/05/besiktas1.jpg http://www.sendika.org/wp-content/uploads/2013/05/istanbul-1-may%C4%B1s-olaylar%C4%B1-3.jpg http://www.sendika.org/wp-content/uploads/2013/05/osmankose.jpg ''Polisin attığı o gaz bombasının kapsülünde iki uyarı vardı: Birisi yakın mesafeden atılmaması, ikincisi de doğrudan bir kişiye atılmaması, 45 derece açıyla fırlatılması.'' ne yazsalardı abi kafasına sıkın insanların mı yazsalardı? kolanyanın üzerinde de yutulması durumunda doktora gidiniz diyor ama su gibi içenler var. ne olur kuyruğunuz sıkışınca şöyle basit şeylerle değil daha mantıklı argümanlarla gelin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Kolonya içen kendi tercihiyle içiyor, zaten içen biriyle tanıştın mı bilmiyorum da etkisini göstermesi uzun sürmüyor. Kafama bırak silgi attıklarında delleniyordum ben okulda ne bombası diyon sen.Bombadan sonra gerçi az uzanırım heralde bi soluklanayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 2.resimde adam kanasla nişan alıyor sanki,direkt görevden atılmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Gaz bombası insanların suratına atılmaz. Adı üstünde bomba. Atılınca da böyle oluyor. Yancılarına ceza vermemek için "zaten teröristtir o ehühühü" demek zorunda kalıyorlar. İnsanların polislerin "silahlarını" internet cafe'de cs oynamış adamdan(ya da kolonya içen hıyarlardan) daha sorumlu biçimde kullanmasını beklemekte haklı yani. Milletin suratında bomba parçalamak istiyorduysalar pkk eylemler yapıp, yancı olmayan tüm dükkanları yıkarken yapsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar