Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi R4 kart?

vaperon

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
_ILuVaTaR_ said:

Xenus said:

son verilen site iyimiş dstwo'u ordan alırım herhalde. en ucuz orda buldum 35.5$. +2$ takip no'su. türkiye'ye rahat geliyormuş

http://www.realhotstuff.hk/Supercard-DSTWO_p_25.html

şurdan aldım bakalım haber veririm ulaşınca.

digitopz mastercard kabul etmiyor diye alamamıştım.

gelişme var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Gateway alinmasi gereken son sey. v4.5'de kalirsan kullanabiliyorsun ki bu eShop'a giremezsin demek. Daha da kotusu yeni oyunlar da yeni versiyon istemeye basladi, Mario RPG mesela 5.1 ve uzerinde calisiyor sadece. Daha da otesi Animal Crossing ornegin farkli bir save sistmei kullandigi icin calismiyor.

Husran tam, bir yil sonra filan ama alinasi kartlar cikar.

DStwo'nun ana olayi ama DS oyunlari degil benim icin. DS oyunlarini cok iyi calistiriyor, hatta bazi oyunlar garip bir sekilde R4'den daha iyi gorunuyor ekranda ama bu aletin asil olayi icinde Dingoo A310'nin islemci ve rami olmasi. Dingoo A320 ulkemisde bilinmeyen ama bence en iyi indie konsol kendisi. Ozellikle TV-out ve SNES yaparsan. Sunlar emule ediliyor:

[list]
[*] Gamegear
[*] SNES
[*] Colecovision
[*] Gameboy
[*] Mastersystem
[*] C64
[*] Genesis
[*] Gameboy Color
[*] Mame
[*] GBA
[*] Neo Geo
[*] NES
[*] Turbografx16
[*] LucasArts (ScummVM iste)
[*] Spectrum
[*] Sinclair ZX
[*] Atari
[/list]
Bunlarin cogu normal kartlarla da emule edilebiliyor ama bazilari icin Supercard CPU'sunu kullaniyor ve cok daha iyi sonuclar veriyor bu. Ozellikle SNES ve GBA'da ki %70 onlari kullanirsiniz zaten.

Yaninda bir de su lazim ama: http://forum.paticik.com/read.php?37,7077268

Surekli GBA oyunlari oynuyorum su anda, cok iyiler.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

daha hüsran demek için erken, önce DS oyunlarına destek vermeyeceklerdi şimdi bahsettikleri ikinci installer karta DS ve homebrew desteği geldi. bunu fiyatının tuzlu olmasına bağlıyorum. latest updatele de çalışıyor. DSTWO tier birşey olmaz ama ucuz bir R4 gold gibi çalışır.

ilk yaptıkları presentasyon çok erkendi, world first'üz diyip aceleye getirdiler, oyun değiştirince save dosyası patlıyordu ama daha sonra dedikleri gibi save sorununu da çözdüler. şuan dediğin gibi bir animal crossing'in save'i problemliymiş ona fw update uğraşıyorlar.

şuan kart hakkında shitstorm'u çıkartanlar, 3ds versiyonu sürekli latest gidenler.

nintendo salak değil tabi, önümüzdeki dönem çıkacak tüm oyunlara v5.1'i hatta v6.1'yı koyar, o zaman bu oyunları oynamak mümkün olmayacak bir süre gene karta fw update gelmesini beklersin. güncel takip etmek isteyene sıkıntı, pokemon x,y falan da geliyor ama şimdiye kadar çıkmış bir sürü oyun var

ben şuan v4.5'de tuttuğum için alıp kullanmayı düşünüyorum bir süre, zaten tr'de bir 3ds enflasyonu olduğu için eğer fw update gelmezse işimi bitirince rahat da satılır.
Sosyal ağlarda paylaş

şu haliyle ben almayı düşünüyorum. aslında tam anlamıyla bir hacking değil, exploit based bir kartmış zaten v4.2-4.5 arasında çalışıyor. yani nintendo o açığı kapattığı için hiç bir zaman daha yeni versiyonlara uyumlu hale getiremeyebilirler. kartın donanımı, kullandığı software de muamma çıkınca reverse engineering kasarlar ama yeni updateleri desteklemesi için yeni kart alıcaksınız derlerse o zaman fena olur tabi
Sosyal ağlarda paylaş

bundan sonra eshoptan bişey almayı dusunmuyorum update falan etmem zaten bişi sorcam mesela fire emblem e yeni map cıkınca oyun içi dl ediyor eshop update i istiyor mu o mesela ? pilot bi arkadaş var yurt dısında sürekli 3-4 tane amazon.de siparişi verdim 31-35€ ya getirebiliyor oyunları düzenli olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

ee bir yerden fedakarlık yapılması lazım o kadar da değil.

bir kid icarus'un fiyatına geliyor şu kart. bana fazla gelmedi o yüzden DS oyunlarını çalıştıracak bir R4 kartına da ihtiyacım var.

gerçi şöyle bir durum var bu spoofing denen olay eShop'u da kandırıyor olabilir daha hiç bir açıklama yok o konu da. eShop kullanılabilir olabilir yani. nintendo cihazları banlar mı böyle bir altyapısı var mı bilmiyorum. he zaten eğer olmuyorsa ikinci bir 3ds alabilirsin :)

PS3'te 3.55 firmware'i gibi oldu, ama spoofing ile, CFW ile online olunca, PSN'e bağlanınca cihazın banlanma olasılığı var. yani cihazı internete bağlı bırakamıyorsun bile, değil ps+'dan vs yararlanma.

mesela latestı update'i yüklemeden PSN'e giremiyorsun normalde ama bu spoofing denen olay PS3'te de var, bu şekilde PSN'e bağlanıyorlar. 3DS'te eShopta aynısı olabilir kapalı kutu, siteleri de açılmıyor ama muazzam bir gelişme

kedi-fare oyunu başlıyor şimdi nintendonun. duplicateleri çıkarmadan 300 küsür rom var şuan ki ilerisi içinde destek olacağı belli
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...