Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Ahaha araba vardı evde de üst kullanım hakkını aldım daha çok. Hadi haftaya başlayalım maçlara.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Aynen başlayalım kesinlikle. Facebooktan da ekleşelim, mesaj grubuna ekleyeyim gelecekleri.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ya en olmadı bostancıyı tekrar mı denesek :)
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 merhaba merhaba, ya aramayın bu kadar gelin bizim okulda yapalım, 2 tane sahayi yan yana kiralarız hatta aynı anda mac yaparız :D 2.5 lira kişi başı :D
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yazın dönüyorum bende istanbula. döndükten her hafta geleceğim. ilk haftalarda çok kötü oynayacağım sonradan en azından bir işe yarayacağım falan.
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Çekmeköye gelirseniz okulda çok süper halı saha var, beleş. Ya da Yiğit yol üstü diyorsan.....
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 applev0dka said: merhaba merhaba, ya aramayın bu kadar gelin bizim okulda yapalım, 2 tane sahayi yan yana kiralarız hatta aynı anda mac yaparız :D 2.5 lira kişi başı :D okul neresi?
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ben okurken sahalardaki zeminler kötüydü baya ya
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Ben Çarşamba Beylerbey`inde yaptım fena değildi en diptaki saha, 7v7 rahat oynanır, zemin güzel, siyah taneler yok.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 takılıyorum zaten ya :D zeminler öyle cok efsane degil ama 30 lira ücreti ögrenci için efsane yapıyor, ee bir de kampus içinde daha ne olsun yani :D
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Yok abi itü'de ilk senemde bi maç yapmıştım, 6 senedir bir daha ayak basmadım. Kötüydü 5 sene önce, hala aynı gözüküyor. Finklor kim bu arada? Zaugna da yarda dimi?
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 finklor aras değil mi? şu maçlar yine düzene girse de yazın dönünce adam gibi iki top tepsek ya. bu hafta da derbi merbi de, sonra artık adam çıkarırsınız herhalde. saha hakkaten dert gibi yalnız, burdan yas tutuyorum lan gülbahçenin kapanmasına.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Şimdi ben biraz araştırma yaptım saha için. İhtimaller şöyle; Bostancı sahil : 10-10 veya 9-9 oynanabilir ama saha kare gibi. Zemini güzel. En önemli dezavantajları ise üstünde ağ yok ve top denize kaçıyor(kaçırmışlığımız var). Ayrıca kaleleri neredeyse orijinal boyutlarda. O kaleyi dolduracak tek kalecimiz hollanda'da :( Kalamış sahil : 7-7 oynanabilir. Sahanın boyutları futbola elverişli. Zemini hilal veya gülbahçesi ile kıyaslandığında baya kötü. Yine de denenebilir gibi geldi bana. Pazar günü bizim istediğimiz saatlerde boş saatleri mevcut. Hilal : Pazarligi şu anda sezon arasında olduğu için haftasonu gündüz saatleri (pazar 5-6 en geç) müsait. Onun dışında her saatte abonelikleri var. Ücreti de diğerlerine nazaran biraz yüksek (15tl) Dereağzı tesisleri : Buradaki saha görevlisi ile görüşme fırsatım olmadı henüz. Telefon numarasını aldım yarın akşam arayıp bilgi alıcam. Buranın zemini hatırladığım kadarıyla gayet iyi idi. Bunun da sorunu kare gibi olması, kanatlara çok açılıyor oyun. Kale boyutları idealdi 2 sene öncesine kadar. Daha detaylı öğrenicem. Bunlar dışındaki sahalar gerek ulaşım, gerek zemin, gerek park sıkıntısı sebepleri ile eleniyor. Varsa başka önerisi olan onları da yazın, araştıralım. Bir de son olarak bugün modaya gidicem. 6v6 oynanıyor ama zemini güzel. En azından hiç yoktan iyidir gibi düşünebiliriz. Ücret vs. bilgilerini bugün alırım.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 dereağzı dediğin, eski kenan evren anadolu lisesi'nin orası mı; bir de öyle bir opsiyon olabilir belki
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 moda çok küçüktü eskiden oynarken de, pahalıydı daha kötüsü.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Evet kenan Evren de var orayı da arıym sorıym bi. Yine zemini kötü oranın da ama konum falan güzel. Dereağzı dediğim fenerbahçe tesislerinin içi.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Bence kriterlerimizin önceliklerini de sıralamalıyız. [hr] Ulaşım kolaylığı [hr] Abonelik için uygun saat [hr] Zemin [hr] Ücret [hr] Kahretsin ki gülbahçe her kriter için de idealdi. Moda ulaşım anlamında fena değil. Kadıköy'den yürünüyor ne de olsa. Dereağzı ve Kalamış ulaşım anlamında biraz ters kalıyor toplu ulaşım kullanacaklar için. Bostancı'yı beğenmememizin nedeni tam kadro çıkmadığımız için olabilir mi? Bir sürü yabancı adam geldi dışarıdan. Belki de o yüzden sarmamıştır. Güzel kadrolar ile güzel bir mevsimde zevk alınabilir :)
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Bostancının en büyük dezavantajı kale ve üstteki ağ olayı. O kalelerde biraz düzgün şut çekebilen biri ortasahadan bile rahatlıkla gol atıyor.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Benim ilk önerim kalamış. Haftaya bir maç yapalım, sonrasında tekrar saha çalışmalarına devam edelim derim. Ulaşım ve zemin dışında diğer kriterleri çok uygun :P edit : Derken haftaya ben yokmuşum onu farkettim ahahah önümüzdeki hafta gelirim artık. Ya da hafta arasında belli olur dönüş saatime göre.
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Dereağzı'na GS forması almıyorlar. Yalan Dereağzı.
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 FB forması hariç Türkiye Ligi forması giyemiyorsun.
Öne çıkan mesajlar