Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pkk 8 Mayıs'ta çekilmeye başlıyor

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

pkk - Asala işbirliği

Ben darbe istiyorum. Açık açık, dobra dobra da söylüyorum. Eğer ki, TSK'da hala şerefli, onurlu, yürekli askerler kaldıysa ki, kaldığına eminim. Bu rezalete, bu kepazeliğe bir dur derler. Demezlerse TSK'ya bir asker çocuğu olarak hakkımı helal etmiyorum. Halk da "aman darbe olmasın, aman demokrasi, aman postal sesi" demeyecek bu sefer. Aman darbe olmasın, aman demokrasiye halel gelmesin, aman postal yalayıcı DİYE DİYE PKK ve Asala militanlarının postallarını değil popolarını yalamaya başlayacaksınız haberiniz yok.
Sosyal ağlarda paylaş

1 sene sonra tükürdüğünüzü yalayacaksınız yazıyorum buraya,3 aydır terör kaynaklı tek bir asker ölümü yok bu bile güzel bir duygu,ayrıca halk istemese şimdiye kadar toplu isyanlar patlak verirdi ki demekki hökümet doğru yolda

Şunu okuyunda şuurunuz yerine gelsin az
http://m.haber7.com/haberDetay.php?id=1018909
Sosyal ağlarda paylaş

Chipetbeth öncelikle halk zaten isyan ediyor ama sen de biliyorsunki bunlar gazla, dayakla veya medya ile bastırılıyor ve bu kişiler darbeci hain ergenekoncu vs ilan edilip hapse atılıyorlar. Yani açık açık ülkesi bölünsün isteyen benim bildiğim kimse yok. Herkes terör sebebli ölümler dursun ister ama bunu ülkeni bölerek yapacaksan en basitinden oldu bittiye getiremezsin halkın adam gibi bu barışın!! maddeleri neymiş tartışman anlatman lazım.

Ayrıca linklediğin Ahmet Hakan yazısını okumadın herhalde adam tek bir kelime açıklama yapmamış sadece cahil insanların kahve dalaşında kullandığı ve ancak salakları ikna edebilecek bir açıklama yazmış. Ne veriyoruz ne alıyoruz sorusuna cevap vermemiş demogoji yapmış sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu nasıl mantık yav? Çanakkale de 150 bin şehit verildi 3 sene sonra elini kolunu sallaya sallaya girdi işgal kuvvetleri,şehitler ne yapsın?
Onlar görevini yaptı o kadar vatanını savundu kara toprağa girdiler,eğer pkk kurtarılmış şehir elde etseydi bugün bu konuma,geri çekilmeye razı olurmuydu?
Devletin 2.planı o teröristleri yurtiçine getirip güneydoğuda işe güce yerleştirecek. Evlendirecek bir nevi sindirecek gerekirse,bende istemiyorum devlet gırurumuzun kırılmasını,ama toprağın bölünse dahamı iyi?
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

abi teroristlerin şartlarını okumak hiç mi koymuyo? Kimse istemiyo artık şehit verilmesini de binlerce şehit bunun için canından olduysa mezarlarında ters dönerler.

Çocuğum terör zaten bitmişti. BALIK hafızalı olanlar hatırlamıyor, o yıl çocuk yaşta olanlar ya da o yıl dünyaya gelmemiş olanlar BİLMİYOR.

Link değil ben okudum, şu kitaplardan okuyabilirsiniz.)

1) Prof. Ümit Özdağ : Türk Ordusu pkk'yı nasıl yendi? Türkiye pkk ya nasıl teslim oluyor? ASkeri Galibiyetten Siyasi Mağlubiyete.

2)Korkunun Çocukları - Osman Pamukoğlu

3)İhaneti Gördüm - Erdal Sarızeybek

Türk ordusu pkk'yı silip süpürmüştü, apo da yakalanınca örgüt KENDİNİ FESHETMİŞTİ. Yukarıdaki kitapları alın, okuyun öğrenirsiniz. (zaten bilenleri tenzih ederim) hatta apo yakalmış, salyasümük tirtir titriyordu, bunu bütün dünya biliyor. Şehit sayısından da bellidir. (istatistikleri mevcut)2001 - 2002 şehit sayılarını açın google'da bakın.

2002: 7 şehit

şu bir gerçek ki akp işbaşına aynı yıl geldi ve pkk yı bırakıp
TSK ya savaş açtı. Bu hale gelmemizin tek sebebi budur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...