general83 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ya öyle bir şey yok sadece bir fikir sanırım televizyonun şişirmesi[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 seneye öys olmasın da. gerçi ben girmicem seneye. lise 2'leri düşünüyorum. ehe ne düşünceliyim di mi? ;)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Bence süper bir sistem.Bize yaramaz ama gelsin geende(birininde dediği gibi en azından seneye öys gelmez.Ehuh.Bu sene kazanamazsak hani...)İnşallah böyle birşey olur.En azından o sene geçmeyi gerçekten haketmişmi öğrenilir.Üniversiteye giren kişilerin bunu haketmeleri gerekir bence.En azından ülkeden düzgün insanlar çıkar.Şu an sayısı oldukça az bence[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Valla Super olur hatta ilkoluldan baslasınlar *!Nasıl olsa Universitelidir* :D[hline]*arkanda*
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 en mantıklısı abi tur sonra gymnasium amı gidersin başka yeremi gidersin o ayrı...[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 kimsenin öğrencileri salladığı yok nekadar çok sınav okadar çok harç her sene yapmaları çok saçma sat gibi durmadan yapılsın isteyen bir yıl boyunca istediği kadar girsin sene sonunda notlarıyla başvursun[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: fizban, 29 May 2003 20:39 tarihinde demiş ki: güzel bence. öss olmaz da öys olur inşallah.[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! ii de fiz,o eksik ÖYS konularını nasıl kapatıcaz baba? :( oturup Ağlarım ÖYS gelirse... Kazanmam için kasımtrak olmam gerek..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ezberci anlayıştan vazgeçmediğimiz sürece hiçbir sınav sisteminden hayır gelmez.
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Şimdi bu sene L3'üm ama istediğim yeri kazanmam imkansız. Marmara İşletmeye fln zor giriom. Boğaziçi istiyodum seneye bi daha giricektim, şimdi ben bi sene beklersem nolucak? Bi dezavantajı fln war mı anlamadım bu yeni sistem mıymıntısını[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Blaq olm seni boğaziçine 10 sene kassan yine almazlar. Benden söylemesi. :) Bide bu sistem aşmış süfer bişi bence. Ciddi ciddi çok hoş. Belki her sene sınav stresi olacak. Ama tek sınavın riski yok.
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Bildiğim kadarı ile lise 1-2-3 sonunda yapılan sınavlar sizin liseden sonra universite için giriceğiniz sınavda ortaogretım basarı puanının belirleyecek yani yine sinava girilecek öss tarzında notlar yerine bu üç sınavın ortalaması alınıp eklenicek bence güzel bir sistem
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Eno abin robertli olm komşuyuz boğaziçiyle :) Senin gibi izmirin hırt bi dağında el deymemiş, adsl/kablo görmemiş bi kasabada wahşi bi hayat sürmüyoruz, beni almıycaklar da kimi alcaklar huoho :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Gallant, 30 May 2003 00:58 tarihinde demiş ki: Ezberci anlayıştan vazgeçmediğimiz sürece hiçbir sınav sisteminden hayır gelmez. katılıyorum. ama nasıl yaparlar bilmiyorum. Hersene öss sınavı yapmaları hiç bir işe yaramaz. Sadece öğrencilere eziyet. herkes kolejlere giriş sınavı düzeyinde öss sınavına çalışırken, biz TED'de integral-türev, dalgalar, organik kimya öğreniyorduk. Zevkli konular. Ama ÖYS olmadığından bu konular ÖSS'de hiçbir işimize yaramadı.[hline]You want a piece of me, boy?
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Gallant, 30 May 2003 00:58 tarihinde demiş ki: Ezberci anlayıştan vazgeçmediğimiz sürece hiçbir sınav sisteminden hayır gelmez. +1 her sene her sene stress de cabasi.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 30 May 2003 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: BabacumMostors, 29 May 2003 23:56 tarihinde demiş ki: en mantıklısı abi tur sonra gymnasium amı gidersin başka yeremi gidersin o ayrı...[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 gymnasium lise oluyor braz abiturdan sonra değil önce gitmen gerekiyor ona :)
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Arkadaşlar daha bu olay tam olarak kabuledilmedi endişelenmeyin ÖSS'nin geleceği her sene Temmuz ayında ÖSYM tarafından görüşülüyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Güzel bir sistem ama daha tasarı aşamasında... Kesin değil yani...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Bu 3 ay önce söylenmişti. Bence iyi bir sistem. Ve anladığım kadarı ile Lise2lerin panik olmasına gerek yok. 2004ten itibaren başlanıcak diyorlarsa 2004'te ortason okuyacaklardan başlayacaklardır herhalde!?[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Sistem fena değilde. Birçok dezavantaj yaratabilir bazıları için ve karışıklıklar oluşabilir. Yani blaq2ın bulunduğu durumda nasıl yapıcaklar ? Ayrıca stres yaratır gerçektende[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar.
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ÖYS gelemsin d ene olursa olsun[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
Kendersever Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 evek öys gelirse direk motoru yakıcaz okulca
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 sadece siz dğeil biz de yakacaz[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: bLaQ, 30 May 2003 01:00 tarihinde demiş ki: Şimdi bu sene L3'üm ama istediğim yeri kazanmam imkansız. Marmara İşletmeye fln zor giriom. Boğaziçi istiyodum seneye bi daha giricektim, şimdi ben bi sene beklersem nolucak? Bi dezavantajı fln war mı anlamadım bu yeni sistem mıymıntısını[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- abi sen marmarayı beenmiyorsun da bzm puan da zar zor tutuo orayı hatta 5-10 puan daha yukselmem gerek... ama hayatta da bir daha girmem bu sınava uğraşmam bir daha... neresi olsa gidicem izmir istiyorum ztn[hline]Anarchy owns
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 izmir güzeldir egeyi tavsiye derim şayet isteidğim yeri kazanamazsam basıp oraya gideirm herhalde[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 x4 stres = her sınav öncesi kendimizi kötü hissetmez miyiz? x4 para = dersanelere güzel para gidecek. devlet - dersane elele... x4 maliyet = devletin milyonlarca öğrenciye gücü yetecek mi? x4 güvenlik = öss kitapçıklarını çaldıran acizlik...[hline]So need your love, so fuck you all
Öne çıkan mesajlar