reampage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Nintendo kaldırmasın hala region lock, şu geldiği zaman bakalım ne yapıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 _ILuVaTaR_ said: Xenus said: son verilen site iyimiş dstwo'u ordan alırım herhalde. en ucuz orda buldum 35.5$. +2$ takip no'su. türkiye'ye rahat geliyormuş http://www.realhotstuff.hk/Supercard-DSTWO_p_25.html şurdan aldım bakalım haber veririm ulaşınca. digitopz mastercard kabul etmiyor diye alamamıştım. gelişme var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 gelmedi henüz, tracking numarası sonuç vermiyordu kıllanmıştım baya, sen diyince baktım bi daha 27'sinde anca yollamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 _ILuVaTaR_ said: gelmedi henüz, tracking numarası sonuç vermiyordu kıllanmıştım baya, sen diyince baktım bi daha 27'sinde anca yollamışlar. Hong Kong Post Registered Air Mail ile geliyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 şu sitede paypal geçiyor bu arada haberiniz olsun. başka bir yer bulamadım. http://www.nds-card.com/index.asp dstwo almama da gerek kalmadı, çıkınca gateway 3ds alıcam, içinden ds oyunları için ikinci bir flash cart da çıkıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Gateway husran direk, uzak durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 R4 kart ne lan köylüler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=i8ju_10NkGY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Gateway alinmasi gereken son sey. v4.5'de kalirsan kullanabiliyorsun ki bu eShop'a giremezsin demek. Daha da kotusu yeni oyunlar da yeni versiyon istemeye basladi, Mario RPG mesela 5.1 ve uzerinde calisiyor sadece. Daha da otesi Animal Crossing ornegin farkli bir save sistmei kullandigi icin calismiyor. Husran tam, bir yil sonra filan ama alinasi kartlar cikar. DStwo'nun ana olayi ama DS oyunlari degil benim icin. DS oyunlarini cok iyi calistiriyor, hatta bazi oyunlar garip bir sekilde R4'den daha iyi gorunuyor ekranda ama bu aletin asil olayi icinde Dingoo A310'nin islemci ve rami olmasi. Dingoo A320 ulkemisde bilinmeyen ama bence en iyi indie konsol kendisi. Ozellikle TV-out ve SNES yaparsan. Sunlar emule ediliyor: [list] [*] Gamegear [*] SNES [*] Colecovision [*] Gameboy [*] Mastersystem [*] C64 [*] Genesis [*] Gameboy Color [*] Mame [*] GBA [*] Neo Geo [*] NES [*] Turbografx16 [*] LucasArts (ScummVM iste) [*] Spectrum [*] Sinclair ZX [*] Atari [/list] Bunlarin cogu normal kartlarla da emule edilebiliyor ama bazilari icin Supercard CPU'sunu kullaniyor ve cok daha iyi sonuclar veriyor bu. Ozellikle SNES ve GBA'da ki %70 onlari kullanirsiniz zaten. Yaninda bir de su lazim ama: http://forum.paticik.com/read.php?37,7077268 Surekli GBA oyunlari oynuyorum su anda, cok iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Güncelde gördüm geldim. Abbbooov ne leş bi konu lan nintendo oynuyorlar halen yazık harcadığınoz emeğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 GERGE said: daha hüsran demek için erken, önce DS oyunlarına destek vermeyeceklerdi şimdi bahsettikleri ikinci installer karta DS ve homebrew desteği geldi. bunu fiyatının tuzlu olmasına bağlıyorum. latest updatele de çalışıyor. DSTWO tier birşey olmaz ama ucuz bir R4 gold gibi çalışır. ilk yaptıkları presentasyon çok erkendi, world first'üz diyip aceleye getirdiler, oyun değiştirince save dosyası patlıyordu ama daha sonra dedikleri gibi save sorununu da çözdüler. şuan dediğin gibi bir animal crossing'in save'i problemliymiş ona fw update uğraşıyorlar. şuan kart hakkında shitstorm'u çıkartanlar, 3ds versiyonu sürekli latest gidenler. nintendo salak değil tabi, önümüzdeki dönem çıkacak tüm oyunlara v5.1'i hatta v6.1'yı koyar, o zaman bu oyunları oynamak mümkün olmayacak bir süre gene karta fw update gelmesini beklersin. güncel takip etmek isteyene sıkıntı, pokemon x,y falan da geliyor ama şimdiye kadar çıkmış bir sürü oyun var ben şuan v4.5'de tuttuğum için alıp kullanmayı düşünüyorum bir süre, zaten tr'de bir 3ds enflasyonu olduğu için eğer fw update gelmezse işimi bitirince rahat da satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 eShop'u kullanamayinca aletin yarisi gider, bir de sadece eski oyunlari oynayabileceksin zaten. Virtual Console benim icin bu aleti alma nedenlerinden, o olmadan yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 şu haliyle ben almayı düşünüyorum. aslında tam anlamıyla bir hacking değil, exploit based bir kartmış zaten v4.2-4.5 arasında çalışıyor. yani nintendo o açığı kapattığı için hiç bir zaman daha yeni versiyonlara uyumlu hale getiremeyebilirler. kartın donanımı, kullandığı software de muamma çıkınca reverse engineering kasarlar ama yeni updateleri desteklemesi için yeni kart alıcaksınız derlerse o zaman fena olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bundan sonra eshoptan bişey almayı dusunmuyorum update falan etmem zaten bişi sorcam mesela fire emblem e yeni map cıkınca oyun içi dl ediyor eshop update i istiyor mu o mesela ? pilot bi arkadaş var yurt dısında sürekli 3-4 tane amazon.de siparişi verdim 31-35€ ya getirebiliyor oyunları düzenli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Pokemon x-y zaten baya bi sure kartla oynanamicak ahahaha Ds in her yeri kirik ve firmwaresiz olmasina ragmen release icinde ilk 1 ay oynanamiyordu pokemonlar duzgun patchli rom cikana kadar, ondan sonrada cogu ozelligi calismiyordu. Tum oyunlari r4 le oynayan adamlar bile pasa pasa aliyordu gidip oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ne zaman çıkacak o versiyonlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 geldi bugün supercardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 pandoranın kutusu açıldı http://i.imgur.com/LSwIWr0.png sanırım firmware'e injection gibi birşey yapıp, DS modunda 3DS oyunları açılmasını sağlıyorlar. büyük ihtimal hiç bir update gelmeyecek bu karta o yüzden reverse engineeringi bekleyip clone kart almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Ölü r4 karttır. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 review geldi kart legit http://www.ds-scene.net/?s=viewtopic&id=4728 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 genç supercardçılar rahatsız http://www.youtube.com/watch?v=dPFO0ZDzBfA SMT IV oynayabilmek :) nintendo legit müşterilerine zarar veren region lock'u kaldırır umarım. üstlerinde baya baskı oluşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Çıkmış, iyi ama eShop çalışmayınca ne anlarım ben 3DS'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ee bir yerden fedakarlık yapılması lazım o kadar da değil. bir kid icarus'un fiyatına geliyor şu kart. bana fazla gelmedi o yüzden DS oyunlarını çalıştıracak bir R4 kartına da ihtiyacım var. gerçi şöyle bir durum var bu spoofing denen olay eShop'u da kandırıyor olabilir daha hiç bir açıklama yok o konu da. eShop kullanılabilir olabilir yani. nintendo cihazları banlar mı böyle bir altyapısı var mı bilmiyorum. he zaten eğer olmuyorsa ikinci bir 3ds alabilirsin :) PS3'te 3.55 firmware'i gibi oldu, ama spoofing ile, CFW ile online olunca, PSN'e bağlanınca cihazın banlanma olasılığı var. yani cihazı internete bağlı bırakamıyorsun bile, değil ps+'dan vs yararlanma. mesela latestı update'i yüklemeden PSN'e giremiyorsun normalde ama bu spoofing denen olay PS3'te de var, bu şekilde PSN'e bağlanıyorlar. 3DS'te eShopta aynısı olabilir kapalı kutu, siteleri de açılmıyor ama muazzam bir gelişme kedi-fare oyunu başlıyor şimdi nintendonun. duplicateleri çıkarmadan 300 küsür rom var şuan ki ilerisi içinde destek olacağı belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar