stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 *Profesyonel tasarım şirketinin arşividir. *Tamamı shutterstock.com ve depositphoto arşivinden toplanmıştır. *Tüm kategoriler Türkçeleştirilmiştir. 1000 Kategori 125.000 Resim & Obje Detaylı bilgi, kategori ve örnek fotoğrafları inceleyebilmeniz için ufak çapta bir site hazırladım. Buradan detayları inceleyebilirsiniz. http://stormeagle22.wix.com/stockphototr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Hepsi internette mevcut onların neden para versin insanlar ? Kaçının telif hakkı sana ait onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 arkadaş cevap vermeden ben bi kaç şey söyleyeyim. internette yüksek çözünürlükte birebir aynısını bulamıyorsun sebeplerinden birisi bu. bazı fotolarda internette yok bile. (yani açık olarak bulunan bi yer yok) mesela; http://www.shutterstock.com/pic-85967227/stock-vector-modish-banner-with-saxophone-vector-illustration.html şu vektor ilustrasyon yok, illa bu sitede accountının olması lazım indirebilmek için. ya da adamla birebir konuşup alman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Telif hakki durumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 gerçekten hepsinin telifini aldın da mı satıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ciddi mi soruyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ben ciddi merak ettim. bu fotoğrafları kendi işlerinde profesyonel amaçla kullanacaksa biri, bunu düşünebilir bence. zira, http://www.jiscdigitalmedia.ac.uk/guide/copyright-and-digital-images/#cp3 http://en.wikipedia.org/wiki/Berne_Convention_for_the_Protection_of_Literary_and_Artistic_Works Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Bu işlerle uğraşan insanların bu arşivlerin kolay elde edilemeyeceğini bilir. İlgilenenler için 600GB 'lık videohive.net arşivi bulunmaktadır. Tamamı After effects, sony vegas template lerinden oluşmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ya ben gerçekten meraktan soruyorum. böyle bir arşivi elde ettiğin zaman tekrar satma hakkın doğuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Abi konu silinir yakinda, warez direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Bence isten ayriliyor sirket arsivini patlatmanin pesinde vatandas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 valla param olsa alırdım. 350 tl hiçbirşey değil böylesi bir arşiv için. çerçöp olmadığını bilememek kötü tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sanssizsansli said: valla param olsa alırdım. 350 tl hiçbirşey değil böylesi bir arşiv için. çerçöp olmadığını bilememek kötü tabi. Teşekkürler. Diğer arkadaşlara fikir olması açısından; Tamamı 300DPI resimlerin, alacak olan kişiler için klasörlerin içersinde ki resimleride ss leyerek gönderebilirim. Çalı çırpı asla yok. Shuttertock-depositphoto gibi sitelerden bu arşivin toplanması yıllık üyelik ile 3000-5000$ arası ediyor. Çalıştığım büyük firma bunları satın alarak arşivledi. @deadlord arkadaşın yaklaşımı iyi, güzel yakaladı :D Patlatma değil ama, bazı işlerimizi evimizde görebilmek için bu arşivleri uzun süreli çalışanları ile paylaşıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi firmanın kullanmak maksadıyla aldığı fotoğraflarını satıyorsun, üstelik telifleri de sana ait değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 raporladık bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hep mi kapitalizm kazananacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 7thBreath said: abi firmanın kullanmak maksadıyla aldığı fotoğraflarını satıyorsun, üstelik telifleri de sana ait değil ? Bir resmin telif hakkı nasıl bende olabilir ? Teorik olarak bu resimlerin aynılarını belki internetde bulabilirsin, ama indirmek neredeyse mümkün değil. Ya linkler kırık olur, ya 150 part dl edersin 10 tanesi kırık olduğu için tüm arşiv çöp olur, karışık resimlerdir, kategoriyelemezin emek ister vs. Ben bunları 3-4 yılda internetden indirerek arşivlemiş olsam telif hakkı mı sorucaksın ? Ben dürüstce bu arşivin nasıl elde edildiğini belirttim. Şirket bünyesi haricinde, bireysel olarak da dergi-katalog gibi çalışmalar zaten yapıyorum ve yıllardır kullandığım arşiv bu. Şimdi bunu satıyorum. Zamanında bende 1 fotoğraf almak için shutterstock'a 10-15$ verdim. Sizi rahatsız eden nedir anlamadım ? Kaçak araba falan mı satıyorum, yada cracklenmiş yazılım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 adam bildiğin yavuz hırsız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 cracklenmiş yazılımdan farklı değil sattığın şey. hatta daha net şöyle diyeyim, bluray film dolu 1 tb hard disk satıyorum demekten farklı birşey demiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 onların kişisel yada ticari kullanım hakkı 10-15$ olsada reselllemek 150-200$ her birini. korsan yani bildiğin şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 dur bakalım çalıştığı şirketi bulup şikayet eden olacak mı sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 yani karşı değilim ama yaptığını kabullenmek lazım dfklmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Telif haklari ihlali yapiyorsun, uzerinden de para kazanmaya calisiyorsun. Cezasi var bunun. Konu da bir mod geldiginde ucacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Tamam o zaman problem yok. Hukuk fak. yeni mezunu gibi atarlanmaya gerek yok. desktop ss istesek, jdownloaderlar utorrentler havada uçuyor, piratebay anasayfası Ayrıca resell etmekle ne alakası var, sen aldığın ps3 oyununu ikinci el olarak satmıyor musun ? Bende bu şekilde DVD leri satın aldım düzenledim ve yeniden satıyorum http://www.ebay.com/itm/CORBIS-IMAGES-CD-Technology-at-Work-2-Vol-163-100-Royalty-Free-Stock-Photos-799-/290870880713?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43b94169c9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar