Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12 GB PS3 ?

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Bluray player almam lazim. Onun yerine PS3 alayim diyorum. 12GB denilen modeli fena degilmis fiyat acisindan. 130 pound'a satiyorlar.

Alma etme demeniz icin bir sebep var midir acep ?

http://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStation-12GB-Super-Console/dp/B009DL2TBK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1367410339&sr=8-1&keywords=ps3+console

edit: 12GB olayi nedir anlamadim bu arada zira 320gig memory var yaziyor aciklamasinda.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslini isterseniz bluray player'lar ile bunun arasinda buyuk bir fiyat farki yok diye bunu alayim istemistim zira lovefilm uyeligi sagolsun ps3 oyunu falan kirayabiliyorum ek ucret odemeden. Tek sefer 3 oyun falan gonderiyor bi de herifler, baya iyi ama 12gig olacaksa hic almam.

Aciklamada ki 320 gig olayini sorayim en guzeli bi ama yorumlardan oyle bisey olmadigi anlasiliyor sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yazayim madem detayli da bi oneride bulunan size zahmet.

* Ayda 1 tas catlasa 2 oyun oynarim.
* Sahip olacagim oyun cok az olur zira oyunlari kiraliyorum lovefilm'den. Evime geliyor, isim bitince geri gonderiyorum.
* Bu yeni kasa olan ve disk'ini kendim degistirebiliyorum ama onu yapinca totalde 200 pound oluyor aletin fiyati.
* Tek kol ile birlikte geliyor. Ikinci kola ihtiyacim olmayacak muhtemelen zira benden baska oynayan olacagindan supheliyim.

Yine de 140 pound gayet guzel bir deal durumundayken 200 cok gelmedi degil hani.

Lan bi yerde 320gig 2.5" diskim vardi sanki benim. Dur bakim...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yine farklı bir yol önericem, biraz daha bekleyebileceksen bluray için, PS4 çıksın onu al. Biriktir parayı onun için. Daha iyi bir yatırım olur bence.

Bekleyemem diyorsan al gitsin 12 GB'liği. 120 GB'lik ya da 320 GB'lik olanlar daha çok PSN'den oyun satın alan, demo indirenler için falan.
Sosyal ağlarda paylaş

PS3'ler BD izlemek için güzel aletler. PSN'den ucuza güzel oyunlar indirip onları da oynayabilirsin. Bildiğim kadarıyla PS3'lerde içindeki harddiski çıkartıp istediğin 2.5 harddisk/ssd takılabiliyordu. Ama yeni superslim modellerde de bu imkan var mı onu bilmiyorum. Eğer superslim modeller de destekliyorsa, ilerde çok oyun oynamaya başlayıp 12GB az gelirse bu sefer harddisk eklersin. Ucuza bulursan 2. El PS3 Slim de alabilirsin.

Lathspell'in fikri güzel, PS4'ün çıkışına Q4 2013 diyorlar, o zamana kadar bekleyebilirsen yeni bir PS4 alınca yeni film formatlarını da desteklemiş olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Ya bu aleti acinca iyi hos da, alet kendini sogutmaya baslayinca cikan fan sesi inanilmaz yuksek. Oyunun sesini falan baya bastiriyor ve katlanilmaz durumda.

Normal bisey mi bu yeni aletlerde ? Hani kapali yer acik yer de farketmiyor, oyun oynuyosam illaki calisiyo o fan bi yerden sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

bazı oyunlarda olabiliyor ozelikle aletin kapasitesini zorlayan,uc serisi ve last of us vs..fanlar deli gibi donuyor.

oyunun sesini ciddi bastiriyor demissin,kisik seslemi oynuyorsun bilmiyorum ama oyunun sesinin bastiracak kadarda rahatsiz edici ses cikmamali,sobanin filan ustune koymadiysan aleti lol
Sosyal ağlarda paylaş

Disk'le ne alakasi var abi ? Sen ilk mesajlar icin dedin sanirim.

Simdi tekrar actim bir yandan kamerayla birlikte, cekim yapayim da youtube'a koyayim, anlatirken kolay olur diye ama simdi de sesi cikmiyo aletin.

Neyse kamera duruyo karsisinda, sessiz halini ve normal halini cektim, cosarsa onu da cekip koyarim.

Bu arada Kill zone 2 zormus baya, beceremedim. =P
Sosyal ağlarda paylaş

ha pardon ya ilk mesaje ithafen yazdım. kapalı yerde olursa alet çıldırır, açık yerde daha az ses yapması lazım. bir de şu ana dek kapalı yerde kullandıysan fanı tozlanmış da olabilir fakat 1 mayısda atmışsın mesajı o kadar kısa sürede fanın tozlanması da ihtimal dışı.

ama alet bağırıyor yani tek değilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...