Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dondurulmuş Ekmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar ,

Türkiye'de ( Istanbuld'da) hangi marketlerde dondurulmuş ekmek var ?

Hangi markalar üretiyor ?

Hani şu Avrupa'da falan yaygın olanlardan bahsediyorum , çeşitli boy ve tadlarda ,15-20 dk da fırında hazır olanlardan bahsediyorum.

Daha lezzetli ve çıtır çıtır sıcacık yemesi çok güzel oluyordu , fırından marketten pişmiş almak yerine böyle almak istiyorum
Mesaj tarihi:
Yok be abi fabrika işi o iş , ben yokum :)

Hayır UNO falan yapıyor ihraç ediyormuş , illa ki iç piyasada da vardır ?

Yurtdışına da fabrika kurmuş hatta dondurulmuş ekmek vs de yaparım diye

Acaba mevzuat sıkıntısı mı var , yoksa beyaz ekmeği kişi başı 130 kg / yıl yiyen bir millete böyle bir ürün denememek imkansız gibi
Mesaj tarihi:
Bir çuval has un alıyorum, çeşmeden suyu bidonla taşıyorum. Evde ikisini karıştırıp hamur ediyorum sonra ver fırına gitsin. Öbür türlü çoluk çocuğa ekmek dayanmıyor mayış ekmeğe gidiyor.
Mesaj tarihi:
Rerore said:

pişmiş al dilimlet dolaba at
tost makinasında ısıt 2 dk da ye
ne bu fırıncı hipsterliği

yalnız taze pişmiş bu ekmeklerin tadı sonradan ısıtılmış donmuş ekmeğe bin falan basar. hele böyle pazar kahvaltılarında falan yok böyle efsane bir kahvaltı zevki sdf
Mesaj tarihi:
Bizde fırınlar falan daha yaygın. Alıp aylarca stok yapmayı gerektiren durum olmuyor. Fırın ekmeği günlerce taze dayanıyor zaten. Büyük ihtimalle bu yüzden satılmıyorlardır.
Mesaj tarihi:
evet avrupada fırın yok. ama yine de evde bişirmek çok fırından bile iyi. fırından çıktığı gibi yarıyosun ekmeği sanki içine tereyağ sürmüşler, yok böyle bir tat.
Mesaj tarihi:
Annem kendine ekmek yapma makinası aldıydı geçen sene. Hamurundan falan, neli istersen yapıyorsun. Evde pişirme diyince daha iyisini bilmiyorum. Domatesli ekmek bile yedik herhalde.
  • Yeni Oluştur...