Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 gökhan kendini atmıyor gayet sağ ayağına tekme atıyor arkadaki it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 shapshal said: sene 2013 olmuş hala nickim shapshal arkadaş futbolda iyi post kasiliyor dimi, araya kaynıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Yalnız Gaitan yok Benfica da. Bence sürpriz bir karar yedek kalması. İkinci yarı girecektir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ziegler, defans desen yok, atak desen HIC YOK. niye inatla bu herifi oynatıyor, ulan yedin bitirdin stochu. stoch bu ziegler kadar defans yapardı bu mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 insan kendine hakim olamıyor lan zaten fenerbahçeli olupta küfür etmeyen yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 gaza gelip de saçma sapan defansı bırakıp saldırmaz umarım fener. dçşerler 2-3 tane yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 fizban said: Catze said: Gokhan ne guzel atmis kendini hahahahahzha loop said: fenerli futbolcular bazen, hakemin aziz yıldırım tarafından ürkütülmüş bir hakem olmadığını unutuyorlar :)ne kadar saçma insanlarsınız siz ya. Sen ne diyorsun fizban ya Fenerbahceliyim ben, yere dususu guzel geldi onu yazdim su adamla bir tuttun helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Beyler sakin. takımın tekrar moral bulması ikinci yarı atılacak bi erken gole bakar.. İyi oynuyoruz top ayagımızda. Stres yapmayın.. emrecim sakin. Herkes sakin.. Her işte bi hayır vardır.. 1-0 dan 1-2'e dönecek belki maç ikinci yarı aykut otobüsüyle.. Aykut varken ne kadar geç gol/goller atarsak o kadar iyi.. Bi sakin olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 neyse vazcayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 applev0dka said: shapshal said: sene 2013 olmuş hala nickim shapshal arkadaş futbolda iyi post kasiliyor dimi, araya kaynıyon ikimizin de post sayısına ve üyelik tarihine bak anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Oo fener eziyo dediler geldik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 SUS LAN NE SAKİNİ SAKİN OLUCAK KAFAMI KALDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Octavarium said: insan kendine hakim olamıyor lan zaten fenerbahçeli olupta küfür etmeyen yoktur Ben etmedim abi üzüldüm direk. Hani cristianda kullanmak istiyormuş gibi durmuyordu zaten. Kafam girsin sana aykut hayvanetiyemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 aimar tam italyan mafya filmlerinde oynatmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 bir takımın penaltıcısı niye belli olmaz abi niye ya. bir maç geliyo sow vuruyo webo vuruyo kuyt vuruyor christian vuruyor canı isteyen penaltı mı atıyor bu mu lan sistem takımı bu mu ya bu mu? bu sene kaçıncı penaltı kaçıyor abi 1 golün belki turu getireceği maçlar oynanıyor takımın penaltıcısı belli değil allah belalarını versin eridik bittik kanser olduk yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Octavarium said: insan kendine hakim olamıyor lan zaten fenerbahçeli olupta küfür etmeyen yoktur ben tam içimden küfürler edicektim sessizce, sonra kaçırdıktan sonraki, soyunma odasına giderken ki halini gördüm. "tamam lan olur o kadar" dedim. OLURU MU VAR AKE diyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 barbu said: gaza gelip de saçma sapan defansı bırakıp saldırmaz umarım fener. dçşerler 2-3 tane yoksa. Öyle birşey yaparsa Gaitan ve Lima gelirse yedeklerden sıkıntı yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 shapshal said: applev0dka said: shapshal said: sene 2013 olmuş hala nickim shapshal arkadaş futbolda iyi post kasiliyor dimi, araya kaynıyon ikimizin de post sayısına ve üyelik tarihine bak anlarsın ben diyorum bu elmavodka yeto diye. bakalım buradan nasıl çevirecek. merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 shapshal said: sene 2013 olmuş hala nickim shapshal arkadaş ahhaahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Liebe said: bir takımın penaltıcısı niye belli olmaz abi niye ya. bir maç geliyo sow vuruyo webo vuruyo kuyt vuruyor christian vuruyor canı isteyen penaltı mı atıyor bu mu lan sistem takımı bu mu ya bu mu? bu sene kaçıncı penaltı kaçıyor abi 1 golün belki turu getireceği maçlar oynanıyor takımın penaltıcısı belli değil allah belalarını versin eridik bittik kanser olduk yeter ya LAN BUNLAR SAHA ICINDE FILANMI KARAR VERIYO PENALTIYA, AYKUT MALI KIM IYI HISSEDIYORSA O ATSIN FILAN DEMIS OLABİLİR CİDDİ CİDDİ. OMRUMU CURUTTUNUZ YA yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 shapshal said: applev0dka said: shapshal said: sene 2013 olmuş hala nickim shapshal arkadaş futbolda iyi post kasiliyor dimi, araya kaynıyon ikimizin de post sayısına ve üyelik tarihine bak anlarsın benim bu bide 2. hesap, ilkini unutmuştum bunu aldım lol, o degil de,aklıma şey geldi, euro 2008de hic top oynamadan yari finale cıktık,top oynadıgımız ilk ve tek macta almanyaya elendik,fenerin su durumu onu anımsatıyor, umarım sonu farklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 kız arkadaşı varmış banlayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Ben yazamadım penaltıdan sonra. Liebe tercüman oldu hislerimize. Bir dakika başım ellerimin arasında kaldım öyle ekranın başında. Aykut, dünya üzerinden silinsen, soykırıma uğrasan tek başına, en fazla "büyük felaket" derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Zegna said: SUS LAN NE SAKİNİ SAKİN OLUCAK KAFAMI KALDI ban pls adasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar