Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Benfica : Fenerbahçe [2 Mayıs Perşembe 22.05] @ Estádio da Luz

Wyand

Öne çıkan mesajlar

ustoo said:

şunlar dursun da maçtan sonra lazım olur

Seele said:

fb en az 3 yer.

souldarkorn said:

3-0 Benfica

benhakimimmasumbey said:

Benfica 2 tane atar buraya yazıyorum , Fener ise kapanıp 'ne olur abi bizi yenme bak savunma yapıoz' havalarında takılacak

khala said:

2-0 benfica

Khelben said:

İnşallah Benfica 5 atar

sefacaNBA said:

Benfica net alır. 3-0.

dasfsfsdsdfdf
Sosyal ağlarda paylaş

Wyand said:

kendimizi kandırmayalım.
böyle bal ben hayatımda görmedim. kura şansımız efsaneydi. takım görmeden yarı finale geldik. gruplardan sonra oynadıgımız tek maç içerdeki benfica maçı. bugün penaltıdan önce ofsaytı kaldırsa yardımcı ilk yarıdan 3-0 layacaktı adamlar. yanarım ama 1 golle final kaçtı diye aykut aziz seneye tekrar başımızda olacak, galatasaray ligi yine sürklase edecek güle oynaya.

Lazio'da iyi takımdı yok saymamak gerek. Handikapları fazlaydı ve çok iyi değerlendirdi Fener orada, küçümsememek gerek o ayağı.

Benfica için "PÖS YÖPÖMÖYÖRLÖR, TÖKÖM MÖ" diyen adam ve adamlara da ders niteliğinde maç oldu. Adamlar oyunlarını oynayarak resmen hücumda yargıladılar.

Buna rağmen maçı Fener verdi. Arkadaş en salağı bile skora yatmamak gerek derken maç 1-1'ken bile skora yatıldı, hemde Anadolu styla yatıldı.

Önde biraz bassa ve orta sahayı bu kadar başı boş bırakmasalar Benfica bu kadar rahat şekillendiremeyecekti ataklarını. Bu tip takımların çok büyük savunma dezavantajları oluyor ve bunun farkında olduklarından ileride basan takımların üstüne gitmekten çekiniyorlar, gitmekten çekinmiyorlar aslında ama nasıl desem 5 kere yardıracaksa 1 kere 2 kere boşluk yakaladı mı çıkıyor.

Sen maç başından sonuna kadar Benfica'nın istediği gibi gelmesine izin verdin. Lazio'da ikinci maçta da aynısını yapmışlardı ama Lazio'nin bitiriciliği olmayınca resmen katı savunma ile geçmeyi başarmışlardı. Benfica'da yemez işte, adamlar net yakaladıkları hemen hemen her pozisyonu pozitif olarak değerlendirdiler.

Yok yani elinde adam yok bahane değil. Bu kademe de oynuyorsan bunları düşünmen ve buna göre oynaman gerek. Ertuğrul Sağlam'da bu yüzden kaybediyordu. Önce kale güvenliği diye diye 8 yedi en son...

CEVAP YAZANA KADAR 2 SAYFA GEÇMİŞ...
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

SeaGle said:
İyi diyosun güzel diyosun da, adamlar 80 dakika bunlattılar. Şimdi bu adamlara futbol oynamak istemiyor dersen supernova iner başına.
dk 20 de başladılar ceza sahasına doğru uçarak girmeye. gol 70 te mi ne geldi sonra yerlerdelerdi zaten.

biz değiliz futbol oynamak isteyen takım.

ama bunlar da değil. bunlar oynarken güzel oynuyo, o ayrı.

burada benfica takım değil, iki pas yapamıyo diyen mallar da ilk maçta webo, meireles ve mehmet topal'ın yarattığı fark ile fenerbahçe'nin rakibe top yaptırmadığını anlamıştır diyecem ama bu kadar uzun cümleyi dahi anlayamaz onlar.

onların zeka seviyesi benfica kalecisi arthurla eşit filan, şebek yani bildigin.

edit: seagle dısında bu arada, quote kurbanı olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Lectre said:

Ayrıca şunu yapanda insan yani, gerçekten nefret ettim, final maçına bilet alıp, sahaya girip benficanın kalesine sıçasım var.

Lan bilerek mi yaptı herif topa çıktılar ne saçma laf ediyonuz ya.

lan aç izle kaç replay atıcaz şu forumu her şeyi ayağınıza beklemeyin, o adam o tekmeyi atmadan gökhan zaten çoktan girmişti pozisyona, gökhan topu çıkardıktan neredeyse 1.5 sn sonra yiyor tekmeyi. Turn-based oyun mu bu ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki? Tekmeye ayarlayıp gitti mi adam yani bu mudur? ha şu kadar düşünemiyorsa gitsin defansa egemen gibi öeh öeh diye millete saldırsın ogre misali. allahım allahım ya. hayır bilmeden yapsa ne olacak?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

bilerek yapmamış olması hayvanlık olduğu gerçeğini değiştirmiyo.

Benim izlediğim kadarıyla bir hayvanlık yok.Topa çıktılar ikiside.Gökhana iyi yine bir şey olmadı çok sert darbe aldı.Heralde en çok üzüleceğim adamlardan biridir gökhan bişey olursa o konuda yanlış anlaşılma olmasın.Çok severim gökhan gönülü ama diğer adamın kasıtlı yaptığı bir durum yok, oha böyle topa mı vurulurluk bir durum da yok işte.Herif topa bakarak hamle yaptı gökhanı görmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

fizban said:

SeaGle said:
İyi diyosun güzel diyosun da, adamlar 80 dakika bunlattılar. Şimdi bu adamlara futbol oynamak istemiyor dersen supernova iner başına.

dk 20 de başladılar ceza sahasına doğru uçarak girmeye. gol 70 te mi ne geldi sonra yerlerdelerdi zaten.

biz değiliz futbol oynamak isteyen takım.

ama bunlar da değil. bunlar oynarken güzel oynuyo, o ayrı.

burada benfica takım değil, iki pas yapamıyo diyen mallar da ilk maçta webo, meireles ve mehmet topal'ın yarattığı fark ile fenerbahçe'nin rakibe top yaptırmadığını anlamıştır diyecem ama bu kadar uzun cümleyi dahi anlayamaz onlar.
onların zeka seviyesi benfica kalecisi arthurla eşit filan, şebek yani bildigin.

AHAHAHAHAH

Lan adamlar maç bitince direk çirkefliğe döndü.

Harbi iyi olmuş elendiğiniz, şunu söylettirdiniz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Gökhan yere düşmeden bilincini yitirdi. Yere baygın düştü korktum birşey oldu diye.

yan duruyodu bi an dedim omuzu çıktı yine
sonra baktım bayılmış
ben öldüm öldüm dirildim orda ya

ama teşekkür ediyorum fenerbahçeye bu bile mükemmeldi

AHAHAH zaa filan diyen galatasaraylı insanların da zeka seviyesi patatesten fazla değildir

edit: al işte bi üstte var moronun biri
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Akhlaur said:

Lectre said:

Ayrıca şunu yapanda insan yani, gerçekten nefret ettim, final maçına bilet alıp, sahaya girip benficanın kalesine sıçasım var.

Lan bilerek mi yaptı herif topa çıktılar ne saçma laf ediyonuz ya.

lan aç izle kaç replay atıcaz şu forumu her şeyi ayağınıza beklemeyin, o adam o tekmeyi atmadan gökhan zaten çoktan girmişti pozisyona, gökhan topu çıkardıktan neredeyse 1.5 sn sonra yiyor tekmeyi. Turn-based oyun mu bu ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki? Tekmeye ayarlayıp gitti mi adam yani bu mudur? ha şu kadar düşünemiyorsa gitsin defansa egemen gibi öeh öeh diye millete saldırsın ogre misali. allahım allahım ya. hayır bilmeden yapsa ne olacak?

Sen bence her argümanında çok saçma konuşuyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Zegna said:

oldboyzlar huzursuz ve tırsmıs vaziyette.

rahat olun gecse bile daha final var, 13 senelik uefa.jpg nizi kullanabileceksiniz :D

Zegna said:

şimdi balon mu oldu, ahah. kura cekilirken neydi ne oldu vay anasını sayın seyirciler.

:(

yanlıs bisi mi soylemisim Tori?

benfica balonmus diyenler, top yapamıyor diyenler hehe.

bu kadar eksik olmasa bu kadar rahat top yapamazlardı, ilk mac gorduk webo her topu indirdi sowla beraber.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...