Sufi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Absolut said: Baban nereli ise sen oralısın. bu da mı babadan oğula geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 http://galeri.uludagsozluk.com/37/umut-sar%C4%B1kaya_67916.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
isimsz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 kürt değilsin ya şükret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 lülebörgızlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 nerelu olursan ol yine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ben istanbulluyum.. net.. sonradan gelenlere "GİDİN LAN BURDAN" deme hakkım var ayrıca sarih, mamafih, zât-ı âlileri, dekupaj tutkalı gibi ağdalı kelimeler kullanmak ırsi bonus olarak geliyor ayrıca kütük kulaksız/kasımpaşa olduğundan bana küfretmek kulak kesmek ve bilimum külhan beyliklerini yapmak da selbes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 İstanbul'u memleketten saymıyorlar ama. Direk baban nereli, deden nereden gelmiş muhabbetine geçiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 istanbul.. daha da büyük dedeyi sorarlarsa da zorlamayın çekeriz np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Her sorulduğunda bende can çekişiyorum sayılır ya. Nereden çıkarmışlar mk nerelisini zaten -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 benhakimimmasumbey said: Şimdi ben nereli sayılıyorum beyler , Anne tarafından Dedem Selanik göçmeni Ananem Çerkez, Babamın annesi Bulgar göçmeni dedem izmirli efe sen de bir dünya vatandaşısın. benim de babamın babası arap , annesi bulgar göçmeni , annemin babası rusya göçmeni , annesi ise girit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Noyzura said: benhakimimmasumbey said: Şimdi ben nereli sayılıyorum beyler , Anne tarafından Dedem Selanik göçmeni Ananem Çerkez, Babamın annesi Bulgar göçmeni dedem izmirli efe sen de bir dünya vatandaşısın. benim de babamın babası arap , annesi bulgar göçmeni , annemin babası rusya göçmeni , annesi ise girit. yok half zimbabwe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Şimdi biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğumuz için "Türk" oluyorduk ya, bu tanım kalktığında kendimize ne diycez ki? Göçmen olanlar göçtükleri yerin ırkı olur, Kürtlerin de kafası rahat, peki nesiller boyunca şu anki TC sınırları içinde yaşadıysak kendimize ne diycez? Irksız mı kalıcaz, tehlikenin farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Göçürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 uygur türkü olsaydın iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 eyirdirli olmayın da nereli olursanız olun. eyirdirliyim nası çirkin bi cümledir. gerçek bir 'yenge' tınısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Warhero said: Şimdi biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğumuz için "Türk" oluyorduk ya, bu tanım kalktığında kendimize ne diycez ki? Göçmen olanlar göçtükleri yerin ırkı olur, Kürtlerin de kafası rahat, peki nesiller boyunca şu anki TC sınırları içinde yaşadıysak kendimize ne diycez? Irksız mı kalıcaz, tehlikenin farkında mısınız? Ben bir irk mensubu degilim dayiboy diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 gotham tabiki, dogmabuyume Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Supradyn said: şuradan hesapla panpa her 10km bir birim guvvet http://i.imgur.com/fgwu4oS.jpg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ben Amerikan vatandaşıyım tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 vay hemserim naber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar