barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 SeaGle said: Transferden önce vizyonu geniş bi td alın. Başka td olsa şu kadroyla finaldeydi çok net. ne kadrosu olm sdfsf. dalga mı geçiyorsun. kötü oynayan adam yerine kim girebilir diye düşündüm. kenardakiler daha da kötü. yetersiz takım bariz. 3 tane adam cezalı. takım 3te 1 gücüne indi. onlarla bile iyi değildi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 şerefsiz hakem. 5 0 biticek maç 3 1 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Lectre said: penaltıda ofsayt falan yoktu adam gibi topun ayaktan çıktığı noktaya bakarsanız. bu arada kalecileri tam bir ... tı yani. keza kuyttanda nefret ettim bu maç sonunda. egemenin adamı formasından çekip düşürüp sonra bi si..r git lan diye kovalaması bence maçın en güzel pozisyonuydu. benfica rahat 10 dk yedi ikinci yarıdan ama haklarıydı kazandılar. teşekkürler Fenerbahçe. ha bu arada, topiği trolleyen gslılara lafım, biz elendik, siz rm ile ilk maçınızda futbol adına bütün türkiyeyi rezil ettiniz, hemde öyle böyle değil. bız rezıl olduk ok dortmund naptı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 geçmiş olsun fenerbahçe. 3ün1ini alırsınız inşallah bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Lectre said: ha bu arada, topiği trolleyen gslılara lafım, biz elendik, siz rm ile ilk maçınızda futbol adına bütün türkiyeyi rezil ettiniz, hemde öyle böyle değil. Bak bak hemen bok at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yoksa aykutun tutunacak dalı galmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Eternal said: simdi gslılar helal olsun .. tebrikler buraya kadarda iyiydi falan tripleri.. allah size karakter nasip etsin arkadaşlar.. Ne bu şimdi? Ben tüm kalbimle istedim FB tur atlasın ama taraftarına RAĞMEN destek verdiğim için fenere avrupada tek postum yok bak kaç sayfada. Sonra da soruyorsunuz neden dünya bize karşı. Sanki antipatik olmak için yarışıyorsunuz. Ve evet size/sana rağmen TEBRİKLER FENERBAHÇE. Bu da büyük başarı. Kaç sene bilirim bu aylarda tek takımımız kalmamış öyle izleriz adamları. Bu sene iki takımla geldik. Bikaç sene daha olur mu bilmem ama canıyürekten TEBRİKLER FB, TEBRİKLER GS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Lectre said: jacabo said: jacabo said: baba aradi iddaa oynasana benim icin diye para yokki dedim hesaba girdim 20 tl varmis hatirlamiyorum bile oldugunu bastim 3-1 benfica ya mac umrumda degildi su ana kadar uf ne kadar aldın? 180 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 otobüs proklamayınca böyle oluyor. http://g1208.hizliresim.com/10/f/btvf9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 off gslinin admini bile kötü hang drumlı oryantal hipster soslu adam bile forgiver esprileri yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Lectre said: ha bu arada, topiği trolleyen gslılara lafım, biz elendik, siz rm ile ilk maçınızda futbol adına bütün türkiyeyi rezil ettiniz, hemde öyle böyle değil. AHAHAHAHAHAH Adam aykut kocama çıktı rıza baba. "ımı gılıtısırıy sıhı ıçındı vı dışındı çık gıçlı." da diyecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yavas yavas alacaksiniz sabir. once yari final bir kac sene sonra final. potansiyel var fenerde alir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 SeaGle said: Lectre said: ha bu arada, topiği trolleyen gslılara lafım, biz elendik, siz rm ile ilk maçınızda futbol adına bütün türkiyeyi rezil ettiniz, hemde öyle böyle değil. AHAHAHAHAHAH Adam aykut kocama çıktı rıza baba. "ımı gılıtısırıy sıhı ıçındı vı dışındı çık gıçlı." da diyecek misin? asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yetemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 finalde futbol oynamak isteyen iki takım olacak. futbolseverler için güzel bir gün oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ya elimizdeki finali verdik offf ya. Oynayıp 3 gol yesek bişi demiyecemde bekleyip 3 gol yemek çok koyuyor arkadaş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 roket adam eşcinseldir ve lambda istanbul başkanıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ilk gol Selcukun, son gol Bekirin hediyesi boyle Sabri tier adamlarla buraya kadar, Salihin su maci kaldiramayacagi da belliydi. 3 aydir diyom max gorecegimiz Ziraat kupasi o da Trabzondan kalirsa. Aykut bekirini selcugunu baronini al da bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Eller enterda bekleyen galatasaraylı jpgi yapsın biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Rewendor said: El-Barto said: top toplayıcı diye eşşek kadar adamları koymuşlar, adamlar topu atıcaana üstünden falan atlıyo lan. fbli olmadığım halde sinirlendim ben :D Yanlış görmediysem top toplayıcı değil ısınan yedek oyuncuydu o. ahah olabilir ya çok dikkat etmedim ben de, etrafta başka toplayıcı falan da yoktu. ondan heralde odur dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 said: siz rm ile ilk maçınızda futbol adına bütün türkiyeyi rezil ettiniz, hemde öyle böyle değil. haha lafa gel çay demle. O maçtan sonra vatandaşlıktan çıkanlar falan olmuştu, millet türk olduğunu söylemeye utanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Hala penaltida ofsayt yok deniyor, alin bu vidyoyu durdurdum top ayaktan ciktiktan yarim sn falan gecmis Sow hala ilerde. Degmiyordu degdi tekrar havaya cikti top saga gidiyor yani buna da itiraz etmeyin ama, http://postimg.org/image/t5ez0qodf/ Hala ofsayt yok demeyin allaskina. 1 gol atabildiniz onu da hakem verdi, tabi Bateyi Plzeni devirerek bu noktalara kadar gelmis sanli bi Fenerbahce'nin gol atamamasini akil almiyor olabilir ama bilemiyorum. Hala ikna olmayacak varsa 5-6 tane de resim koyabilirim vurmadan once oldugunu iddaa etmeyin diye. No-brainer yani bu kadar aciklama yaptirtmayin. Surdan durdurarak da inceleyebilirsiniz 0.1 saniyede bir: http://www.youtube.com/watch?v=-t6oWbbAamg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 sostizm'in yazdığının altına imza atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 SeaGle said: "ımı gılıtısırıy sıhı ıçındı vı dışındı çık gıçlı." Bu zaaa lat hep aykut a benfica da saha dışında güçlüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 futbol oynamak isteyen takım ceza sahası çevresinde yerde yatıp, skoru alınca yerlerde kıvranarak, kafaya tekme atıp bilinç kapayarak oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar