sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Dworgian said: bizim de kot farkıyla 4. kattı abi. farketmio öeh 4. kata mı tırmanmış açık pencere görünce? o zaman tırmanmaya falan baya müsait yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Geçmiş olsun, çocukken baya baya korkardım eve hırsız girerse diye, dün gece de sürekli tıkırtılar falan geliyordu şimdi bu başlıkla karşılaşınca bir garip oldum. Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama sabah 4-6 arası en sık yaşandığı saatler diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 1. katta bombeli demir kullanan komşu varsa o basamak oluyor, onun dışında oradan su borusuna tutunup çıkıyorlarmış fln. çok tuhaf örümcek adam gibiler. bu arada eve girdiği pencerenin önünde böyle yarı dengede duran bir zigon ve üstünde saksılı çiçek vardı. o cam da o çiçek ve masa oynatılmadan ancak 10 cm kadar açılabiliyordu. nasıl sığmış da girmiş fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Gecmis olsun. Kapıya pencereye kilit taktirmakta fayda var. Gecen gun annem soyledi bizimkilerin sitede 2 eve hırsız girmis gece. Hiçbirsey almamamislar ama. Ertesi gun 2 tane eleman gelmis bir guvenlik sirketinden. Kamera taktirmak ister misiniz diye sormuslar. Ne işler donuyor belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Polisler tanıyor bu hırsızları diye duydum. Eve giriş şekli, nerelere uğradıkları gibi özellikleinden tanınabiliniyorlarmış Ayrıca Girdikleri evde bir şey bulamayıp koltukları kesen duvara halıya heryere ketçap mayonez sıkan tiplerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Klişe olacak ama, hırsızlar adalet binasından , kendisini getiren polislerden önce ayrıldığı sürece yaygın , popüler bir meslek olmaya devam edecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sabonis said: o sprey olayını duydum ben de. kapı kilidi olayı için de aha 01:00'a gidin: http://www.youtube.com/watch?v=N_6NeOAWFM0 Bizde evde kilit var sanıyoruz. Şu diyeceğim ama bunuda açıyorlardır hırsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 fenn said: Polisler tanıyor bu hırsızları diye duydum. Eve giriş şekli, nerelere uğradıkları gibi özellikleinden tanınabiliniyorlarmış Ayrıca Girdikleri evde bir şey bulamayıp koltukları kesen duvara halıya heryere ketçap mayonez sıkan tiplerde var ahahaha sinirden ne yapacigini sasirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Myshkin said: kapının arkasında şundan da varmış: Videonun harici u gibi demirin uçlarından sıktırdığında da menteşesinden çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kilitlerde en güvenlilerinden biri tuzaklı kilit sanırım http://www.kalekilit.com.tr/kale-tuzakli-barel http://www.kalekilit.com.tr/kale-tuzakli-barel-(ktb)hirsizlari-tuzaga-dusurur_3_61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 müsafire bir cay piskevit faln verseydin ayıp etmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 fenn said: Şu diyeceğim ama bunuda açıyorlardır hırsızlar bunu diyorum işte ben, herhalde açamayacakları tek kilit bu olsa gerek. kapı da çelik ise bu kilide nasıl ulaşacak? ha kapıyı veya kapının kilidinin girdiği kiriş mi ne deniyor artık bilmiyorum, orayı kırar da girer o ayrı da. kırmadan giremez şöyle tek taraflı kilit varsa. neymiş adı bu tarz kilitlerin, ben kendimce tek taraflı kilit diyorum asdufha tabii bu da sadece gece sen evdeyken engel oluyor. sen evde değilken çift kilit lazım dışardan da bence. benim babanem üst kilidi hiç kilitlemiyordu mesela 2 sene önce girip bütün mücevherlerini falan çaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 İyi olmuş, yenge seni salona yollarken iki kere düşünür bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi 16.10? dafuq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 04:10 olacak o yanlış yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bahçede pitbull kırması Karakız. evin tüm katlarında ise doberman-labrador kırması sevgili köpek kardeşim Dimitri devriye geziyor. yan ve arka evlere bile musallat olan hırsızları kaçırıyorlar. Alarm ve kilit yerine uygunsa durumunuz bir köpek dost edinmenizi öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 04:10 yerine nasıl yanlışlıkla 16:10 yazabilir bi insan acaba. 06:10 falan olsa hadi neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Aluriel said: 04:10 yerine nasıl yanlışlıkla 16:10 yazabilir bi insan acaba. 06:10 falan olsa hadi neyse olayın şokunda hala lütfen üzerine gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Livered said: daha dogrusu dün horladıgımdan kaynaklı eşim beni salona gönderdi Peki yeterince alfa olmadığı için eve hırsız girmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Aluriel said: 04:10 yerine nasıl yanlışlıkla 16:10 yazabilir bi insan acaba. 06:10 falan olsa hadi neyse 4 = 16 dicem de captn obvious? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 dworgian yakalamış yanlışıgın nereden kaynaklandıgını. umarım kimse böyle bir durumla karşılaşmaz yalnız çok kötü bir deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar