Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Dev Tycoon

moriarty

Öne çıkan mesajlar

Hmm anladim galiba, oyunu yaptiktan sonra yani 1.8'e nekadar yakinsam okadar perfect yani. Peki önceden perfect'e en yakin olabilmek icin bu tabloyu takip etmekten baska bi tavsiyen varmi?

Edik; Bulamadim sondaki design pointi nerde oldugunu asdf oyun bittikten sonraki expoerience tablosundami bu design point? yoksa öncesindemi?

Buarada yeni 3d oyun motorlarini falan mesela nezaman ve neye göre upgrade etmeli?
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Bu en ustteki tablodaki %'ler neyin yuzdesi?

Bide 2. tablodaki mesela action (1.8), adventure(0.4) bu numaralar neyi temsil ediyo? Tavsiyeler newbie'ye?

medium ve uzeri game yaparken adam ataman lazim kalemlere surukleyip birakarak. iste adam atadigin isin ne kadarinin tech ne kadarinin design oldugunu gosteriyor.

ornegin 50 design - 50 tech bir seyin, mesela graphics in uzerine, 300 design 20 tech adam birakirsan yarisini cok iyi yapar, obur yarisinda vasat is cikarir.

altakiler ise o kaleme ne kadar yuzde ayirmalisin kendi icinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm yani, adamlari ona göre train etmem lazim, illaki 1 full designer bi full tech bide %50 %50 ikisinde de iyi bi adammi tutmak lazim elde? Nasil bi yol izlemek lazim o vakit?

edik: bide bu 1.8, 0,4 falan bunlari hala anlayabilmis degilim.. Cok karisik geliyo yav bi 10/10 tutturamadim daha. Kitleye göre, konsola/pcye hangisinde hangi oyun turunun tam puan almasina bakmama ragmen falan, iih zor baya
Sosyal ağlarda paylaş

34872384728735bilyarmilyartrilyon dolar oldu baya baya oynadım 6-7 saat sonunda kasmaya başladı.. özellik 7 kişilik ekip geliştirmesinde + yan tarafların geliştirmeleri yapılırken

bayıyor oyun sonra. 1-2$ lık oyun kategorisinde

sistem dediğinde i5 var, 8gb ram
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
şuna yüzde bu kadar vericen, buna yüzde bu kadar vericen şeklinde ilerleyen bi oyun
farklı bişey yapamıyosun, yaparsan satışlar düşüyo, para kazanamıyosun
para kazanamayınca oyunda ilerleyemiyosun
yani bi kere oynadıktan sonra açıp 2. kez oynama sebebin yok
canın çok sıkılıyorsa oyna tabi 3 kere 4 kere
ama vaktini harcayabileceğin daha güzel oyunlar var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...