yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Bu akp yanlısı trollerden bezmişken bir de chp taraftarı gibi görünen troller forumu bastı. Olm ne tür bir tiyatro peşindesiniz yav siz. Nasıl bir oyun abi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 abi chpnin kendisi chp yanlısı değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 chp'den de, mhp den de bi cacık olmaz, Son seçimde Osman Pamukoğlu paşaya oy attım. Vatanını seven herkes birleşsin, yine HEPAR'a oy atacağım, TGB parti değil ama tutuyorum, aferim gençlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ohaaaa nasıl ateşlenmiş bir anda burası! sakin olun biraz ya, paticiktesiniz. ayrıca öfffffff ve aynen şu yani: yekeyeke said: Bu akp yanlısı trollerden bezmişken bir de chp taraftarı gibi görünen troller forumu bastı. Olm ne tür bir tiyatro peşindesiniz yav siz. Nasıl bir oyun abi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bucurukunannesi said: chp'den de, mhp den de bi cacık olmaz, Son seçimde Osman Pamukoğlu paşaya oy attım. Vatanını seven herkes birleşsin, yine HEPAR'a oy atacağım, TGB parti değil ama tutuyorum, aferim gençlere.. Niye boş oy atıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 GlobalLord said: SIZLER PARCALANMAYI VE YOK OLMAYI HAK EDIYRSUNUZ!!! ORDA KADINCAGIZ GAZETE GAZETE ACIKLIYOR SIZ HALA GEYIK PESINDESINIZ DILERIM AMERIKAN CIZMESINI BOGRUNUZE YIYIP KIZ KARDESLERINIZE GOZUNUZUN ONUNDE TECAVUZ BASLADIGINDA DA BU SEKIL INGILIZCE KONUSUP BOYLE GEYIKLER SURDURMEYI DENERSINIZ! from by al lazım olur lisede: http://4.bp.blogspot.com/_pVzlfyY6hGk/TPT8cR6DqfI/AAAAAAAAAKs/0pS-XydeUtQ/s1600/processingDeerpicture.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 yahu sahi CHP diye bir parti vardı, ne oldu ona? geyiği dondurmeye baslıcakken gene iç drama çıkardılar lol http://galeri.uludagsozluk.com/24/%C3%A7iko-baykal-%C4%B1n-gitmesine-de-g%C3%B6zya%C5%9F%C4%B1-d%C3%B6kt%C3%BC_1893.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 chp kapatılsa bütün ülke rahatlayacak. ne solmuş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Cehape sol parti degil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Lan yalniz forumdaki akepeciler de, chp cok rorororo ayagina iyi laf geciriyorlar herkese.Hep bir gizli gizli, arkadan is cevirmeler, en bastakinden cobanina kadar hepsi ayni sddfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 cia napsın chpyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 GlobalLord said: SIZLER PARCALANMAYI VE YOK OLMAYI HAK EDIYRSUNUZ!!! ORDA KADINCAGIZ GAZETE GAZETE ACIKLIYOR SIZ HALA GEYIK PESINDESINIZ DILERIM AMERIKAN CIZMESINI BOGRUNUZE YIYIP KIZ KARDESLERINIZE GOZUNUZUN ONUNDE TECAVUZ BASLADIGINDA DA BU SEKIL INGILIZCE KONUSUP BOYLE GEYIKLER SURDURMEYI DENERSINIZ! from by http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/140/060/1308942515001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 amerikan cizmesini ayagimiza giyiyoruz, kiz kardesleri tecavuze ugrayan zaten cok, ara dinle kim etmis tecavuzu, sonra konusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 malzeme bu, bu halktan anca CHP kadar solcu bir parti çıkabiliyor işte gidin şimdi duvara kafa atın veya yurtdışına kaçma planları kurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 keske ataturk kendini padisah ilan etseydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 yekeyeke said: Bu akp yanlısı trollerden bezmişken bir de chp taraftarı gibi görünen troller forumu bastı. Olm ne tür bir tiyatro peşindesiniz yav siz. Nasıl bir oyun abi bu... kendisini kendisi olmaya adamış insanların sürüden farklı olduğu için zevkine testis konusu yapıldığı bir forumda böyle troll karakterlerin ortalıkta kara çarşaflı hayat kadınları gibi dolaşması çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 aquila said: amerikan cizmesini ayagimiza giyiyoruz, kiz kardesleri tecavuze ugrayan zaten cok, ara dinle kim etmis tecavuzu, sonra konusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 amerikada 1 (bir) yılda 250bin neredeyse, orası da mı tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 amerika daha çok yapıyor diyince buradakiler azalmıyor ki yaklaşım tarzın faul olduğu gibi ilk kurduğum cümleden sonra daha fazla her türlü dialog beyhude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ben burasıyla ilgili bişi demedim de sormadım da, sadece amerikada mı tc diye sordum. ama burası tc'yse orası başka bişi olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 http://25.media.tumblr.com/718fe8f774e5da415af811aa9d61308f/tumblr_mkll4nCxsA1qbo65fo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 xaty said: ben burasıyla ilgili bişi demedim de sormadım da, sadece amerikada mı tc diye sordum. ama burası tc'yse orası başka bişi olmalı ı Bu da deel offg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Viktor said: malzeme bu, bu halktan anca CHP kadar solcu bir parti çıkabiliyor işte ahah lanet olsun hamurumuza mayamıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 xaty said: ben burasıyla ilgili bişi demedim de sormadım da, sadece amerikada mı tc diye sordum. ama burası tc'yse orası başka bişi olmalı Ortalama amerikali ile turkun tek farki din, tc amerika, amerika tc direk Tencere kapak gibiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 e-sigara sivisina gelirsek, bu konuda hic birimiz bir sey diyemeyiz. bazi arastirmalar sivinin buharlastiginda %50 ila %55 oranda nikotinini kaybettigini savunuyor. bazi arastirmalar e-sigaradan cikan buharin, normal sigara dumanina gore cok daha yogun oldugu icin cigerlerimiz tarafindan metabolize edilemeden disari ufledigimizi savunuyor. hatta bir yerde bir sigaradan alinan nikotinin 8 saniyede beyine gittigini, olay e-sigara oldugunda bu surenin 30 ila 35 saniyeye ciktigini okumustum. ama malesef hep dedigimiz gibi halen daha adam akilli arastirilmiyor bu isler.kesin konusabilmek icin cok daha fazla teste ihtiyac var. en nihayetinde elektronik sigara candir. Jeniffer ne kadar erkeklere memelerini teşhir etse de; bi yandan da hatunlara oynar. Aslında film tam bir hatun filmidir. Jenniferın karakteri, kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ? hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan. - cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken. - cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını - jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar