Emmioglu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Biri de demiyor ki abi ayran içki değil içecektir. Ayran yoğurdun damıtılmasıyla oluyor da ben mi bilmiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 he ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hey allam açmış olmak için başlık açmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 khalad said: hey allam açmış olmak için başlık açmalar genç şakirtler rahatsız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 MCbalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Yürü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 balon bana laf soktu ya la adomgfoğadmga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 açılmış konuşulmuş adı lazım olmayan kişi tarafından anketi yapılmış bi konuda saçma sapan bişiler yazasın geldiyse garbage var en aşşağıda oraya get Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Erdoğanda kafa yapmış belli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Osuran_boğa said: açılmış konuşulmuş adı lazım olmayan kişi tarafından anketi yapılmış bi konuda saçma sapan bişiler yazasın geldiyse garbage var en aşşağıda oraya get ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Sadece alkollu iceceklere icki denir diyosun yani, bahceli cehaleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Bol ayran içilerekde kafa yapılan bir icat bekliyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 "Tatar Ramazan" said: Sadece alkollu iceceklere icki denir diyosun yani, bahceli cehaleti Türkçeyle aramız pek yok galiba delikanlı ahaahah. Aslında tam anlamıyla yaptığın şu şeye cehalet diyoruz .] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Emmioglu said: "Tatar Ramazan" said: Sadece alkollu iceceklere icki denir diyosun yani, bahceli cehaleti Türkçeyle aramız pek yok galiba delikanlı ahaahah. Aslında tam anlamıyla yaptığın şu şeye cehalet diyoruz .] adam bu mesajı atmak için açmış konuyu belli lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 adam hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Emmioglu said: Biri de demiyor ki abi ayran içki değil içecektir. Ayran yoğurdun damıtılmasıyla oluyor da ben mi bilmiyorum ? http://inciswf.com/oneoftheman2.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Yahu "milli içki" mi dedi ki? "milli içecek" dedi gibi hatırlıyorum. Yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 emoglu telefon eski pek goremedim sakali komikli imajlarini ama sen guldum say aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=mCZ56rC8SNw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Dworgian said: Yahu "milli içki" mi dedi ki? "milli içecek" dedi gibi hatırlıyorum. Yanlış mıyım? 03:02 de söylüyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 teşekkür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/27127_579071392127778_9224331_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ben de içkinin içecek olduğunu sanıyordum. Bu konuyu gördükten sonra içki sadece alkollü içecekten ibaret değildir demek için TDK sözlüğe baktım ve sadece alkollü içecekler için kullanıldığını gördüm. Halbuki 7-8 sene önce koyu bir dil bilgisi hocamız bize içkinin tüm içecekleri kapsadığını söylemişti. Demek ki kelime anlamı değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 i run each teen me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=4kZA7zUUBmw ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar