SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ulkeye almalari bile basli basina bi skandalken bi de pasaport kontrolsuz almalari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-_PayvqLE9A AHAHAHAHAHAHA Justin gören masum gazeteci. "neyden kaçıyorsun ki anlamadım arkadaş ya" ahahahah. abi videonun her saniyesi efsane ya. Justin peşinden koşturan kızlar mı dersin, pasaport kontrolü için arabayı tavaf eden polisler mi dersin. Rahat bi 10 kişi Türkiye'ye kaçak giriş yapmış lan polislerin arasından. Merak ediyorum o polislerin alayı yargılanacak ve meslekten atılacak mı bu rezillik sonrası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 sürekli bi şu an helikoptere biniyorum, helikopterden iniyorum bebeim tribi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bu ne lan bu mu avrupaya diz çöktüren türkiye ?? aahaha rezillik. kosova bile donuna kadar soymuştu bebeyi bizimkilerin bi yalamadıkları kalmış... asdfv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 para almıştır polis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 vay arkadaş zamanında gülerdik genç kızlara tarkan markan yırtınıyorlar diye, eğer devir şu ibne kılıklı 0 yetenek yer bitmesi için bu hale geldiyse, kapatın gidelim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 türkiye oligarşi'nin dibine vurdu artık. parası ve gücü olan kanunun üstünde, kanun adamının da. cebinde yeterince paran ve gücün varsa tribünde copla taraftar da döversin, konser versin diye getirttiğin veledi kontrolsüz de geçirirsin, kendine özel yasa da çıkartırsın, ormanları kesip villalarını da rahatlıkla dikersin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Turkiyede herhangi bir $eyhin 5 milyon muridi yokken bu cocugun var. O yuzden , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ahah hakikaten çikita muz. umarım ihmalden sorumlu olanlar işlerini kaybederler. sonra da ağlarlar ve mendil uzatan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 TC'leri indirmelerinin sebebi belli oldu iste, SC koycaklarmis yerine dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 arkadaş ülkeye girmesi asıl büyük kötülük, pasaportlu ya da pasaportsuz. :/ http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/537/689/1a5.jpg pic related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bu velet kendini ne zannediyor? sen kimsin ki pasaport kontrolu olmaksizin girmeye calisiyorsun... 2.si o komiser orada ne ise yariyor? Elin yabanci simarik veleti pasaportsuz girerse bu ulkeye, o komiserin bence hic bir turk vatandasina pasaport sorma hakki kalmadi gozumde... neden takmiyor koluna kelepceyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Velet arabaya giderken önündeki adam ölünce onun tüfeğini alacakmış gibi koşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 orada çığlık atan nesilden iyi sabun olur. Castiiin Sabunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 abi allah kahretsin ya http://video.ntvmsnbc.com/justin-bize-bir-hi-bile-demedi.html abi bu nasıl bir gençlik, çocuk sahibi olmak istemiyorum lan bu ne amk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Nigger_of_the_sand said: Velet arabaya giderken önündeki adam ölünce onun tüfeğini alacakmış gibi koşuyo ashdfjasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 havaalanında futbolcu karşılanması farklı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 tamam da kimse "DROGBA İÇİMDE GEZDİR ABİM BENİM BE!" diye çıldırmıyor futbolcu beklemek bir umut, kalıcı olsun kulübü şahlandırsın sportif başarı getirsin diye bekleniyor orada motivbasyon "umut" burada motivasyon ise "bi hi desin, bi de içime sürtsün" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 eskiden şarkıları bana hitap etmiyor diye sadece sevmezdim, şimdi tavırlarından dolayı komple nefret besliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 tum dunyanin tanidigi birine "neden" pasaport kontrolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 belki geçmişten vergi borcu vardır devletimize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 odesin varsa napayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 mani said: http://www.youtube.com/watch?v=-_PayvqLE9A AHAHAHAHAHAHA Justin gören masum gazeteci. "neyden kaçıyorsun ki anlamadım arkadaş ya" ahahahah. abi videonun her saniyesi efsane ya. Justin peşinden koşturan kızlar mı dersin, pasaport kontrolü için arabayı tavaf eden polisler mi dersin. Rahat bi 10 kişi Türkiye'ye kaçak giriş yapmış lan polislerin arasından. Merak ediyorum o polislerin alayı yargılanacak ve meslekten atılacak mı bu rezillik sonrası ? abi 2:46-2:51 arası arası ehuehuee. Aralıksız 1 dakka güldüm.Film mi çekiyorlar arkadaş nedir öyle fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Castinle ayni havayi solumak bile benim icin gurur verici sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Fistan said: tum dunyanin tanidigi birine "neden" pasaport kontrolu? ya sadece cok benzeriyse veya benzemek icin estetik ameliyet olmus biri ise? ayrica tum dunya taniyor ditye neden ayricalik olsun ki? herkes esittir kanun karsisinda, kanun boyle der :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar