Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

One direction sapıkça ve romantik hayal et

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Popeye said:

siteye bakmadim ama hepsi hetero mu o sitenin? hic yok mu "harrynin parlak kalcalari dolunay gibi karsimda parliyordu. benim 25ligi cikardim, tam içine girecekken Harry yapma sadece sürttür dedi.." diye yazan birisi?

fixed...
Mesaj tarihi:
Popeye said:

siteye bakmadim ama hepsi hetero mu o sitenin? hic yok mu "harrynin parlak kalcalari dolunay gibi karsimda parliyordu. benim 25ligi cikardimm hfmmpss..." diye yazan birisi?

ashfaıuoehfıas
Mesaj tarihi:
Popeye said:

siteye bakmadim ama hepsi hetero mu o sitenin? hic yok mu "harrynin parlak kalcalari dolunay gibi karsimda parliyordu. benim 25ligi cikardimm hfmmpss..." diye yazan birisi?

beyler adamı kaybettik.
Mesaj tarihi:
Popeye said:

bu cok fena olmus ya sdfdsf
Mesaj tarihi:
Popeye said:

/thread
Mesaj tarihi:
13 yaşında veletlerin olsa olsa 25cm lik cetveli olur oda 6. sınıfta kare dikgötgen falan öğretirleren kenarlarını falan çiziyolardır yada aletin boyunu ölçüyolardır.
Mesaj tarihi:
olm ben zamanında back street boys dinliyodum bacak kadarken :S gayet insan gibi dinliyoduk geçiyoduk hatta hala arada açar dinlerim ilk şarkılarını, biz böyle modlara girmiyoduk hiç tövbe
  • Yeni Oluştur...