Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL Yarı Final | Fenerbahçe - Benfica | 25.04.2013 @22:05...

Katibim

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

Catze said:

Gokhan ne guzel atmis kendini hahahahahzha
loop said:

fenerli futbolcular bazen, hakemin aziz yıldırım tarafından ürkütülmüş bir hakem olmadığını unutuyorlar :)
ne kadar saçma insanlarsınız siz ya.

Sen ne diyorsun fizban ya Fenerbahceliyim ben, yere dususu guzel geldi onu yazdim su adamla bir tuttun helal
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler sakin. takımın tekrar moral bulması ikinci yarı atılacak bi erken gole bakar..
İyi oynuyoruz top ayagımızda. Stres yapmayın.. emrecim sakin. Herkes sakin.. Her işte bi hayır vardır.. 1-0 dan 1-2'e dönecek belki maç ikinci yarı aykut otobüsüyle.. Aykut varken ne kadar geç gol/goller atarsak o kadar iyi..
Bi sakin olalım.
Sosyal ağlarda paylaş

bir takımın penaltıcısı niye belli olmaz abi niye ya. bir maç geliyo sow vuruyo webo vuruyo kuyt vuruyor christian vuruyor canı isteyen penaltı mı atıyor bu mu lan sistem takımı bu mu ya bu mu? bu sene kaçıncı penaltı kaçıyor abi 1 golün belki turu getireceği maçlar oynanıyor takımın penaltıcısı belli değil allah belalarını versin eridik bittik kanser olduk yeter ya
Sosyal ağlarda paylaş

Octavarium said:

insan kendine hakim olamıyor lan zaten fenerbahçeli olupta küfür etmeyen yoktur

ben tam içimden küfürler edicektim sessizce, sonra kaçırdıktan sonraki, soyunma odasına giderken ki halini gördüm. "tamam lan olur o kadar" dedim.

OLURU MU VAR AKE diyemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

shapshal said:

applev0dka said:

shapshal said:

sene 2013 olmuş hala nickim shapshal arkadaş

futbolda iyi post kasiliyor dimi, araya kaynıyon

ikimizin de post sayısına ve üyelik tarihine bak anlarsın

ben diyorum bu elmavodka yeto diye.

bakalım buradan nasıl çevirecek.

merakla bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

bir takımın penaltıcısı niye belli olmaz abi niye ya. bir maç geliyo sow vuruyo webo vuruyo kuyt vuruyor christian vuruyor canı isteyen penaltı mı atıyor bu mu lan sistem takımı bu mu ya bu mu? bu sene kaçıncı penaltı kaçıyor abi 1 golün belki turu getireceği maçlar oynanıyor takımın penaltıcısı belli değil allah belalarını versin eridik bittik kanser olduk yeter ya

LAN BUNLAR SAHA ICINDE FILANMI KARAR VERIYO PENALTIYA, AYKUT MALI KIM IYI HISSEDIYORSA O ATSIN FILAN DEMIS OLABİLİR CİDDİ CİDDİ.

OMRUMU CURUTTUNUZ YA yeter
Sosyal ağlarda paylaş

shapshal said:

applev0dka said:

shapshal said:

sene 2013 olmuş hala nickim shapshal arkadaş

futbolda iyi post kasiliyor dimi, araya kaynıyon

ikimizin de post sayısına ve üyelik tarihine bak anlarsın

benim bu bide 2. hesap, ilkini unutmuştum bunu aldım lol,

o degil de,aklıma şey geldi, euro 2008de hic top oynamadan yari finale cıktık,top oynadıgımız ilk ve tek macta almanyaya elendik,fenerin su durumu onu anımsatıyor, umarım sonu farklı olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...