cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 en büyük avuntusu neden "o kadar para vermeme gerek yok, benim kullandığımda aynı işi görüyor." oluyor. 700 TL'lik kulaklık alan adama karşı teknosa çıkışlı 25 TL'lik PANASONIC PLASTIKTEN BOZMA kulaklık ile savunmaya geçiyor. 5bin TL'lik saat kullanan adama bakıp, zenciden aldığı 10 TL'lik saat ile "ikiside aynı saati gösteriyor" savunmasına geçiyor. 100 bin TL üstü arabalara bakıp, birde kendi 5-10 bin TL'lik Palio'suna bakıp "ayağımı yerden kesiyor, ne gerek var o kadar para vermeye" savunmasına giriyor. LCW'den aldığı 30 TL'lik montu ile, insanların 2 bin 3 bine aldığı montlarına bakıp "benimki de ısıtıyor onunki de" savunmasına giriyor. pahalı et restoranlarında yemek yiyen insanlara bakıp "bir yemek için o kadar para verilir mi? güzelim yarım ekmek arası döner varken ne gerek var" savunmasına giriyor. pahalı televizyonlara bakıp, birde kendi sQny marka televizyonuna bakıyor ve savunması hazır. bir tane özellik için niye o kadar para vereyim. tamam anlıyoruz paranız yok ama o kulaklık senin panasonic kulaklığından daha iyi o saat senin 10 tl'lik saatinden daha kaliteli o araba kışın çalışmıyor. arabana bindiğinde 5 dk klima ısıtsın diye bekliyorsun yinede ısınmıyor. yokuş çıkamıyorsun o araba ile. o mont senin dandik montundan daha sıcak tutuyor ve şık o et senin yediğin tavuk dönerden daha kaliteli ve karın doyuruyor. senin tavuk dönerin doyurmuyor. o televizyon senin dandik televizyonundan daha kaliteli. daha fazla özelliği var. uyku bastırdı ya. insanın parası çok olunca öğlen yemeğinde de çok yemek yemek zorunda kalıyor sanırım.
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 bitter troll "saat"ten sonra okumayı bıraktım
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ekşideki trollerin başarısızlığını patiye taşımayın lütfen
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 birde tavuk ne ya. kokuyor pis pis
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Cok parasi olan bir arkadas Beats almis 800TL verip. Benim fakir isi Shure'larla kiyasladim ben de. Bir de cok parasi olup da sadece pahali diye aldiklarini iyi sananlar var, kusacaktip kulakliklarin sesini duyunca, 20TL'lik Parasonic daha iyi. Ve simdi; http://forum.paticik.com/thumbnails/9c1/927/95d/180/ab6/aee/a17/404/d9c/455/47_450xNULL.gif
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 kıyamam ya servet düşmanları :)
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Dynun said: bitter troll "saat"ten sonra okumayı bıraktım Yine iyi dayanmisin. Ben bi basliga bi de post'u atana baktim yetti. Simdi dusununce ben bile iyi dayanmisim aslinda. dsf
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 nerede kaldı di diyordum bende
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Kes lan, sonuçta fakirlerle aynı foruma giriyorsun. Artize bak.
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 cumartesi pazar günleri de çalışıp hala nefesi kokarak gezenler buraya yazmasınlar lütfen.
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 abi komik değildin zaten şimdi irrite edicisin
chrome Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 cempostacı başta birşey sandım seni dedim ki bu sürrealist bir serseri att whore oldun çıktın sonra dilerim o tek servetin olsan saat makatına kaçar sonunda artık verdin kabak tadı en sonunda zencilere vereceğim adını
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 parası olsa onu alır niye dert ettin ki parası olup da harcayamayan veya parası olup da başkasına gösteriş yapmadan rahat edemeyenden her türlü daha iyidir
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 lan madem o kadar paran var git bi önce özgüven al kendine ya.
Suark Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 bu yeni başlıktada paticikten hatun nasıl kaldırmaya çalışılırı görüyoruz. evet.
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 30 liralık kuru fasulye yiyip "ama kaliteli kardeşim bu" avuntusu yapanlardan iyidir xD
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Abi su basliga hatun disinda her sey kalkar da hatun yine kalkmaz. sdf
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 fede said: lan madem o kadar paran var git bi önce özgüven al kendine ya. paralarımın hesabını tutar mısın muhasebeci
Kaliko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Alisin baya kuvvetliymis cempostaci.
Öne çıkan mesajlar