kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Selamlar , Türkiye'de ( Istanbuld'da) hangi marketlerde dondurulmuş ekmek var ? Hangi markalar üretiyor ? Hani şu Avrupa'da falan yaygın olanlardan bahsediyorum , çeşitli boy ve tadlarda ,15-20 dk da fırında hazır olanlardan bahsediyorum. Daha lezzetli ve çıtır çıtır sıcacık yemesi çok güzel oluyordu , fırından marketten pişmiş almak yerine böyle almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Kithnos, gözlerin doldu mu yazarken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ha fırından gidip mayalanmış ekmek hamuru alabilirsin, sonra dondurup istediğin ekmeği yapabilir misin bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Abi nasıl olmaz ona şaşırıyorum , illa ki bir yerlerde olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Yeni is fikrini buldun bence sen. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Yok be abi fabrika işi o iş , ben yokum :) Hayır UNO falan yapıyor ihraç ediyormuş , illa ki iç piyasada da vardır ? Yurtdışına da fabrika kurmuş hatta dondurulmuş ekmek vs de yaparım diye Acaba mevzuat sıkıntısı mı var , yoksa beyaz ekmeği kişi başı 130 kg / yıl yiyen bir millete böyle bir ürün denememek imkansız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Metroda var simit vs türevleri, ama ekmek var mıydı hatırlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Bir çuval has un alıyorum, çeşmeden suyu bidonla taşıyorum. Evde ikisini karıştırıp hamur ediyorum sonra ver fırına gitsin. Öbür türlü çoluk çocuğa ekmek dayanmıyor mayış ekmeğe gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 unonun var, 3M migros, metro grossmarket, real bunlarda vardı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 pişmiş al dilimlet dolaba at tost makinasında ısıt 2 dk da ye ne bu fırıncı hipsterliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 belki fırıncı küreğiyle milletin ağzına vurnmak istiyortdur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 evde yap o kada ozeniyosan ekmege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 donmuş ekmek mi olur yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ekmek'i dondurmuslar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sanırım dondurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Banlı adamın arkasından konuşmayın ayıp günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 çok efsane bişey bu ekmekler ya. pişirmezsen koruyucusuz aylarca dayanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Rerore said: pişmiş al dilimlet dolaba at tost makinasında ısıt 2 dk da ye ne bu fırıncı hipsterliği yalnız taze pişmiş bu ekmeklerin tadı sonradan ısıtılmış donmuş ekmeğe bin falan basar. hele böyle pazar kahvaltılarında falan yok böyle efsane bir kahvaltı zevki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Bizde fırınlar falan daha yaygın. Alıp aylarca stok yapmayı gerektiren durum olmuyor. Fırın ekmeği günlerce taze dayanıyor zaten. Büyük ihtimalle bu yüzden satılmıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 evet avrupada fırın yok. ama yine de evde bişirmek çok fırından bile iyi. fırından çıktığı gibi yarıyosun ekmeği sanki içine tereyağ sürmüşler, yok böyle bir tat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 firincilar evinizi basip dover, gidin firindan alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Annem kendine ekmek yapma makinası aldıydı geçen sene. Hamurundan falan, neli istersen yapıyorsun. Evde pişirme diyince daha iyisini bilmiyorum. Domatesli ekmek bile yedik herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Dondurulmuş lahmacun var olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 alıp biz dondursak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar