ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 sen nası galatasaraylısın argadaş. irlandalı mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Çenelerini çekicez ama yensin Fener ya hele şu adamların küçük görme tavırlarından sonra.Elin takımını izleyeceğimize ülkemin takımını izliyorum daha lezzetli yense de yenilse de mutlu oluyorum değişik duygular ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 aynen yensede yenılsede mutluluk var abı.. priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Lezzetsiz gs liler basmış forumu bugün maçtan sonra aniyaaa diye şakıyacaklar acılarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Zor maç olacak. Ne olursa olsun taraftar takımın arkasında durmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Bu saatten sonra zaten durmayan taraftar olmaz.Sanki her yıl yarı final yapıyoruz da:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 İy: 2-0 Ms: 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 maçı hangi kanal veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 cihant said: maçı hangi kanal veriyor? Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 kartal gol gol gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 cok eksik var fenerde zor mac olacak. ilk mactaki direkler olmasa bukalemunların korkusu daha da artacaktıda, simdi bir umut diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen, Yobo, Ziegler, Selçuk, Baroni, Kuyt, Salih, Caner, Sow BENFICA'NIN İLK 11'İ: Artur, Luisao, Pereira, Garay, Almeida, Gaitan, Matic, Perez, Cardozo, Lima, Salvio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Eksik kim var ki Fener'de? Emre ve Topal hariç tam kadro gibi gözüküyor, Emre zaten Avrupa'da oynayamayacağı biline biline alınmış bir oyuncu, eksik sayılmaz. Bir tek Topal yerine Selçuk var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 topal meireles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 webo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 meireles webo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 He, Meireles'i unutmuşum evet. Webo'yu t.d. tercihiyle yok diye düşündüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 baba aradi iddaa oynasana benim icin diye para yokki dedim hesaba girdim 20 tl varmis hatirlamiyorum bile oldugunu bastim 3-1 benfica ya mac umrumda degildi su ana kadar uf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Bizde Topal Meyreles Webo yokken, onlarda kaptan stoper Luisao dondu ve Gaitanda hazir. 442 cikiyor Benfica Salihin yerine Topuzu koysaydi hoca keske, kuzucuk bu seviyenin sertligini cirkefligini zor kaldirir gibi geliyor. Ayrica 2 senedir ilerde takilan Baroni en kritik macta gobege geliyor, tembel Baroni ve sakar Selcuk sicmazsa finaldeyiz insallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 LAYLAYALLAY LAYLAY LAAAAAAAAAAAAAAAYY FEEEEENEERRRBAAHHHHÇEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Benfica Fenerbahce taraftari icice tribunde yanyana ne guzel sey lan medeniyet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Fener yenilirse sen medeniyetin kralını görürsün tatar o tribünlerde,napsınlar adamlar bilmiyo adghadf Rambo da ordamı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 starda neden böyle iğrenç reklamlar var ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 özgür kürt halkı için saldır fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar