nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sevgili patiler böyle habertürk sitesine link verip konu açmayı sevmem ama bunu herkesin görmesi lazım. adamların 2013 yılındaki zihniyetlerine bakar mısınız? buradan tüm arap hayranlarına selam olsun. herhalde biskolata erkekleri ülkeye gelse idam ederlerdi. asadaf çok yakışıklılar diye sınır dışı edildiler. sipeyşek'e not: merak etme panpa senin için bir sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Eehehehehehhehe ne ince espriler ahahahahhahahashsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 saol qanqa.. ilk postu senin atacağını adım gibi biliyordum valla. alıntı falan yapmasakta isminin geçmesi yeterli, şıp diye ordasın.. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Şuan kahvaltı ediyorum, iyi forumlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ozguven seviyesi en dusuk insanlar su araplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 genelleme yapmayı doğru bulmuyorum lakin 3 arab arkadaşımdan 3'ü de aynıydı, mal gibi yaşıyorlar arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 arap ırkı kadar salak başka bi ırk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ırk dedi ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Alayınızın ismi arap kökenli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Birleşik arab emirliklerinden 3 kişi ne kadar yakışıklı olabilir ki? Yani 1 değil, 2 değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Forumda artan irkcilik ve yansimalari konulu sempozyuma hosgeldiniz. Once cakma liboslar baslasin konusmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Sorun bakalım sınırdışı edilirken gömleklerinin önü mü yırtılmış yoksa arkasımı yırtılmış. Eğer arkası yırtılmışsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 karıları bahane etmişler işte. kendileri vermekten korkmuşlar o üçüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Bu yüzden gitmiyorum arap ülkelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Bizim Mc yakışıklı gitse idam ederler herhalde asdasdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Sufi said: karıları bahane etmişler işte. kendileri vermekten korkmuşlar o üçüne. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Burdaki apaçilere benziyo. http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/sinir-disi-edilen-yakisikli.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Adam erkek guzeli yalniz. Hak verdim suudilere simdi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 suudlar da öyle demiş. ne güzel adam lan, kayabilirim buna kendimi tutamayıp demiş, sonra da beni asarlar adama kaydım diye demiş ve sınırdışı etmiş. güzel kadınları da sınırdışı etsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 bi tek eşekler ve develer kalsın arabistanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 onlardanda gideri olanları sınır dışı etsinler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 batlamış link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Arayan bulur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 fede said: bi tek eşekler ve develer kalsın arabistanda buda çok ilginç bir yorum olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar