Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bravely Default: Flying Fairy (3DS)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Aha bu da guvenilir firmadan: http://www.istanbulbilisim.com.tr/sdsdb-032g-b35-sandisk-sd-kartlar-en-ucuz-fiyatlari%2C43673.html?ref=akakce&v=1.87.6

Daha ucuzunu aramayin hic. GG'de ya da pek guvenmedigim sitelerde 5TL filan daha ucuz oluyor sadece.

edit: yanlis link vermisim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Satin almak tamamen gereksiz, en fazla uc tane oluyor o, ki 15 saat kadar oynamisim, daha bir kere kullanmadim. You need them to play olayini nereden uydurdun bilmiyorum yani. StreetPass ile adam bile cagirmiyorum ben, oyunu kolaylastiriyor.

DLC konusunda cok iyi Nintendo. Fire Emblem'de cok vardi ama hepsi ek gorevlerdi ona oyuna etkisi olmayan pek. Oteki oyunlarda yok yani, Bravely Default'in SP olayi tamamen gereksiz.

XBox, PS 4, Vita filan DLC dolu 3DS ile kiyaslandiginda.

Yani Nintendo paragoz deseydin DLC konusunda basta Mario Kart'a kart parcasi, Pokemon'a item ya da Pokemon, Donkey Kong'a level filan koyarlardi.
Sosyal ağlarda paylaş

dlc ile microtransaction ayrı olaylar gerçi, item satma olayı rezil parayla. yoksa dlc'de sorun yok. buna da ücretsiz boss dlc'leri düşünüyorlardı, iyi olur öyle bir şey.
knox said:

>you need SP to play the game

tarihin en kötü ama aynı zamanda en anlamsız microtransaction'ı. 1sp 1 chara 1 turn. 1 charın 1 turn'ünün hiçbir esprisi yok. bütün charlara aynı anda verseydi ancak birşeye yarardı.

bir kere kullandım, daha da kullanmadım öyle duruyor.

combat zorluğu ayarlanırken şuna para vermek tam komedi olur zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

seni eklemiştim sanırım. ben oynuyorum her gün, geçen iki sayfada anlattım summon/send olaylarını. abilink için de lazım. günde bir update data yapın adventurer'da, hem köylü de alıyorsunuz. :p

gerge update edince iyi oldu mesela bir sürü job için level verdi bedavaya abilink.

add friends yapacaksın bir de işte, hepsi adventurer'da. biz de seni ekleyeceğiz oradan. bütün friend list'i otomatik kontrol ediyor.

puma ilk aldı oyunu ama oynamıyor sanırım. :(

florem bomba ya. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

net'ten guest invite yapabiliyorsun işte, günde 3-5 kişi toplanıyor öyle.

bizim demo archeim'da geçiyordu, oyundaki quest'ler yoktu, sokaktaki insanlar sağa sola yolluyordu başka quest'ler için. aynı dungeon'ların 1-2 katlık olanları vardı. tamamladıkça ödüller veriyordu asıl oyunun new game için.
Sosyal ağlarda paylaş

sen imzanı güncellemeden üstteki topicden bulup eklemiştim

Along with this staggering amount of content, completing various tasks in the demo earns you bonus items in the full version of the game. For example, defeating the tortoise boss in the demo rewards you with a Rod and one Ether in the full version. These bonuses aren't terribly rare or exciting, but they do give you a nice headstart."">
"A demo can be downloaded from the (EU) eShop. The neat thing about the demo is that it isn't simply, like, the first 30 minutes of the full version or whatever. It is a completely different adventure, set in a part of the world specifically made for the demo along with a town and three dungeons.
Along with this staggering amount of content, completing various tasks in the demo earns you bonus items in the full version of the game. For example, defeating the tortoise boss in the demo rewards you with a Rod and one Ether in the full version. These bonuses aren't terribly rare or exciting, but they do give you a nice headstart." said:

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
9999 power nasil yaptin abi? Yolladim biraz once, 1200 power ancak. Gerci chapter 2'deyim ben daha, 18 saat playtime var.

Oyun kolay ama. Bu 18 saatte sadece bir kere boss'a oldum, o da su Ranger. Ikinci seferde rahat aldim kendisini. Ilk chapter genelde 1-turn victory ile gecti. Brave basip oldurdum hep. Boss'lari bile rahatca kestim genelde. Ikinci bolumde duzgun Brave-Default kullanimi cikartti kendini ortaya.

Sistem olarak iyi, FF'lerin en iyi versiyonlarindan olmus. Oyku, narrative filan cok iyi. Karakterler saglam. 4 Heroes of Light'tan daha iyi olmus bence. Hatta JRPG turu icin bir donum noktasi bile olabilir oyun, eskinin dinamiklerini gunumuzun AAA RPG'leriyle harmanlamislar. Radiant Historia'da bunun esintileri vardi ama burada olmus.

Brave-Default olayi cidden cok iyi ama. Surekli taktik gerektiyor. Combat olarak FF'lerin arasinda en begendigim oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...