kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 abileri doktor , onlardan vefat haberini almıştık. bu forumda ismini görünce çok şaşırdım. tanımıyordum. allah rahmet eylesin , tüm ailesine sabır tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 "evleniyorum" "baba oldum" vs gibi topiklere alışmıştık da, hiç tanımasam da bu topiği görünce çok üzüldüm, konduramadım :/ yakınlarına sabır :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 bası sagolsun sevenlerinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ailesinin ve tüm sevenlerinin başları sağolsun... ışık olsun... kaç yaşındaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 35-45 arasıydı sanırım.ne boktan bi illettir şu kanser ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 çok yaygın, daha da yayılacak...gıda, cep telefonları, kablosuz internet, dizüstü bilgisayarlar, şuursuzca tüketilen lipstickler, deodorantlar, rujlar,koltuk altı stikleri, fest futlar, ızgara etler... yazık, genç yaşta aydın bir insanı daha kaybetti memleket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Basimiz sagolsun, Allah ailesine sabirlar versin. Narsor Ahmet'i bir yerlerden hatirliyorum, beraber oyun oynamis olmaliyiz, ama nereden cikartamadim, birileri hatirlatabilir mi. edit : Gladmir'in mesajindan cikarttim, Warhammer'da oynamistik :( Sanirim, Rift'de de beraber oynamistik bir sure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Her vefat üzücü.. Allah rahmet eylesin, ailesine bol sabır versin. Önemli olan işte böyle güzel hisler bırakabilmek arkanda. Ne kadar güzel forumda tanıyan tanımayan bir çok kişi arkasından ne kadar iyi biri olduğu konusunda yorumlarda bulunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu yeni gördüm ve şok oldum. Kendisi gerçekten de çevresince sevilen ve saygı duyulan biriyidi, bir dönem aynı guildde bulunmuştuk, her oyun öncesinde bizim guildimiz üyeleri arasından bazı arkadaşlar, ahmet abiyede bir soralım belki gelir diyip oynadığımız oyuna çağırırlardı. Genç üyelerimizin, "biz bir teklif edelim de, saygıda kusur kalmasın" tarzında yaptıkları bu teklifler gözümün önünden gitmiyor. Laf olsun diye değil, gerçekten sevilir ve sayılırdı. Mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine sabır dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Allah rahmet eylesin.Çok üzüldüm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 abi 2*3 ay olmadı daha konuşalı yahu,archeage de beraber oynayacağız,neler yaparız ederizin planlarını yapıyorduk,cumadan geldim yeni gördüm hüngür hüngür ağlıyorum şu anda yahu :( mortal online da bayağı oynadık beraber,o kadar yardımsever o kadar iyi biriydiki,Allah taksiratını affetsin,cennetine koyun inşaallah :((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 toprağı bol, mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 gerçekten gitmiş :( şimdiye cevap verirdi,hala inanamıyorum sandboxlar öksüz kaldı yemin ediyorum.inşaallah gittiğin yerde acılarından kurtulursun da ebediyyen rahat edersin abi... , mortal online last activity 2 april 2013 :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Kendisiyle mortalın betasında oynamıştık bir süre hatta ventrilo gibi bir ortamda arkadaşlarla geyik, muhabbet ederdik. Çok hatırlayamıyorum o günleri ama allah gani gani rahmet eylesin. Ailesi sabır versin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Allah rahmet eylesin, tanımasam da üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Çok kötü genç yaşta birisinin aramızdan ayrılması, hele böyle hastalıklar, yakından biliyorum öyle zamanlar oluyor ki tedavi sürecinde kurtulsam diyesi geliyor insanın, toprağı bol olsun Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 topragi bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Toprağı bol olsun,insanın inanası gelmiyor,boğazım düğümlendi.Hayatın boş olduğunu bir kez daha gördük,gerçekten çok üzgünüm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 şimdi gördüm çok üzüldüm yaa, ne tatlı adamdı :( başımız sağolsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Herkesin başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Üzücü, allah rahmet eylesin. MMO oynayan birini kaybetmek daha da üzücün nedense, tanımıyor bile olsak. Çünkü hepimiz birbirimize benziyoruz aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar