Litminov Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ICC gerçekten çok iyi ben de oyunu tabletten oynuyorum. Genelde yatarken, kalktığımda, tuvalette vs alışkanlık oldu artık tableti elime alır almaz bir oyun oynuyorum. Biraz daha alıştım önceden taşları rastgele oynardım şimdi yapacağı hamleleri tahminde bulunup ona göre hamle yapabiliyorum. Haftaya da kitabı alacağım teorileri vs öğreneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ExtraJudical said: bir ara Baby chess oynardık 4 kişiyle yediği taşları yanındakine verirdi bu şekil çok zevkliydi , bu arada lise zamanında okul 2.liğim vardır Baby chess, arcade satranç. Benim de favorimdi :). Yalnız bi tek Türkiye'de baby chess deniyor galiba . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Bos ver kitabi, ICC'de uye olduysan dedigim vidyolari izle. Buradan basla: http://www6.chessclub.com/chessfm/index/heisman/index.html En iyisi bunlar baslamak icin. Adam her seyi gorsel olarak guzelce anlatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Bu daha iyi oldu sağ ol tekrardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 satranc oynaya oynaya ogrenilir yahooda antreman yapılarak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biliminsani Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 At 3 ileri L şeklinde sağ sol , Vezir fil ve kalenin gittiği her yer işte bu 2-3 olay zor değil yani strateji katıyorsun hamleleri izliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Go oynayın derim. Daha çok strateji barındıran, daha geniç ölçekli, çok daha zorlayıcı ve daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 oyun bittikten sonra vezir de piyon da aynı kutuya k.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Rasmon said: oyun bittikten sonra vezir de piyon da aynı kutuya k.. Ne diyon sen hacı ya ne diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Rasmon said: oyun bittikten sonra vezir de piyon da aynı kutuya k.. ahaha msn nicklerinde çok görürdüm bunu yalnız o şah da piyon da olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar