souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Selçukta yırtık ihtimali varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Lectre herhese laf yetistiricem diye uzuntusunu yasayamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Valla şanslıysanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Lectre said: Khelben said: El insaf adam hakeme laf etmiş, Egemen ceza sahası çizgisinde adamı çekip indirirken, Benfica'nın penaltısını vermezken, offisde çalmazken bişey yok SALİHE FAUL VERMEDİLER :'( abi şimdi daha önce fail olduysan bi 5 dk post atmıyorsun genel bir kural bu. ayrıca egemenin adamı çekip düşürmesi gayet mükemmel bir pozisyondu, en keyif aldığım pozisyondu, ve defansif açıdan çok güzel bir hamleydi. hiç kimse görmedi sahada. ohoo şu maçta senin en keyif aldığın pozisyon hakemlerin göremediği bi foul pozisyonuysa en büyük fail sensin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 macin ozeti Khelben said: Götüyle top tutan Volkan varken Arthur'un vakit geçirmek amaçlı yaptığı hareketler bu kadar batmasın. Kaleci topun üstüne yatınca daha uzun süre vakit geçirebiliyor adam keyfinden yatmadı yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 SeaGle said: Lectre herhese laf yetistiricem diye uzuntusunu yasayamadi. abi evet ben bir hava almaya çalışıyorum. elenmeseydik iyi değil miydi ya :/ çok koydu lan, lan şl uefa başlangıcına kadar 7 8 yıldır futbola hiç ilgim yoktu neden böyle oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Laraken said: Lectre said: Khelben said: El insaf adam hakeme laf etmiş, Egemen ceza sahası çizgisinde adamı çekip indirirken, Benfica'nın penaltısını vermezken, offisde çalmazken bişey yok SALİHE FAUL VERMEDİLER :'( abi şimdi daha önce fail olduysan bi 5 dk post atmıyorsun genel bir kural bu. ayrıca egemenin adamı çekip düşürmesi gayet mükemmel bir pozisyondu, en keyif aldığım pozisyondu, ve defansif açıdan çok güzel bir hamleydi. hiç kimse görmedi sahada. ohoo şu maçta senin en keyif aldığın pozisyon hakemlerin göremediği bi foul pozisyonuysa en büyük fail sensin yahu. abi antrenmanlarda sadece topa nasıl vurulacağı öğretilmiyor futbolculara biliyorsun değil mi? lan bu arada bizim evin camları pamuk şekerdenmiş pempe pempe gel yiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bu arada atar yapmayın artık, ben herkese lan diyorum haberiniz olsun, beğenmiyorsanız sizi rme veririm geri. neyse. /afk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 tamam da benim hiç bi maçta en büyük keyfim bu olmadı. bi zahmet olmadı, tabi ki olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 adam devreleri yaktı ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ahahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 benim gibi unideyken 3 sene tribun kovala, daha sonra ailen ve kız arkadasın tarafından mudaheleye ugra. sinir filan kalmıyor,guzel guzel evde izliyorsun. TV yi kırıyorsun ama ondan sonra. mutlaka yedek TV olsun. lectreye dokunmayın, vicdansızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Laraken said: tamam da benim hiç bi maçta en büyük keyfim bu olmadı. bi zahmet olmadı, tabi ki olmadı. ya çok güzel düşürdü abi üzerine sktr git diye adamı kovaladı 3 5 kez çok tatlıydı lan ahahah adam aurelio gibi baktı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Zegna said: benim gibi unideyken 3 sene tribun kovala, daha sonra ailen ve kız arkadasın tarafından mudaheleye ugra. sinir filan kalmıyor, TV yi kırıyorsun ama ondan sonra. mutlaka yedek TV olsun. lectreye dokunmayın, vicdansızlar. sadist title'ı istiyorum kaç kere daha söyleyeyim ama :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yahu peki ne diyim, zevkler ve renkler demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bu arada gokhanın sakatlıgıyla dalga gecen kisiler vardı, biz gokhanı hic bir kupaya degismeyiz abi. gercekten midemi bulandırdınız o muhabbette. http://i.imgur.com/Mpsl4r8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 2.yarıda 3.golün geleceği belliydi bir şekilde.benfica iyi takım ama gördük üst düzey bir takım değil.ilk maça da bakarsak fener kılpayıyla finali kaçırdı ki bu tarihi fırsattı.bir daha bu şans kaç yıl sonra gelir belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yok be o ayıp lan, adam yığılıp kaldı, harbi ayıp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Rica ediyorum spoilera alın şu resmi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Fb de en sevdiğim ve fb ye en faydalı olduğunu düşündüğüm futbolcu Gökhan. Gökhan çıktı ve kupa gitti nedense. Yaralanmadan önce kurtardığı net 2 gol vardı çıkmadan son 5 dakka da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 gökhan aynen ya hep böle bi yetersiz havası var ama hep işi yapan oluyo önemli maçlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 gökhan çok geliştirdi kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Aykut un garip garip %49- saha dışı güç olayını bi kenara atarsak iyi olmadı fenerin elendiği. Ne güzel türkler yani onların dilinde barbarlar 2 UEFA almış olacaklardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 serjuhan said: İy: 2-0 Ms: 3-1 Gitti 1e 67 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 o bekir 3. golde ne düşündü acaba çok merak ediyorum, gökhan'a da yazık oldu ya, müthiş topluyordu savunmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar