Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bak milli maçlarda olanları kabul ediyorum... ki hatta adamın biri koltuğu kırdı diye gözümün önünde adamı linç ediyolardı migrosta.. ama lig maçlarında hiçte göze batan olaylar olmuyo.....[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: fordcus, 26 Kasım 2004 23:40 tarihinde demiş ki: said: arcane, 26 Kasım 2004 23:35 tarihinde demiş ki: düzeltme: devletin polisi değil özel güvenlik. Ne özel güvenliği be! Mesela x takımı'nın güvenliği gidicek y'takımının taraftarına adil davranıcak öyle mi? Bizim ülkemizin magandalarına eli joplu TR polisi gerekli.. ok de bunu klübe söyle bana demişin gibi gözükmüş, benim elimde olsa ben oraya bi kaç tane orc kılıklı adam koyarım ellerine de birer sopa eheh. nukem gazete scanletme bana.klübün açıklaması bu.o adamın geçtiği yerde özel güvenlik varmış.tamam çok iyi biliosun eyvallah da biz de boş konuşmuyoruz. bi de güzenlikle bilmemneyle alakası dolaylı yoldan var sadece.adam ayakkabısına saklamış sen istersen 10 defa ara bulamazsın ki, metal dedektörü kullanmaları lazım asıl sorun o, kullanmamışlar o gün.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 arcane metal dedektörü kullanılan gün varmıki acaba maç girişlerinde?[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 evet saraçoğlundada metal güvenlik kullanılmıyor.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 @dedektör hakkında: ben var mı dedim ?[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King [Bu mesaj arcane tarafından 27 Kasım 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 nukem..olay kapıda deilki...migros tribüne gidenler bilir...kuyruktasınızdır...maça 1 saat felan vardır...bi topluluk koşturarak yanınızdan geçer...tipler zaten kopmuş maçla alakaları yok...amaçları holiganlık olduğu belli olan bi grup kapıya hücum eder...ve o grup girmeden giremezsiniz...ki o grubun içinde neler taşınır neler... olay kapıların çoğaltılması değil..olan kapıların iyi güvenlik önlemleriyle güçlendirilmesi...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Lol bunları izmirde , trabzonda maça giderken durdurulan ve 1 otobüsden kaç yüz satır, çakı , bıçak , ninja kılıcı çıkan takımın taraftarımı söylüyor. Tribün terörü sırf bizde yok kaldıki bizde daha evvelden yoktu demirörenin haltıdır adam içine etti takımın saolsun.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Futbol'da bu tarz olayların yaşanmaması için her türlü şeklen değişikliği yapsak bile futbol seyircisini değiştiremediğimiz sürece bir şey elde edemeyiz. Peki bu futbol seyircisi dediğimiz kimler, bu ülkede yaşayanlar, saygısızlık kavramı o kadar içimize işlemişki, bunu sadece tribünlerde ölümle sonuçlanan olaylar olunca hatırlıyoruz. Ramazan da pide kuyruğundan tutun, trafikte yaşadıklarımıza kadar toplumun genelinde başkasının hakkına yada düşüncesine saygı kalmamış durumda. Böyle bir ortam da stadları tek tek koltuklu yapsak da, ayakta durana cezalar versek de, densizlik yapanı kolundan tutup hapse atsak da, o tirbünlere giremeyen milyonlarca insan hala daha saygısızlık konusunda devam edecektir. Çok uzaklara bakmaya gerek yok, bu forumun bu alanın da açılmış topiclere verdiğimiz cevaplar da bile kimi zaman bu saygısızlığı yapıyor ya da maruz kalıyoruz. Hintlilerin bir atasözünde dediği gibi, "işaret parmağınla birisini suçlarken kalan parmaklarından üçü insanın kendisini gösterir". [Bu mesaj Kumadam tarafından 27 Kasım 2004 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 son yıllarda ne kadar moda oldu , abi bak orada böyle yapmışlar ama bizde böyle değil tripleri. bu mantık ile uyan uymayan, doğru olan olmayan herşeyi ülkemize "0 gümrük" ile ithal etmeyi istiyoruz. NBA'da oyuncular seyircilerle kavga etti, Hadi Carew patlat bakiim olm... Spor gelenekleri, toplum düzeni, işleyişler ve daha bir sürü şeyin bu denli farklı olduğu iki uygarlık arasında, kısmen alakasız bir olay için "copy/paste" çözüm talep etmek. Bir üstteki kullanıcının sözünü şimdi gördüm. Gerçekten çok iyi anlatıyor kendimizi. Hangi klupte yönetici bedava bilet vermiyor. Hangi klupte bir takım kesimler rant uğruna suç işlemiyor? Hangi klupte maç girişlerinde doğru olmayan hareketler yaşanmıyor? Peki buna sessiz kalan bizler değil miyiz? Hala oynat Uğurcum programlarını prime time'a taşımıyor muyuz? 50 saat bunu tartışacağımıza spor kültürümüz ne seviyede ve biz bir sporsever olarak şimdiye kadar bunu ileri götürmek için ne yaptık? bunu sorabiliyor muyuz kendimize? [signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 27 Kasım 2004 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 e tabii, eğitim şart.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Kapıda insan detektörü olup insan olanı içeri almadığın sürece içeride kavga da olur, bıçak da olur o da olur bu da olur. amigolar söylüyor, maçtan bir gün önce süsleme bahanesi ile rahat rahat girebiliyorsun vs vs. daha böyle bin tane olay var. taraftar değişmediği sürece bu değişmez. vurdum duymaz toplum olduğumuz sürece rant çevrelerinin baskıları ile bu düzen işler.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 27 Kasım 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Eski maçları izlediniz mi? Kıyafetlere bakın şaşırırsınız. Abartı değil, takım elbiseli, traşlı insanlar çoğunlukta.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Zihniyet değişmedi sürece, eşşeğe altın semer vursanız da eşşek eşşektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 +1[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 zihniyetten önemlisi bunu "spor" altında tartıştığımız sürece bişey olmaz. toplum olarak bazı şeyleri gözden geçirmeliyiz. genel olarak mesjalarda okuduğum beşiktaşı sürekli olarak suçlama var. peki bjk yı suçlayan taraftarlaın oturdukları tribünde hiç mi bıçak olmuyor? hiç mi ezeli rakiplerinin şehirlerine giderken otobüslerinden döner bıçakları çıkmadı? bu bir. ikincisi polis bu olayda %100 suçluyken 1 adet polisin açığa alınmamasıdır.stada gelen polis çalışanları "birisi gelsede avanta alıp stada soksak " mantığındalar. stad ta olsun sokakta olsun asayişi polis sağlar. ama ülkemizde stadda görevli polisler beleşe maç izliyorlar maalesef 3. sü ve en vahimi gençliğimizin bu yönde bir özentisinin olması. liselerden itibaren "kabadayı" tabir edilen kişilerin etrafında olmak onlara yakın olmak bi nevi "arkasının sağlam" olması merakı vardır. bu tipleri orta okul sıralarından itibaren görürsünüz. maalesef inönüdeki katil de bizim eski okul arkadaşlarımızdan birisi mutlaka. bi çok şey var aslında yazılması konuşulması gereken.ama sokaklrda bu olayların her an yaşandığı düşünülürse stadlarda ilk defa birinin bıçaklanması geç kalmış bir olay olsa gerek.sokaklarda insan bıçaklıyan gasp eenlerin durupta "hagi takımlısın abi? memeleket nere?" gibi sorular sordugunu sanmıyorum. ve burda hala beşiktaş stadı kapatılsın iyi oldu falan diyen kişiler oldukça çooook arkadaşımız kardeşimiz daha hayatlarını kaybedicektir.[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy [Bu mesaj tunch tarafından 27 Kasım 2004 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 sonucta o 75 maclik ceza uygulayana werildi, bjk macinda adam oldurenede 10+ yil hapis werilcek.[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 arkadaş klube verildigini sanıyoda ondan açmış konuyu :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Geliyor esrarkeşin teki stadın önüne maçtan önce çekmiş esrarını içmiş alkolünü gelmiş stada adam dio beşiktaş aşkına sokun beni içeri hooop çift turnikeden birisi onu içeriye alıyor. Yürüyor.Omuzuna biri çarpıyor bıçaklıyor. Bu olay yol ortasında olsaydı suçlu kim olucaktı? Belediyemi? Ben kapalıda nerelere bıçak koyulduğunu bile biliyorum.Yönetim bilmiyormu? Biliyor. Polis Bilmiyormu? Biliyor. Niye bişey yapamıyorlar. Ne polisin nede yönetimlerin gücü yeter bu heriflere. Suçlu Çarşı Grubu olarak adlandırılıyor. Çarşı Grubu Esnafların oluşturduğu bi gruptur. 1983 den beri olan grup neden ilk defa böyle bir olay yaşandı.? Kapalıda adam düşsse çarşı dan biliyorlar. Bunu Çarşı gibi grupları korumak için söylemiyorum.Sadece suçlu herkes. Polis de suçlu yönetimde taraftarda. Mandoo herhalde maçları numaralıdan izliyor.Ben genç fblilerden kulak kesen adamı biliyorum. Tüm stadlara hernevi bıçak çakı giriyor.Çok da kolay sokulur.İstesem içeriye silah sokarım.Stadda görevli tanıman yeterli.Maçtan önce gidersin Zula yaparsın.Maç sırasında alırsın.Ayrıca polis doğru dürüst arama bile yapmıyor.Avrupada x-ray kapılarından geçip giriyor millet Bunu sokanlarada polis birşey diyemiyor. Bugun Fenerbahçe deki Amigo yılmaz.Beşiktaşın kapalısından kovulan biridir. Bu adamlar parayla yaşarlar.Paralarıdır bunların takımları.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ah keşke numaralıya gidebilsem... bak ok kabul ediyorum daha önce gfb den tanıdığım bi eleman stadda şişlendi... ama grup içinde olan bi olaydı bırakın öldürsünler birbirlerini.... ama maça gelmiş sıradan bi elemanın öldürülmesi çok rahatsız etti beni... çoğu arkadaşımın ailesi artık onları maça yollamıcakmış(bu arkadaşlar beşiktaşlı) herkes beni iyice bebe sanmaya başladı bu arada iyice lamerleştim sanırım...neyse....[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar