Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 of gökhanın foto çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Tori said: Akşama lazım olur, dursun burda. http://www.youtube.com/watch?v=PFpJNx_p9tU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Emreyi almıyoruz bi aramıza, ırççı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 beşiktaş elenmiş kadar üzüldüm amk yalnız ayağında top tutamayacak bu kadar kötü oynayacak bi fener beklemiyodum eh normal elenmesi şu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ustoo said: şunlar dursun da maçtan sonra lazım olur Seele said: fb en az 3 yer. souldarkorn said: 3-0 Benfica benhakimimmasumbey said: Benfica 2 tane atar buraya yazıyorum , Fener ise kapanıp 'ne olur abi bizi yenme bak savunma yapıoz' havalarında takılacak khala said: 2-0 benfica Khelben said: İnşallah Benfica 5 atar sefacaNBA said: Benfica net alır. 3-0. dasfsfsdsdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Wyand said: kendimizi kandırmayalım. böyle bal ben hayatımda görmedim. kura şansımız efsaneydi. takım görmeden yarı finale geldik. gruplardan sonra oynadıgımız tek maç içerdeki benfica maçı. bugün penaltıdan önce ofsaytı kaldırsa yardımcı ilk yarıdan 3-0 layacaktı adamlar. yanarım ama 1 golle final kaçtı diye aykut aziz seneye tekrar başımızda olacak, galatasaray ligi yine sürklase edecek güle oynaya. Lazio'da iyi takımdı yok saymamak gerek. Handikapları fazlaydı ve çok iyi değerlendirdi Fener orada, küçümsememek gerek o ayağı. Benfica için "PÖS YÖPÖMÖYÖRLÖR, TÖKÖM MÖ" diyen adam ve adamlara da ders niteliğinde maç oldu. Adamlar oyunlarını oynayarak resmen hücumda yargıladılar. Buna rağmen maçı Fener verdi. Arkadaş en salağı bile skora yatmamak gerek derken maç 1-1'ken bile skora yatıldı, hemde Anadolu styla yatıldı. Önde biraz bassa ve orta sahayı bu kadar başı boş bırakmasalar Benfica bu kadar rahat şekillendiremeyecekti ataklarını. Bu tip takımların çok büyük savunma dezavantajları oluyor ve bunun farkında olduklarından ileride basan takımların üstüne gitmekten çekiniyorlar, gitmekten çekinmiyorlar aslında ama nasıl desem 5 kere yardıracaksa 1 kere 2 kere boşluk yakaladı mı çıkıyor. Sen maç başından sonuna kadar Benfica'nın istediği gibi gelmesine izin verdin. Lazio'da ikinci maçta da aynısını yapmışlardı ama Lazio'nin bitiriciliği olmayınca resmen katı savunma ile geçmeyi başarmışlardı. Benfica'da yemez işte, adamlar net yakaladıkları hemen hemen her pozisyonu pozitif olarak değerlendirdiler. Yok yani elinde adam yok bahane değil. Bu kademe de oynuyorsan bunları düşünmen ve buna göre oynaman gerek. Ertuğrul Sağlam'da bu yüzden kaybediyordu. Önce kale güvenliği diye diye 8 yedi en son... CEVAP YAZANA KADAR 2 SAYFA GEÇMİŞ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Gökhan yere düşmeden bilincini yitirdi. Yere baygın düştü korktum birşey oldu diye. Zaten Gökhan gibi birkaç oyuncu daha olsaydı FB de durum farklı olurdu ama Bekir Selçuk Topuz vs ile bu kadar. Bir de kocaman bir Aykut gerçeği var. Not: Rıdvan bile ofsayt dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 fizban said: SeaGle said: İyi diyosun güzel diyosun da, adamlar 80 dakika bunlattılar. Şimdi bu adamlara futbol oynamak istemiyor dersen supernova iner başına.dk 20 de başladılar ceza sahasına doğru uçarak girmeye. gol 70 te mi ne geldi sonra yerlerdelerdi zaten. biz değiliz futbol oynamak isteyen takım. ama bunlar da değil. bunlar oynarken güzel oynuyo, o ayrı. burada benfica takım değil, iki pas yapamıyo diyen mallar da ilk maçta webo, meireles ve mehmet topal'ın yarattığı fark ile fenerbahçe'nin rakibe top yaptırmadığını anlamıştır diyecem ama bu kadar uzun cümleyi dahi anlayamaz onlar. onların zeka seviyesi benfica kalecisi arthurla eşit filan, şebek yani bildigin. edit: seagle dısında bu arada, quote kurbanı olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 fener güzel oynadığında sırf wyand için destekleyeceğim artık asdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 "Tatar Ramazan" said: Ilk gol Selcukun, son gol Bekirin hediyesi boyle Sabri tier adamlarla buraya kadar, Salihin su maci kaldiramayacagi da belliydi. Futbolun takım oyunu oldugunu biliyorsun heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Akhlaur said: Lectre said: Ayrıca şunu yapanda insan yani, gerçekten nefret ettim, final maçına bilet alıp, sahaya girip benficanın kalesine sıçasım var. Lan bilerek mi yaptı herif topa çıktılar ne saçma laf ediyonuz ya. lan aç izle kaç replay atıcaz şu forumu her şeyi ayağınıza beklemeyin, o adam o tekmeyi atmadan gökhan zaten çoktan girmişti pozisyona, gökhan topu çıkardıktan neredeyse 1.5 sn sonra yiyor tekmeyi. Turn-based oyun mu bu ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki? Tekmeye ayarlayıp gitti mi adam yani bu mudur? ha şu kadar düşünemiyorsa gitsin defansa egemen gibi öeh öeh diye millete saldırsın ogre misali. allahım allahım ya. hayır bilmeden yapsa ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 fizban said: bilerek yapmamış olması hayvanlık olduğu gerçeğini değiştirmiyo. Benim izlediğim kadarıyla bir hayvanlık yok.Topa çıktılar ikiside.Gökhana iyi yine bir şey olmadı çok sert darbe aldı.Heralde en çok üzüleceğim adamlardan biridir gökhan bişey olursa o konuda yanlış anlaşılma olmasın.Çok severim gökhan gönülü ama diğer adamın kasıtlı yaptığı bir durum yok, oha böyle topa mı vurulurluk bir durum da yok işte.Herif topa bakarak hamle yaptı gökhanı görmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Zegna said: oldboyzlar huzursuz ve tırsmıs vaziyette. rahat olun gecse bile daha final var, 13 senelik uefa.jpg nizi kullanabileceksiniz :D Zegna said: şimdi balon mu oldu, ahah. kura cekilirken neydi ne oldu vay anasını sayın seyirciler. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Rıdvan yaaa ahahah Hakem tüm takdir haklarını Benfica'dan yana kullandı diyor. Cidden yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Zegna said: fizban said: SeaGle said: İyi diyosun güzel diyosun da, adamlar 80 dakika bunlattılar. Şimdi bu adamlara futbol oynamak istemiyor dersen supernova iner başına. dk 20 de başladılar ceza sahasına doğru uçarak girmeye. gol 70 te mi ne geldi sonra yerlerdelerdi zaten. biz değiliz futbol oynamak isteyen takım. ama bunlar da değil. bunlar oynarken güzel oynuyo, o ayrı. burada benfica takım değil, iki pas yapamıyo diyen mallar da ilk maçta webo, meireles ve mehmet topal'ın yarattığı fark ile fenerbahçe'nin rakibe top yaptırmadığını anlamıştır diyecem ama bu kadar uzun cümleyi dahi anlayamaz onlar.onların zeka seviyesi benfica kalecisi arthurla eşit filan, şebek yani bildigin. AHAHAHAHAH Lan adamlar maç bitince direk çirkefliğe döndü. Harbi iyi olmuş elendiğiniz, şunu söylettirdiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ilk yarı fenerli ikinci yarı benficalıydı hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 BİLGİ l Müzemiz pazartesi günü hariç her gün 10:00 ve 19:00 saatleri arası açıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 souldarkorn said: Gökhan yere düşmeden bilincini yitirdi. Yere baygın düştü korktum birşey oldu diye. yan duruyodu bi an dedim omuzu çıktı yine sonra baktım bayılmış ben öldüm öldüm dirildim orda ya ama teşekkür ediyorum fenerbahçeye bu bile mükemmeldi AHAHAH zaa filan diyen galatasaraylı insanların da zeka seviyesi patatesten fazla değildir edit: al işte bi üstte var moronun biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 tori butthurt mü var aga. spamlemeye başladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Lectre said: Akhlaur said: Lectre said: Ayrıca şunu yapanda insan yani, gerçekten nefret ettim, final maçına bilet alıp, sahaya girip benficanın kalesine sıçasım var. Lan bilerek mi yaptı herif topa çıktılar ne saçma laf ediyonuz ya. lan aç izle kaç replay atıcaz şu forumu her şeyi ayağınıza beklemeyin, o adam o tekmeyi atmadan gökhan zaten çoktan girmişti pozisyona, gökhan topu çıkardıktan neredeyse 1.5 sn sonra yiyor tekmeyi. Turn-based oyun mu bu ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki? Tekmeye ayarlayıp gitti mi adam yani bu mudur? ha şu kadar düşünemiyorsa gitsin defansa egemen gibi öeh öeh diye millete saldırsın ogre misali. allahım allahım ya. hayır bilmeden yapsa ne olacak? Sen bence her argümanında çok saçma konuşuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Sonuc degismezdi ama Gokhanin kotu sakatlanmasi da takimi cokertti moralleri sifirladi, zaten yerine giren Bekirovicte fix hediyesini verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 dwsja abi bu topicleri takip edip niye sinir harbi yaşatıyosunuz kendinize mazo musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Tori said: Zegna said: oldboyzlar huzursuz ve tırsmıs vaziyette. rahat olun gecse bile daha final var, 13 senelik uefa.jpg nizi kullanabileceksiniz :D Zegna said: şimdi balon mu oldu, ahah. kura cekilirken neydi ne oldu vay anasını sayın seyirciler. :( yanlıs bisi mi soylemisim Tori? benfica balonmus diyenler, top yapamıyor diyenler hehe. bu kadar eksik olmasa bu kadar rahat top yapamazlardı, ilk mac gorduk webo her topu indirdi sowla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 https://twitter.com/bizbizeyeteriz/status/330067422147129345/photo/1 yerde hareketsiz kalınca bayıldı filan dedim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 serjuhan said: Rıdvan yaaa ahahah Hakem tüm takdir haklarını Benfica'dan yana kullandı diyor. Cidden yok artık. gercekten bunu diyor olamaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar