Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Abla seni şöyle paticik ikna odasına alalım,millet maç izleyecek sende düşün,taşın nerde hata ettik diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Tamam maç izleyin de, asıl sizler ne hata ettiğinizi düşünün:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bıkmadınız mı politik topic'lerden ya, kurtulmuyor ülke burdan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 insanlar birbirinin samimiyetine güvenemiyor bu ülkede artık. her meselede en büyük sorun bu. X grubu bir konu hakkında daha fazla hak istediği zaman karşısındaki Y grubu bunu her zaman daha büyük ve hain bir master planın temelini hazırlamak olarak görüyor. Bu yüzden kimse hiç bir şekilde uzlaşmaya varamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Chipetbeth said: Abla seni şöyle paticik ikna odasına alalım,millet maç izleyecek sende düşün,taşın nerde hata ettik diye valla ikna odaları, bir ülkenin dini değişsin diye savaşanların yanında solda sıfır kalır. seni şöyle suriye cihadına ala- oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 çetintaş ın burayı nasıl bulduğunu idrak etmekte zorlanırken bir de bu teyze çıktı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Chipetbeth said: Yazar ,bu mesajında;yeni yazacağı resmi ideoloji 2.sınıf vatandaşlık kitabından bir kuple sundu.. ne mal olduğunu bilmesek, yiyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Chipetbeth said: bucurukunannesi said: Hani denir ya üç Meksikalı bir araya gelince devrim yapar diye. Biz üç Türk de bir araya gelince "N'olacak bu memleketin hali?" deriz.:) Hakikaten çok kötü bir haldeyiz. Resmen tüfeksiz, topsuz işgal edildik. En kötüsü de 400 subayı sahte delillerle zindanlarda yatarken apoletli biri ortalıkta genel kurmay başkanı diye dolaşıyor! Peki ama bu hale gelmemizde biz -bize taktıkları isimle- laiklerin hiç mi suçu yok? VAR. Biz derken benim, sizin olmasa da, laiklik adına abuksabuk kararlar alanların suçu var. En büyük suçları üniversitede başörtüsü yasağını kaldırmamaları. Bu yüzden saf kız öğrencileri akpkk gibi Atatürk ve cumhuriyet düşmanı, ABD uşağı bir partinin kucağına attılar. Bundan büyük suç olur mu? Üstelik hala bunun farkında değiller. Bu ülkede başörtü yasağı diye bir şey olmasaydı akp bu kadar güçlenemezdi. Başörtü yasağı olmasa Tayyip ve türevleri "Kemalist laikler bize eziyet ediyooor! Bize okuma hakkı tanımıyoorr!" diyemezlerdi. 13-14 yaşındaki kız çocuklarının sırf bu yüzden Atatürk'ü öcü olarak görmelerine sebep oldular. Ve zihinlerindeki bu yanlış algıyı düzeltmek çok zor. İkinci en büyük hata rahmetli Ecevit'e aittir. İmam Hatip lisesi mezunlarının üniversitelere alınmasını sağlayan odur. İmam Hatip adı üstünde, okuyup imam olacak, dinden başka şeyle uğraşmayacak. Zaten anlamaz da. Ben yıllarca bunların forum sitelerini inceledim. Bakın şöyle şeyler yazarlardı hiç unutmuyorum hala aklımda kalmış: "Kendini bilen bir kız nasıl dışarıda erkeklerle dolu bir iş yerinde çalışır?" "kadın eli sıkmak haramdır" "kadının sesi erkeğe, erkeğin sesi kadına haramdır" "kadın çok mecbur değilse çalışmaz, evden tek başına dışarı çıkamaz" vs. benzer şeyler. Yani tam anlamıyla molla tipi, demokrasi düşmanı, Atatürk düşmanı tiplerdi. Ecevit bunlara üniversite yolunu açtı ve işte meyvelerini şimdi topluyoruz!!! Türk bayrağı açanlara, Atatürk posteri açanlara nasıl kinle, nasıl garezle gaz bombası atıyorlar, suratlarına uçan tekme savuruyorlar! Bunlar hakim oldular, savcı oldular ve uydurma delillerle şimdi 400 subayın içeride yatmasına sebep oldular. Ecevit şimdi rahat uyuyor mu acaba? 100 sene önce dağdan gelip bağcıyı kovarken düşünecektiniz 1000 senelik medeniyeti 10 senede çökertemeyeceğinizi ahahhahah şimdi kızmak yok, açık açık yazıcam. bu muhafazakar neo-osmanlıcı tayfanın 'atatürk ve 4 arkadaşı 30 milyonluk türk milletini geleneklerinden ayırdı birden :((( zorla kültürümüzden koptuk :((( dinimi yaşhayamıhoyrum' triplerine hastayım. Bir devrim halka rağmen yapılabilir mi, bi düşünse adam anlayacak halbuki. Vizyoner bi adam çıktı, halk onun yolunu takip etti, olay bu kadar net. Osmanlı vizyonunun da ne olduğunu biliyoruz, son yüzyılda gördük zaten. Okuma yazmanın bile 'elit' bir kesime haiz olduğu bir toplumdan, %97 okuma yazma oranına ulaşan, müslüman çoğunluğa sahip -belki malezya'dan sonra- en gelişmiş ülkede yaşıyorsan bunu evet birilerine borçlusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 said: ahahhahah şimdi kızmak yok, açık açık yazıcam. bu muhafazakar neo-osmanlıcı tayfanın 'atatürk ve 4 arkadaşı 30 milyonluk türk milletini geleneklerinden ayırdı birden :((( zorla kültürümüzden koptuk :((( dinimi yaşhayamıhoyrum' triplerine hastayım. Bir devrim halka rağmen yapılabilir mi, bi düşünse adam anlayacak halbuki. Vizyoner bi adam çıktı, halk onun yolunu takip etti, olay bu kadar net. ikiside dogru deil. bi kısmı takip etti bir kısmı etmek istemedi. ikiside birbirine tahammül etmesini ögrenerek yaşayıp gidecek başka yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 "roket adam" said: Chipetbeth said: 100 sene önce dağdan gelip bağcıyı kovarken düşünecektiniz 1000 senelik medeniyeti 10 senede çökertemeyeceğinizi ahahhahah şimdi kızmak yok, açık açık yazıcam. bu muhafazakar neo-osmanlıcı tayfanın 'atatürk ve 4 arkadaşı 30 milyonluk türk milletini geleneklerinden ayırdı birden :((( zorla kültürümüzden koptuk :((( dinimi yaşhayamıhoyrum' triplerine hastayım. Bir devrim halka rağmen yapılabilir mi, bi düşünse adam anlayacak halbuki. Vizyoner bi adam çıktı, halk onun yolunu takip etti, olay bu kadar net. Osmanlı vizyonunun da ne olduğunu biliyoruz, son yüzyılda gördük zaten. Okuma yazmanın bile 'elit' bir kesime haiz olduğu bir toplumdan, %97 okuma yazma oranına ulaşan, müslüman çoğunluğa sahip -belki malezya'dan sonra- en gelişmiş ülkede yaşıyorsan bunu evet birilerine borçlusun. Ağzına sağlık roketadam. Ayrıca, Osmanlı'da medeniyet çok mu ileriymiş?:)(:P) Matbaayı 'gavur icadı' diyen MEDENİYET! İcat edildikten şu an hatırlamıyorum tam rakamını YÜZYILLAR sonra gelmesine izin veren bir MEDENİYET! Roket adam arkadaşın yazdığı gibi Osmanlı'da kaç kişi okuma yazma biliyordu?:) Bu MEDENİYET öyle MEDENİYDİ ki, Hazerfan Ahmet Çelebi bırakılsa belki uçağı icat edecekken "aman tehlikelidir, şeytan işi bunlar" denilip SÜRÜLDÜ. Sanat desen resim yapmak yasak, o yasak, bu yasak, şairler biraz hicivli şiir yazdı diye ya boğduruluyor, ya Nefi gibi (ismi aklımda yanlış kalmadıysa)damdan dama kaçarken düşüp ölüyordu! Demokrasinin D'si yoktu! Demokrasisiz medeniyet! İnsanlar Allah'a değil, padişaha 'kul' olmuşlardı. Osmanlı'daki tüm vatandaşlar padişahın kuluydu! Bu mu medeniyet? Ne MEDENİYDİ ki, babalar gözkırpmadan oğullarını, kardeşlerini, torunlarını boğdurtuyorlardı. Harem'de elin kadınlarını esir seks kölesi olarak kullanmak gayet normaldi!Hamile kalanlar bir çuvala konulup Sarayburnun'ndan denize! Afrika'dan zorla kaçırılıp, yolda en ilkel yöntemlerle testisleri kesilip hadım edilen, yarısı bu yüzden telef olan zencileri saymıyorum bile! Kadınlar üç kez 'BOŞ OL' denince kapı önüne konuluyordu. Padişah bile masada yemek yemesini bilmiyor yerde yemek yiyordu. Üç beş cami, dört beş medrese, külliye, çeşme, hayrat yaptırarak medeni olunmaz. Halk yoksul ve zırcahilken, sarayda şakır şakır cariyelere tepeden çil altınlar dağıtılıyor, Hürrem sultanın tacı için hazine tarumar ediliyordu. Atatürk sayesinde adam oldular,tepeden tırnağa kılığından kıyafetine, alfabesinden okuluna kadar medeniyeti Atatürk o burun kıvırdıkları laiklik sayesinde getirdi, kadınlar üç kez BOŞ OL denerek kapı önüne konmak kurtuldu. Sırf bunun için YATIP KALKIP GÜNDE ÜÇ KEZ ATATÜRK'e Fatiha okuyun. Osmanlı ve medeniyet! Güleyim bari:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bucurukunannesi said: "roket adam" said: Chipetbeth said: 100 sene önce dağdan gelip bağcıyı kovarken düşünecektiniz 1000 senelik medeniyeti 10 senede çökertemeyeceğinizi ahahhahah şimdi kızmak yok, açık açık yazıcam. bu muhafazakar neo-osmanlıcı tayfanın 'atatürk ve 4 arkadaşı 30 milyonluk türk milletini geleneklerinden ayırdı birden :((( zorla kültürümüzden koptuk :((( dinimi yaşhayamıhoyrum' triplerine hastayım. Bir devrim halka rağmen yapılabilir mi, bi düşünse adam anlayacak halbuki. Vizyoner bi adam çıktı, halk onun yolunu takip etti, olay bu kadar net. Osmanlı vizyonunun da ne olduğunu biliyoruz, son yüzyılda gördük zaten. Okuma yazmanın bile 'elit' bir kesime haiz olduğu bir toplumdan, %97 okuma yazma oranına ulaşan, müslüman çoğunluğa sahip -belki malezya'dan sonra- en gelişmiş ülkede yaşıyorsan bunu evet birilerine borçlusun. Ağzına sağlık roketadam. Ayrıca, Osmanlı'da medeniyet çok mu ileriymiş?:)(:P) Matbaayı 'gavur icadı' diyen MEDENİYET! İcat edildikten şu an hatırlamıyorum tam rakamını YÜZYILLAR sonra gelmesine izin veren bir MEDENİYET! Roket adam arkadaşın yazdığı gibi Osmanlı'da kaç kişi okuma yazma biliyordu?:) Bu MEDENİYET öyle MEDENİYDİ ki, Hazerfan Ahmet Çelebi bırakılsa belki uçağı icat edecekken "aman tehlikelidir, şeytan işi bunlar" denilip SÜRÜLDÜ. Sanat desen resim yapmak yasak, o yasak, bu yasak, şairler biraz hicivli şiir yazdı diye ya boğduruluyor, ya Nefi gibi (ismi aklımda yanlış kalmadıysa)damdan dama kaçarken düşüp ölüyordu! Demokrasinin D'si yoktu! Demokrasisiz medeniyet! İnsanlar Allah'a değil, padişaha 'kul' olmuşlardı. Osmanlı'daki tüm vatandaşlar padişahın kuluydu! Bu mu medeniyet? Ne MEDENİYDİ ki, babalar gözkırpmadan oğullarını, kardeşlerini, torunlarını boğdurtuyorlardı. Harem'de elin kadınlarını esir seks kölesi olarak kullanmak gayet normaldi!Hamile kalanlar bir çuvala konulup Sarayburnun'ndan denize! Afrika'dan zorla kaçırılıp, yolda en ilkel yöntemlerle testisleri kesilip hadım edilen, yarısı bu yüzden telef olan zencileri saymıyorum bile! Kadınlar üç kez 'BOŞ OL' denince kapı önüne konuluyordu. Padişah bile masada yemek yemesini bilmiyor yerde yemek yiyordu. Üç beş cami, dört beş medrese, külliye, çeşme, hayrat yaptırarak medeni olunmaz. Halk yoksul ve zırcahilken, sarayda şakır şakır cariyelere tepeden çil altınlar dağıtılıyor, Hürrem sultanın tacı için hazine tarumar ediliyordu. Atatürk sayesinde adam oldular,tepeden tırnağa kılığından kıyafetine, alfabesinden okuluna kadar medeniyeti Atatürk o burun kıvırdıkları laiklik sayesinde getirdi, kadınlar üç kez BOŞ OL denerek kapı önüne konmak kurtuldu. Sırf bunun için YATIP KALKIP GÜNDE ÜÇ KEZ ATATÜRK'e Fatiha okuyun. Osmanlı ve medeniyet! Güleyim bari:) bi insan dininden dilinden örfünden adetinden bu kadar mı utanır uzaklaşır yahu. insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 "bi insan dininden dilinden örfünden adetinden bu kadar mı utanır uzaklaşır yahu. insaf." Ol'm, kusura bakma da Ahmet, Mehmet, zeytinyağlıdolma gibi Türkçe isim almaya utanıyorsun, forumda çoğunuz "biz kendimizi İngilizce ile daha iyi ifade ediyoruz" demediniz mi? (Türkçe kullanıcı adı alanlar, Türkçe'yi düzgün kullanmaya özen gösteren üyeleri tenzih ederim) Şimdi aniden diline sahip çıkasın mı geldi?:) Ayrıca din ya da örf ya da adet senin ananın, bacının üç kez boş ol denip kapı önün konulmasına sebep oluyorsa çok mu memnun olacaksın? O zaman şöyle bir şey yapalım: Dinimi yaşayamıyorum diyenler için özel yasa çıkarılsın bunların mesela babaları, analarını üç kez boş ol deyince kapı önüne koyabilisin. (öyle nafaka mafaka da yok hani)bacıları mirastan daha az pay alsın vs. Kabul mu? Tepe tepe yaşayın dininizi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ahmet, mehmet mi türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 O kadar medeniyizki kadınları satıp vergisiyle emekli maaşlarını ödüyoruz,o kadar medeniyizki seyyar mahkemeler kurup mustafa kemal adına adam asıyoruz. Önce idam sonra yargılama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Myshkin said: ahmet, mehmet mi türkçe Yok İngilizce:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Chipetbeth said: O kadar medeniyizki kadınları satıp vergisiyle emekli maaşlarını ödüyoruz,o kadar medeniyizki seyyar mahkemeler kurup mustafa kemal adına adam asıyoruz. Önce idam sonra yargılama ... Satmayın, 10 yıldır akpkk diye DİNDAR bir parti iktidarda. Fuhuşu engellesin, genelevleri kapatsın. Niye yapmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bucurukunannesi said: "bi insan dininden dilinden örfünden adetinden bu kadar mı utanır uzaklaşır yahu. insaf." Ol'm, kusura bakma da Ahmet, Mehmet, zeytinyağlıdolma gibi Türkçe isim almaya utanıyorsun, forumda çoğunuz "biz kendimizi İngilizce ile daha iyi ifade ediyoruz" demediniz mi? (Türkçe kullanıcı adı alanlar, Türkçe'yi düzgün kullanmaya özen gösteren üyeleri tenzih ederim) Şimdi aniden diline sahip çıkasın mı geldi?:) Ayrıca din ya da örf ya da adet senin ananın, bacının üç kez boş ol denip kapı önün konulmasına sebep oluyorsa çok mu memnun olacaksın? O zaman şöyle bir şey yapalım: Dinimi yaşayamıyorum diyenler için özel yasa çıkarılsın bunların mesela babaları, analarını üç kez boş ol deyince kapı önüne koyabilisin. (öyle nafaka mafaka da yok hani)bacıları mirastan daha az pay alsın vs. Kabul mu? Tepe tepe yaşayın dininizi:) başkalarının dinine ve kendi atalarına saygı duymayı öğren bana aile dersi vermeye çalışmadan önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 "başkalarının dinine ve kendi atalarına saygı duymayı öğren bana aile dersi vermeye çalışmadan önde." Ben Katolik miyim ki? Fanfinfon dinine mi mensubum? Evladını boğana ne saygı duyacığım sen saygı duy... Bak sana bir öneri yaptım cevap veremiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bucurukunannesi said: Myshkin said: ahmet, mehmet mi türkçe Yok İngilizce:) köken olarak soruyorlar ve aslında gayet anlıyorsunuz ama olsun. ayrıca "Ol'm" nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Chipetbeth said: O kadar medeniyizki kadınları satıp vergisiyle emekli maaşlarını ödüyoruz,o kadar medeniyizki seyyar mahkemeler kurup mustafa kemal adına adam asıyoruz. Önce idam sonra yargılama ... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 "Ol'm" nedir ya Burada genellikle lise öğrencileri yazıyor demişlerdi e ben de 55 yaşındayım ben o yaştaki öğrencilerle konuşurken günlük hayatımda da çocuğum derim, evladım derim. Hiç tanımadığım bakkala bile "elvadım bir şişe çamaşır suyu ver" diyorum. Burada da çocuğum diyordum ebeveynlik taslama dediler. E baktım çoğunluk Türkçe'yi katlediyor bunlara uyayım bari dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Monarşinin, padişahın olduğu yerde kişisel haktan, hukuktan bahsetmeye çalışmak bende de tebessüm yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 biri şuna alıntı yapmayı öğretsin lütfen ya böyle zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar