Korax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Valla tam anlamadim, design point nerde? 1.8'i nerdeki design pointe böluyoruz? Turkce bi kaynak yokmu yav, tabloyu indirdim yinede 10 puan alamadim daha safdsgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 oyunu yaptıgından sonra tech ve design pointlerin cıkmıyo mu. iste tech/design ne kadar 1.8 e yakınsa oyun okadar iyi oluyo o genreda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Hmm anladim galiba, oyunu yaptiktan sonra yani 1.8'e nekadar yakinsam okadar perfect yani. Peki önceden perfect'e en yakin olabilmek icin bu tabloyu takip etmekten baska bi tavsiyen varmi? Edik; Bulamadim sondaki design pointi nerde oldugunu asdf oyun bittikten sonraki expoerience tablosundami bu design point? yoksa öncesindemi? Buarada yeni 3d oyun motorlarini falan mesela nezaman ve neye göre upgrade etmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Korax said: Bu en ustteki tablodaki %'ler neyin yuzdesi? Bide 2. tablodaki mesela action (1.8), adventure(0.4) bu numaralar neyi temsil ediyo? Tavsiyeler newbie'ye? medium ve uzeri game yaparken adam ataman lazim kalemlere surukleyip birakarak. iste adam atadigin isin ne kadarinin tech ne kadarinin design oldugunu gosteriyor. ornegin 50 design - 50 tech bir seyin, mesela graphics in uzerine, 300 design 20 tech adam birakirsan yarisini cok iyi yapar, obur yarisinda vasat is cikarir. altakiler ise o kaleme ne kadar yuzde ayirmalisin kendi icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Hmm yani, adamlari ona göre train etmem lazim, illaki 1 full designer bi full tech bide %50 %50 ikisinde de iyi bi adammi tutmak lazim elde? Nasil bi yol izlemek lazim o vakit? edik: bide bu 1.8, 0,4 falan bunlari hala anlayabilmis degilim.. Cok karisik geliyo yav bi 10/10 tutturamadim daha. Kitleye göre, konsola/pcye hangisinde hangi oyun turunun tam puan almasina bakmama ragmen falan, iih zor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 http://gamedevtycoon.wikia.com/wiki/Game_Development/1.4.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Yazıldı mı bilmiyorum da, çok benzeri ve hatta bu oyunun büyük ölçüde ilham (!) aldığı şöyle bişey var ios'ta; link falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ikisinide oynadım, topicleri dışında alakaları yok oynanış vs bakımından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 screwy said: http://gamedevtycoon.wikia.com/wiki/Game_Development/1.4.3 cok karisik geliyo yinede, bi dunya faktör var oyun yaparken. puf noktalari buliim derken kafasi allak bullak oluyo insanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 2 saatlik oyun, çok gereksiz, bi de flash mı bu nedir kasmalar başlıyor über seviyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ben buna 15 tl verdiydim ya maks 2 dolarlık oyun 2. defa açıp oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 iyki denemişim para vermeden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Sistemin yetersiz heralde, bende takilma makilma bisi yok netekim. Bide 2 saatlik degil lan oyun, gittikce gidiyo iste, nerenizle oynadiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 34872384728735bilyarmilyartrilyon dolar oldu baya baya oynadım 6-7 saat sonunda kasmaya başladı.. özellik 7 kişilik ekip geliştirmesinde + yan tarafların geliştirmeleri yapılırken bayıyor oyun sonra. 1-2$ lık oyun kategorisinde sistem dediğinde i5 var, 8gb ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ne bayması saçmalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 oyun random resmen ya. zar atıyor ona göre satışların belli oluyor adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bombilo said: ikisinide oynadım, topicleri dışında alakaları yok oynanış vs bakımından Ben de oynadım ikisini de, gayet de benzer mekaniklere sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sildim valla, cok vakit almaya basladi sdgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 sabonis said: oyun random resmen ya. zar atıyor ona göre satışların belli oluyor adeta. biraz randomluk var da genel olarak wiki sayfasındaki kuralları uyguladın mı her oyunun 8 ortalama alıyor. wiki cheat gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Wikiye bakıp yapmaya çalışırsanız bayar tabiki. Bildiğin cheat yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 oyuna mod desteği gelmiş. Önereceğiniz mod var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Nerede modlar sitesinde felanda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Steam workshop support gelmiş ve %50 indirime sokmuşlar 5 dolar bir şey bu hafta boyunca. Oynayan var mı sarıyor mu falan yazmaya gelmiştim, 25 sayfalık topic çıktı aramadan. Gerçi hep olumsuz konuşmuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 şuna yüzde bu kadar vericen, buna yüzde bu kadar vericen şeklinde ilerleyen bi oyun farklı bişey yapamıyosun, yaparsan satışlar düşüyo, para kazanamıyosun para kazanamayınca oyunda ilerleyemiyosun yani bi kere oynadıktan sonra açıp 2. kez oynama sebebin yok canın çok sıkılıyorsa oyna tabi 3 kere 4 kere ama vaktini harcayabileceğin daha güzel oyunlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 bu oyuna benzeyen gamersgomakers var ona bi yoğunlaşın iki uç update ile çok kral olur. aman game dev tycoon'a benziyor tartışması çıkmasın hepsi mobil oyunun çakması neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar