Dynun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ayıb ediyor. 8de nasıl bilmiyorum da ben win7'nin font renderingten hiç memnun değilim. bikaç program buldum, biyerde halletse, başka bi yerde sıçıyor. 3rd party kullanan var mı bu iş için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 sorun windows ta değil senin gözler bozulmuş demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 GERGE summonlayalım diyecem, o da mac kullanın diyecek. böyle bişey varmış dinanım, bi bak istersen. denemedim ben ama, belki çözüm olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 sağol abi denedim bunu. chrome ile uyumlu değil, chrome'un tüm arayüz sapıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 aslında bende win8 kur diyecektim birde office in fontclr si var 2013 office gelio sanırım onuda deniyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Win8'in en buyuk winlerinden biri font rendering ama yine de OS X ya da Infinality seviyesinde degil. Third party iyi calisan bir sey yok ama. Fark burada ama Windows ile OS X arasindaki, bunu engellemek pek mumkun degil: http://images.damieng.com/blog/font-scaling.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 hazır format atmışken 8 mi yükleseydim ki win8 kıvama geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 kullanıyorum ben şu 29 liraya güncelleme geyiğinden bu yana, gayet akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Start8'le gayet kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 abi start8'e falan para virmeyin. Classic Shell var,beleh hem de gayet kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Dynun said: hazır format atmışken 8 mi yükleseydim ki win8 kıvama geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Win8 yüklemek isteyen yakında çıkacak update'ini beklesin. Teknik özellikleri şu anda gayet iyi aslında ama arayüz ıvır zıvır tarzı şeyler de baya adam edilecek update ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 çıktı update zaten ki ? 8.1 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 abi salak salak addon lar kulalncaksanız hiç kurmayın win8 i win8 kuruyorsanız öğrenin ya ne bu saçmalık çok iyi abi başlatsız çok daha hizli iş yapıosunuz sadece alışmanız gerek 1 ayda pro olursunuz zaten PC adamlarısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 asfsdfg 8.1 çıkmış mı? :D iyi bari. bakmak lazım neleri düzeltmişler nasıl yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Şunu Ekleyesim geldi konuya. Repair Tool http://cdn-www.i-am-bored.com/media/w8rt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ofiste win8'e geçtim. Metro arayüzüne hiç bakmıyorum bile. Her şey aynı win7. Kullanım zorlugu yok. Başlat'ı problem ediyorsanız start8 kurun gitsin. Diğer her şey için RUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 7 o kadar temiz ve o kadar müthiş ki, 8 yüklemek inanılmaz gereksiz geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 çok amele işi start başlığını geri getirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 start8 kullanmak mi? start'in tek kullandıgım yeri search fonksiyonu. Çok büyük kolaylik benim için. O yüzden Win8'de start8 kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar