Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ölmüş hocam. üşüyorum. doğalgazı da kapatmışlar ödedim, yarın açarız diyolar. arabayla geleyim alayım görevliyi dedim. ıııh dedi kapadı, o da haklı. kendine bakamayan gebersin. evlenin çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 doğalgaz ile özel hastanecilik arasında bağlantı kuracak ilk 50 kişiye araba veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 faturaları vaktinde ödeyince evlenmeye gerek kalmıyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Bi dakka zamanında ödenen fatura ile sevişebiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 nisan ayında doğalgaz açtıranlar utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 aslında faturanı ödemezsen sevişebiliyorsun. evlenerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 nordlydian said: doğalgaz ile özel hastanecilik arasında bağlantı kuracak ilk 50 kişiye araba veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bu topik ne kafası? (Genel olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 hiçbir mesajdan bir bok anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 nasip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 eskiden 2 takım taraftarlarıda beraber maç izlerdi ama şimdi nerdee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 saçmalama o dediğin sütle yapılır bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 tren istasyonundaki tatlı kızla nasıl tanışırım acaba? Dün gördüm aşık oldum, bugün resmen eridim bittim. Ters istikamette gidiyoruz ve kafadan 7-8 yıl yaş farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 trene söyle önünü kessin kesebilirse senindir kesemiyorsa kısmetinde yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ne kullanıyorsan link pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 aslında şu an şöyle bi sıkıntı var gazetelere yansımayan. aylık 350tl sınır koymuşlar. rusya falan postayı koydu bize büyük ihtimal. bir ayda en fazla 350tllik gaz alabiliyorsunuz. yetmiyosa kriz masası diye bişey oluşturmuşlar sanki dünyayı ele geçiriyolar. oradan izin çıkarmaya calısıyosunuz kendinize. telef oldum bu ay evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 canım mantı çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Kuafor cok kalabalik, sira ne zaman gelir acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 çok üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bu cemre düştü de bi tarafını mı kırdı acaba. ne bu havalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 moriarty said: aslında şu an şöyle bi sıkıntı var gazetelere yansımayan. aylık 350tl sınır koymuşlar. rusya falan postayı koydu bize büyük ihtimal. bir ayda en fazla 350tllik gaz alabiliyorsunuz. yetmiyosa kriz masası diye bişey oluşturmuşlar sanki dünyayı ele geçiriyolar. oradan izin çıkarmaya calısıyosunuz kendinize. telef oldum bu ay evde Onun nedeni şu; aklı başında ve parası cebinde olan insanlar gidip 3-5k liralık gaz alıyorlardı, sonra 2 sene boyunca onu kullanıp zamdan etkilenmiyorlardı. Devlet buna ayınca "LAN BİZ ZAM YAPARIZ DA SENİ ES Mİ GEÇERİZ SANDIN?" diyip kota getirdi, üstüne kartlı doğalgaz sistemini kaldırdı. Yeni aboneliklerde kartlı sistem alamıyorsunuz. Yoksa faturalıda 10bin de yaksan kimse dur demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 adam harbi üşümüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ekonomi iyiye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 link var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar