KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Milli değerleri olan, 23 Nisan'a saygısı ve sevgisi olan dostların Egemenlik Bayramlarını kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız olduğunun, egemen olduğunun, kendi kararlarını kendi iradesiyle aldığının dosta-düşmana ilan edildiği tarihin yıl dönümüdür 23 Nisan. Her ne kadar günümüzde ki meclisin 23 Nisan 1920'deki meclis ile egemenliğin korunması,savunulması konusunda aralarında dağlar kadar fark olsa bile en azından bir zamanlar böyle bir günde Türklerin kendilerini yönetecekleri tüm dünyaya ilan edildi. Bunu bilmek bile güzel,hoş. Çocukları olan dostların da değerli çocuklarının Çocuk Bayramlarını kutluyorum. Umarım benim gibi,bizim gibi insanları rahatsız eden bu günler Çocuklarımızın çocuklarını rahatsız etmezler ve en azından çocuklarımızın çocukları-torunlarımız çok daha coşku dolu 23 Nisanları sağlıklı, mutlu, huzurlu bir şekilde kutlarlar. Kutlu olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Kutlu olsun. Umarım sorunsuz bir bayram geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 istisnasız neşe doluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 oley bonus tatil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ne olmuştu ya 23 nisanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 çorumu düşman işgal etti. onu kutluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Ilkokul hocami , facebooktanden ben dahil, siniftan 15-20 kisiyi bulup , yarin yapilacak torene cagirdi okula.Oha dedim, ismini bile zor hatirliyordum kadinin,azmine hayran kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Icimizdeki cocugun bayrami kutlu olsun, bayramliklarimizi giynip gururla kutladigimiz gunler her ne kadar uzak gelse de tutunmak lazim degerlerimize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Yaz geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 3 dakika kadar önce kızımla aramda geçen diyaloğu aşağıda veriyorum... Kızımla oturduk, o resim yapıyor, ben de Ulusal Kanal'da Halil Nebiler ve Kamer Genç'in söyleşisini izliyorum. Birden kızım sordu: -baba, hani birkaç sene önce anadolu lisesine gitmiştik,seninle annem oy kullanmıştınız,o genel seçim miydi? -evet kızım. -genel seçimler dedikleri ne? -bu Tayyip'i başbakan seçtikleri seçim kızım. -İlk kez o zaman seçilmedi değil mi? -Yok kızım, 3üncü kez seçildi. -Yuh bee! bu adamlar bu kadar bu tvda anlatıyorlar,hiç mi izlemiyorlar,3üncü kez nesini seçmişler? Kızım 9 yaşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Gözlerim doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 büyüyünce anlar insanların ne kadar gerizekalı olduğunu şaşırmaz böyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Alın, en yeni haber. Milli Eğitim bakanının yanına çeşitli okullardan seçtikleri bir grup çocuk vermişler, gitmiş Anıtkabir'i ziyaret etmişler. Tek bir çocuğun elinde bile Türk bayrağı olmadığını görünce oradaki vatandaşlar durumu hem de şiddetli bir şekilde protesto etmişler. bakan da dönmüş, "burası protesto yeri değildir, varsa bir durum gelin milli eğitim bakanlığına" demiş. Türk bayraksız 23 Nisan kutlaması. Türk bayraksız Atatürk ziyareti. Hayaldi Gerçek oldu... edit: aha,şimdi hürriyete de haber olmuş. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23114114.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 vatandaşta gidip bibayrak verseymiş çocukların eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 23 nisanınız kutlu olsun 9 yaşındaki bir kız babası annesi evde ne konuşursa onu tekrar eder garip bişey yok bunda. lisedeki fizik hocamın 3-4 yaşındaki kızı havanın resmini sağa sola giden noktalar şeklinde çizmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 öte yandan bu kadar erken yaşta seçim meçim, hükümet gibi şeylerle ilgilenmeye başlaması iyi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bence iyi değil ya, her anne baba kendi bilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsuuun!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Kutlu olsun sevgili patiler. Bir de şöyle bir şey olmuş bugün. Halep pasajı https://eksisozluk.com/23-nisan-2013-halep-pasaji-yangini--3804486 hoş aşağıda topiki de açılmış da ilgi görmemiş pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 KuddusiMavra said: 3 dakika kadar önce kızımla aramda geçen diyaloğu aşağıda veriyorum... Kızımla oturduk, o resim yapıyor, ben de Ulusal Kanal'da Halil Nebiler ve Kamer Genç'in söyleşisini izliyorum. Birden kızım sordu: -baba, hani birkaç sene önce anadolu lisesine gitmiştik,seninle annem oy kullanmıştınız,o genel seçim miydi? -evet kızım. -genel seçimler dedikleri ne? -bu Tayyip'i başbakan seçtikleri seçim kızım. -İlk kez o zaman seçilmedi değil mi? -Yok kızım, 3üncü kez seçildi. -Yuh bee! bu adamlar bu kadar bu tvda anlatıyorlar,hiç mi izlemiyorlar,3üncü kez nesini seçmişler? Kızım 9 yaşında. sdgfsdgsdfsdf neyse iyi bayramlar^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Bölücülerin ve bağnazların gölgesinde bir egemenlik bayramı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23115125.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 kuddusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 seni seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mutlu bayramlar herkese =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar