karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 şimdidee kintama diye gelmiş salak okumayin
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ben yemedim hala her mesajini kenarlara baka baka sikayet ediyorum son mesaji gösetere getirip hemen kaçiriyorum biyandan heyecanlida
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Pfff.. Güncelde sadece Game of thrones spoylırı olan postlar var. Temizlenene kadar ben kaçar.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 iyi oldu uyarıyı aldıgım. adlarını gördüm mü okumuyorum
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Su spoiler mevzusuna hayatın anlamiymis gibi bakmayın ya. Malum dizi o kadar sürprizlerle akıl oyunlarıyla falan dolu da degil.
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 valla dolu aslında son bölüm son sahnedeki olayı hiç beklemiyordum mesela
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 DoruK said: doğru mu la bunlar bu arada dayanamadım okudum gerisini de doğru olmadığını söyleyin bari doğru olduğunu söylicekseniz de spoiler içinde yazın bakmayayım Hmm, tamam, evet, buyur. :)
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 allah kahretsin sizi spoil edeyim diye resim arıyordum ben bile yedim 4. kitap bitmesine rağmen. ama fan art falandır bu. baya iyi olmuş. da sanmam yani.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ahmedinejad said: Su spoiler mevzusuna hayatın anlamiymis gibi bakmayın ya. Malum dizi o kadar sürprizlerle akıl oyunlarıyla falan dolu da degil. hahahah
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 spoiler verenlerin izlediklerini itina ile takip edicem dizi ve filmlerin senaryolarını çalıp cep telefonlarına msj atıcam üstelik basmadan okunan msjlardan olucak hepsine bu hayatı zindan edicem
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 admin bey gelince banlancak hepsi zaten
DeathhLord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Aceace said: Malum mesajlar temizlendi dimi?Aslında film tam bir hatun filmidir. Jenniferın karakteri, kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ? hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan. - cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken. - cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını - jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 yazık lan mental sorunları var galiba arkadasın :D
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ahmedinejad said: Su spoiler mevzusuna hayatın anlamiymis gibi bakmayın ya. Malum dizi o kadar sürprizlerle akıl oyunlarıyla falan dolu da degil. cus
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ahahaha yetersiz herif ya işi gücü yok tüm gün bununla uğraştı
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Adam özelden yolluyor şimdi de. Bilader işsiz misin? İşsizsen sequoya söyle eline 3-5 kuruş bişey versin belki karı kız ararsın. Tey allam ya.
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 lan uzaykeki olmasın bu spoiler canavarı? adam böyle intikam alıyor olabilirmi bizden?
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Forumun en issizlerinin basinda geliyo. Ihtimal yüksek.
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Lan Soren'den spo yedim off. Hay ben böyle isi ya...
Cons Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 cofri zehirleniyomuymuş bişeymiş galba ya
Öne çıkan mesajlar