yuttum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Ünlü, perşembe sohbetine katılan bir gurup Lübnanlı'yla Emirgan'daki bir restoranda yemek yedi Cübbeli Ahmet Hoca’nın oğlu Yusuf Ünlü İstanbul gecelerinde görüntülendi. Babasının aksine marka tutkunu olan Yusuf’un montu 1300 TL’lik İngiliz Burberry, pantolunu 695 TL’lik İtalyan Armani, ayakkabısı 750 TL’lik İtalyan Dolce & Gabbana’ydı. Yusuf 85 bin TL’lik Audi kullanıyor.http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/Babasi-Cubbeli-oglu-markali.htm?ArticleID=173530
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Olm bu adam ulusalcı hoca,bu forumda savunurlar bunu en başta da reis savunur :) boşuna açmışsın
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ne bekliyodun yani bundan farklı ben anlamadım hakkaten.
yuttum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 adamı severim dinlerim ancak konuştuklarıyla yaşadıkları tutmuyor, mal mülk önemsemeyin diyor ahiret var felan kendi ailesinin mütevazi olması gerekirdi.
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Adamın zina videoları var lan bunlar yanında hiç
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 yuttum said: adamı severim dinlerim ancak konuştuklarıyla yaşadıkları tutmuyor, mal mülk önemsemeyin diyor ahiret var felan kendi ailesinin mütevazi olması gerekirdi. abi şimdi konu hakkında çok bilgili olduğumu savunamasamda, adam o, oğlu bu. bu kadar basit. hani babasıyla oğlu aynı görüşleri savunmak zorunda değil.
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 akp karşıtı gencin babannesi başörtülü tarzı bi kıyas olmuş.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 abi jet skiye binen internete zina videosu dusen millet onu yapma bunu yapma sunu yapma derken kendisi gezip tozan hepsini geçtim tutuklanınca apo köpeği gbi bi anda aman devlet büyüklerim yaman devlet büyüklerim olan bi lümpen 10 dediğindne biri doğru oluyo ki lan arada doğru bişi sölüyo diyelim o 9 dan birinide belki doğrudur diye düşünelim yoksa diğer hacı hoca tayfasından hiç bi farkı yok örümcek beyinlinin şaklabanı
Soris Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Ulusalcı hoca mı çipet ne yaptın abi sen yanlış library leri import etmişin.
Öne çıkan mesajlar