FYODOR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Selam, Boyun bağı niyetine uzun zamandır kravat takıyorum ama artık tiksinti vermeye başladı. Değişik modeller, değişik renkler denemeye çalışıyorum ama artık kendimi kıyafetleri hiç değişmeyen çizgi film karakterleri gibi hissetmeye başladım. Bazı günler (mevsim elverdiği zaman tabi) takım elbisenin içerisine pamuklu, tek renkli, uzun kollu giyiyorum değişiklik olsun diye. Tutup şerit falan da takmak istemiyorum. O ne öyle düğüne gider gibi. Yok mudur böyle kravattan başka bir çözüm, gömleği tamamlayabilecek bir başka boyun bağı? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 papyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FYODOR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 oldu canım. "profesör geldi" diye testis geçsinler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 bagirsak tak o zaman kardes, her sabah inek kes taze olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FYODOR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 kravat düğmeleri gizlemek için yapılan şık bir aksesuar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 İşini değiştir/ayrıl. Her gün bankacı gibi off. Yıvranç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 http://images.gittigidiyor.com/3480/BUYUK-BEDEN-ERKEK-UZUN-KOLLU-BEYAZ-GOMLEK-3X-7X__34809719_0.jpg üstüne ceket giyiyorsan düğmeli modelere gerek kalmaz zaten toparlar ceket yakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 FYODOR said: oldu canım. "profesör geldi" diye testis geçsinler sonra. http://www.youtube.com/watch?v=fIMIn052fRc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 fular tak o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 sen isini sevmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 alışıyorsun. ince kravat tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 cizgi film karkateri gibihissetmek kötü gheliyosa, sorunu kravatta dğeil baska yerde araman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 iş içinde rahatsız olacak bir durum yok eve gidene kadar da idare etcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Takmak zorunda değilsen takma. Ceket+gömlek hoş durur. Eğer takmak zorunda isen yapacak bir şey yok alış. Ben gibi işten çıkar çıkmaz çıkar cebe at kravatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ceket + gomlek gravatsız bok gıbı duruyor.. kurtlar vadisi style.. gravat sart hocam..+1 ile baslarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 FYODOR said: Selam Teşekkürler.7 kaç yıldır kravat takıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 erkek adam kravat takmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 FYODOR said: oldu canım. "profesör geldi" diye testis geçsinler sonra. "Başkası ne der" endişesiyle kendini giymeye zorladığın her şey insanı rahatsız eder. Sorun kravatta değil, çalıştığın yerde diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 icinden geldigi gibi giyinmek lazim... kimin ne dusundugu onemli olmamali, eger senin icin 1 kisinin dusuncesi onemliyse onun istedigi gibi giyinmeli... yine de giydiklerinle rahat hissetmelisin, sahsen ben palyoca gibi gezsem bile insanlarin dusuncelerini umursamam, cunku dusuncelerini umursayacagim insanlar zaten benim icimi bilecekleri icin onlarda benimle geziyorlardir o sirada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 paradoksal yaklaşmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 bu aralar beni de rahatsız ediyor. Sürekli önümde sallanıp duran bişey var yok lan ondan rahatsız olmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Süeter veya kazak tarzı şeyler o sallanmayı önlüyor. Bende sevmyorum benden önce bir yere gitmeye çalışmasından kravatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 yerçekiminden hep yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar