forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ben açıyordum santraç programını giriyordum online oyuna alıyordum gerçek rakibin aklını santarnç tahtası ters dizildiği için, rakibin hamlesini kendim yapıyordum bazen yanlış hamle oynuyordum filan ordan sonra oyunu kendim oynamak zorunda kalıyordum öyle öyle baya geliştirmiştim dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 aquila said: http://vimeo.com/55980210 çok komikmiş tw kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Öğrenmek için internet iyi olabilir ancak yüz yüze insanlarla oynayabileceğin bir ortam bulursan hem daha çok sarar hem de gerçek bir deneyim yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 2-3 oyun açabilir interntte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 1 doz chesscube.com tavsiyesi vereiblirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 içinde şans unsuru barındırmayan hiç bir oyunun çekiciliği yok.. satranç gibi karmaşık görünen oyuna nasıl oldu da zar sistemi koymamışlar? çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 her şey planladığmız gibi gidecelk olsaydı angora tavşanından parayı kırıyor olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 İnternetten oynarken adamlar açıyor program, senin yaptığın hamleyi oynayıp karşılığında yapay zekanın hamlesini dönüp sana oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Litminov said: Daha iyi bilen elbetteki olacaktır. İşte atıyorum vezir kanadı, rok, gambit, atı ileri derecede kullanma, mat türleri gibi pek çok kavram var sırf oynayarak ilerlemek istemiyorum. Satranca hakim olmak istiyorum. hi pro chess player here. eskiden proydum gerçi sddfs neyse baps basic kuralları öğren önce az profluk kasmak istiyosan BİLİYORUMdan ziyade terimleri falan da öğren nedir ne değildir. sonra bitane bilgisayar programıyla ufaktan oynamaya başla. arada satranç problemleri de çözebilirsin. çatallar, matlar, patlar falan. hem oyun + hem çözüm turnuvanın birinde bi eleman vardı 2. masa. adamın ilk turnuvasıydı fakat hayvan gibi zorlamıştı bizim elemanı. ve elinde kocaman bi satranç test kitabı gibi bişey onları çözüyomuş falan. adam teorisiyle domine edicekti nerdeyse. bide oynucak bulursan keyfinden yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 sahbaz abi iste neyini ogrenicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 macar açilisii vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 en güzeli pat olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 BabacumMostors said: içinde şans unsuru barındırmayan hiç bir oyunun çekiciliği yok.. İçinde şans unsuru barındırmayan oyun yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 satranç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Satranc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 noluyo satrancta? atin ayagi mi kiriliyo giderken? piyonla isyan mi ediyo? kalenin dibinde tas ben mi oluyorum? vezirle fil anlasip, sahi mi deviriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 satranje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 rakibinizin hatalı hamle yapmasını Şans Olarak sayıyorsanız ayrı ben o'na kötü Oyunculuk derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 mesela satranç oynarken arkanızdan kate upton geçse ve hamle sırası karşı tarafta olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Neden rakibin kötü bi hamle yapıcağını düşündün ? Belki sen yapıcaksın ? Belki 10 hamle sonra rakibin erken rok yaptığın için avantajlı olucak ? Belki 5 hamle sonraki çatalı göremedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 aquila said: noluyo satrancta? atin ayagi mi kiriliyo giderken? piyonla isyan mi ediyo? kalenin dibinde tas ben mi oluyorum? vezirle fil anlasip, sahi mi deviriyo? Rok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 var olan sans sadece rakibin tirt gelme ihtimali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 yildirimokur said: Neden rakibin kötü bi hamle yapıcağını düşündün ? Belki sen yapıcaksın ? Belki 10 hamle sonra rakibin erken rok yaptığın için avantajlı olucak ? Belki 5 hamle sonraki çatalı göremedin ? e kötü oyunculuk işte peki rakibini tanıdığın hatta senin seçtiğin durumda? Satranç dışarıdan bir etki gelmediği Sürece en iyi analizi yapanın kazandığı bir oyundur oynanılabilir taşlar arasında hangi taşı oynayacağın Senin tasarrufunda olmasaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 BabacumMostors said: yildirimokur said: Neden rakibin kötü bi hamle yapıcağını düşündün ? Belki sen yapıcaksın ? Belki 10 hamle sonra rakibin erken rok yaptığın için avantajlı olucak ? Belki 5 hamle sonraki çatalı göremedin ? e kötü oyunculuk işte peki rakibini tanıdığın hatta senin seçtiğin durumda? Satranç dışarıdan bir etki gelmediği Sürece en iyi analizi yapanın kazandığı bir oyundur oynanılabilir taşlar arasında hangi taşı oynayacağın Senin tasarrufunda olmasaydı? Her şeyi unut. % 0,0000000000000001 bile mi şans faktörü yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 İlk hamle dışında bir yamukluk yok santrançta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar