KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 moncici said: KuddusiMavra said: Istiklal marssiz, türk bayraksiz kutlama bizi bozar.bu nedenle istikamet dolmabahce. kuddusi sizinkine daha 3 gün var espiriyse komik değil. başka bir şeyse anlaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Özel sektör çalışanı yerine göre işçiden falan çok daha kötü koşullarla çalışıyor. Devlet dairesi gibi bugün bayram gelmem falan demek, patronla takışmak falan çoğu yerde çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ne emeği ya bütün gün işyerinde goygoy yapıp maaş alıyoruz ay başı. abartmayın yaptıklarınızı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Myshkin said: bu arada lol ahaha bu Sikko Digital ürünü değil mi lan :D Sikko yüzünden banlanmıyım stüdyonun adı Sikko digital :D fb'tan takip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 nerde oyle is bize de yolla panpa gecmisimle cima ediliyor her gun ilceden ilceye git-gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 çeto imzaya resim yasak çeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 KuddusiMavra said: moncici said: KuddusiMavra said: Istiklal marssiz, türk bayraksiz kutlama bizi bozar.bu nedenle istikamet dolmabahce. kuddusi sizinkine daha 3 gün var espiriyse komik değil. başka bir şeyse anlaşılmıyor. off yine ince espri açıklamak zorunda kalıyorum=( 3 mayıs türkçülük günü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 çok pis resimlerim imzamı ona göre adggdgs he bu arada : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 moncici said: KuddusiMavra said: moncici said: KuddusiMavra said: Istiklal marssiz, türk bayraksiz kutlama bizi bozar.bu nedenle istikamet dolmabahce. kuddusi sizinkine daha 3 gün var espiriyse komik değil. başka bir şeyse anlaşılmıyor. off yine ince espri açıklamak zorunda kalıyorum=( 3 mayıs türkçülük günü... canım...espiri olması için karşıdakine söylediklerinin bir şey ifade etmesi lazım...Türkçülük Günü o gün müymüş,bilmiyordum? Enteresan. Neyse, bu günü kutlayan dostlarımıza da selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 KuddusiMavra said: scorch said: hani çok alakam yok ama merakımdan soruyorum beyaz yaka özel sektör çalışanı hangi gruba giriyor? ne işçiyiz ne memur her türlü patron kulu modunda çalışıyoruz, resmi tatil falan hak getire vaziyette :( ne garip ülke lan bu resmi tatil oturun evinizde tren metro bişey çalışmayacak diyor patron çıkıyor hayır çalışıyoruz diyor. o ne lan muhacir mi olucaz yürüyerek işe gidip? kardeş...patron değilsen EMEKÇİSİN, yakanın rengi hikaye. Seni o patron resmi tatilde sizi çalıştırıyor ya, aç telefonu SGK'nin bölge müfettişlerine şikayet et. Tamam da sgk bişey yapmıyor uyarı veriyor en fazla ama sen bir şekilde!!! Deşifre oluyorsun ve iş hayatın daha kötüleşebiliyor. Demeye çalıştığım şey o özel sektörde ki çoğu iş grubunun sendikası vs. Yok resmen modern kölelik var mobbing gırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 KuddusiMavra said: Türkçülük Günü o gün müymüş,bilmiyordum? Enteresan. Neyse, bu günü kutlayan dostlarımıza da selam olsun. ırkçılıga ve ırkçılara selam yollayıp da halâ kendini sosyalist mi addediyorsun sen? komiksin. bunadıktan sonra yaşamak zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Your skill in Provocation has increased by 0.1% It's now 0.1% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sdahgdşghahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 "nutella yerim" said: sadece anarşistlerin ve devlet düşmanlarının, bu devletin ve halkın bekası karşısında birlik olup devlet düzenini değiştirmeye çalışan teröristlerin sokağa çıkmaya çalıştığı bir günde evde oturup 2 bardak çay içerek vakit geçirmek size çok mu geliyor ? büyük ulu önder sevgili devlet başkanımız ofisinde harıl harıl ülkenin ve milletin problemlerini çözmeye çalışırken bu kadar basit bir hareketi bile çok görmeniz müslümanlığa sığar mı ? okuyun şu yazımı adam akıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 adamlar resmen kimse örgütlenmesin kimse eylem yapmasının derdinde. İleri demokrasi çok ileri gitmeye başladı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 http://www.cigdemozkan.net/genel/buyrun/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 scorch said: KuddusiMavra said: scorch said: hani çok alakam yok ama merakımdan soruyorum beyaz yaka özel sektör çalışanı hangi gruba giriyor? ne işçiyiz ne memur her türlü patron kulu modunda çalışıyoruz, resmi tatil falan hak getire vaziyette :( ne garip ülke lan bu resmi tatil oturun evinizde tren metro bişey çalışmayacak diyor patron çıkıyor hayır çalışıyoruz diyor. o ne lan muhacir mi olucaz yürüyerek işe gidip? kardeş...patron değilsen EMEKÇİSİN, yakanın rengi hikaye. Seni o patron resmi tatilde sizi çalıştırıyor ya, aç telefonu SGK'nin bölge müfettişlerine şikayet et. Tamam da sgk bişey yapmıyor uyarı veriyor en fazla ama sen bir şekilde!!! Deşifre oluyorsun ve iş hayatın daha kötüleşebiliyor. Demeye çalıştığım şey o özel sektörde ki çoğu iş grubunun sendikası vs. Yok resmen modern kölelik var mobbing gırla hayır,isimsiz ihbar telefonlarını da ciddiye alıyorlar. benim müfettiş arkadaşım var,sen bana işyerinin adını gönder özelden,sevsin benim arkadaş senin patronu 1 mayısta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bliksem said: KuddusiMavra said: Türkçülük Günü o gün müymüş,bilmiyordum? Enteresan. Neyse, bu günü kutlayan dostlarımıza da selam olsun. ırkçılıga ve ırkçılara selam yollayıp da halâ kendini sosyalist mi addediyorsun sen? komiksin. bunadıktan sonra yaşamak zor tabi. olm sen daha komiksin. 1.okuduğunu anlamıyorsun. 2.espiri anlayışın harbiden hiç yok. 3.sosyalist değilim ben. 4.patidaş olup bu günü kutlayan dostlarımız olabilir,onları selamlamamdan daha doğal ne olabilir? 5.en güzelini sona sakladım; kime istersem selam yollarım, sana ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 haklısın, bir daha emekçi şöyledir, emekçi böyledir diye konuşan oldugunda sosyalist addetmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 evet. emek sosyalistlerin tekelinde midir? kim öğretiyor oğlum size bunları? ne kadar şekilci adamlar dolmuş bu memleket? bilmen ve öğrenmen gereken en önemli şey EMEK EN YÜCE DEĞERDİR... o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Ulan 1 mayısta babam tarafından sömürülücem. İş varmış dükkanda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 usküdar esiktas motorlarını falan bile tehdit etmişler, seferler iptal edildiği gibi özel olarak servis olarak bile tasımıyo adamlar korkudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 şehirhatları komple iptal edilmiş abi avrupadan anadoluya bile geçemiyoruz inanılır gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Şu haber ilginç...CHP'de Beşiktaş'ta toplanıp Taksim'e doğru yürüyecekmiş. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23175807.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ZaugnaKhaldun said: şehirhatları komple iptal edilmiş abi avrupadan anadoluya bile geçemiyoruz inanılır gibi değil Biz evden çıkamıyoruz, boşver onu :p Allah korusun rahatsızlansak, en yakın hastaneye yürüyerek gideceğiz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar