Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben nereliyim

benhakimimmasumbey

Öne çıkan mesajlar

ben istanbulluyum.. net.. sonradan gelenlere "GİDİN LAN BURDAN" deme hakkım var

ayrıca sarih, mamafih, zât-ı âlileri, dekupaj tutkalı gibi ağdalı kelimeler kullanmak ırsi bonus olarak geliyor

ayrıca kütük kulaksız/kasımpaşa olduğundan bana küfretmek kulak kesmek ve bilimum külhan beyliklerini yapmak da selbes
Sosyal ağlarda paylaş

benhakimimmasumbey said:

Şimdi ben nereli sayılıyorum beyler , Anne tarafından Dedem Selanik göçmeni Ananem Çerkez, Babamın annesi Bulgar göçmeni dedem izmirli efe

sen de bir dünya vatandaşısın. benim de babamın babası arap , annesi bulgar göçmeni , annemin babası rusya göçmeni , annesi ise girit.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

benhakimimmasumbey said:

Şimdi ben nereli sayılıyorum beyler , Anne tarafından Dedem Selanik göçmeni Ananem Çerkez, Babamın annesi Bulgar göçmeni dedem izmirli efe

sen de bir dünya vatandaşısın. benim de babamın babası arap , annesi bulgar göçmeni , annemin babası rusya göçmeni , annesi ise girit.

yok half zimbabwe
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğumuz için "Türk" oluyorduk ya, bu tanım kalktığında kendimize ne diycez ki? Göçmen olanlar göçtükleri yerin ırkı olur, Kürtlerin de kafası rahat, peki nesiller boyunca şu anki TC sınırları içinde yaşadıysak kendimize ne diycez? Irksız mı kalıcaz, tehlikenin farkında mısınız?
Sosyal ağlarda paylaş

Warhero said:

Şimdi biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğumuz için "Türk" oluyorduk ya, bu tanım kalktığında kendimize ne diycez ki? Göçmen olanlar göçtükleri yerin ırkı olur, Kürtlerin de kafası rahat, peki nesiller boyunca şu anki TC sınırları içinde yaşadıysak kendimize ne diycez? Irksız mı kalıcaz, tehlikenin farkında mısınız?

Ben bir irk mensubu degilim dayiboy diyeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...