Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

23 Nisan

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Milli değerleri olan, 23 Nisan'a saygısı ve sevgisi olan dostların Egemenlik Bayramlarını kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız olduğunun, egemen olduğunun, kendi kararlarını kendi iradesiyle aldığının dosta-düşmana ilan edildiği tarihin yıl dönümüdür 23 Nisan. Her ne kadar günümüzde ki meclisin 23 Nisan 1920'deki meclis ile egemenliğin korunması,savunulması konusunda aralarında dağlar kadar fark olsa bile en azından bir zamanlar böyle bir günde Türklerin kendilerini yönetecekleri tüm dünyaya ilan edildi. Bunu bilmek bile güzel,hoş.

Çocukları olan dostların da değerli çocuklarının Çocuk Bayramlarını kutluyorum. Umarım benim gibi,bizim gibi insanları rahatsız eden bu günler Çocuklarımızın çocuklarını rahatsız etmezler ve en azından çocuklarımızın çocukları-torunlarımız çok daha coşku dolu 23 Nisanları sağlıklı, mutlu, huzurlu bir şekilde kutlarlar.

Kutlu olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

3 dakika kadar önce kızımla aramda geçen diyaloğu aşağıda veriyorum...

Kızımla oturduk, o resim yapıyor, ben de Ulusal Kanal'da Halil Nebiler ve Kamer Genç'in söyleşisini izliyorum. Birden kızım sordu:

-baba, hani birkaç sene önce anadolu lisesine gitmiştik,seninle annem oy kullanmıştınız,o genel seçim miydi?
-evet kızım.
-genel seçimler dedikleri ne?
-bu Tayyip'i başbakan seçtikleri seçim kızım.
-İlk kez o zaman seçilmedi değil mi?
-Yok kızım, 3üncü kez seçildi.
-Yuh bee! bu adamlar bu kadar bu tvda anlatıyorlar,hiç mi izlemiyorlar,3üncü kez nesini seçmişler?

Kızım 9 yaşında.
Sosyal ağlarda paylaş

Alın, en yeni haber.
Milli Eğitim bakanının yanına çeşitli okullardan seçtikleri bir grup çocuk vermişler, gitmiş Anıtkabir'i ziyaret etmişler. Tek bir çocuğun elinde bile Türk bayrağı olmadığını görünce oradaki vatandaşlar durumu hem de şiddetli bir şekilde protesto etmişler. bakan da dönmüş, "burası protesto yeri değildir, varsa bir durum gelin milli eğitim bakanlığına" demiş.

Türk bayraksız 23 Nisan kutlaması.
Türk bayraksız Atatürk ziyareti.

Hayaldi Gerçek oldu...

edit: aha,şimdi hürriyete de haber olmuş.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23114114.asp
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

3 dakika kadar önce kızımla aramda geçen diyaloğu aşağıda veriyorum...

Kızımla oturduk, o resim yapıyor, ben de Ulusal Kanal'da Halil Nebiler ve Kamer Genç'in söyleşisini izliyorum. Birden kızım sordu:

-baba, hani birkaç sene önce anadolu lisesine gitmiştik,seninle annem oy kullanmıştınız,o genel seçim miydi?
-evet kızım.
-genel seçimler dedikleri ne?
-bu Tayyip'i başbakan seçtikleri seçim kızım.
-İlk kez o zaman seçilmedi değil mi?
-Yok kızım, 3üncü kez seçildi.
-Yuh bee! bu adamlar bu kadar bu tvda anlatıyorlar,hiç mi izlemiyorlar,3üncü kez nesini seçmişler?

Kızım 9 yaşında.

sdgfsdgsdfsdf

neyse iyi bayramlar^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...