Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Gunlugu okudum simdi, cidden super. Oyku ve kurgu A+ DIREK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 vurmayında demoyu beğenmedim sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 hele o action figure faciasından sonra iyice soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Sam said: şöyle bir tactics ogre 2 gelse bu ekipten ne bomba olur. kimse kalmadi ogre takimindan S-E'de hepsi ayrildi en son akihiko yoshida ayrildi. S-E oldu cidden, tum efsaneler gitti. birlesip ortak projede bi kickstarter yapsalar keske.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 evet aslında japonlar da ısınmaya başladı kickstarter olayına, öyle bir projeyle gelseler kesin tutar. fin, figür bir yana da oyun iyi gayet. yalnız seiyuu kadrosu da bomba, ryuko ile sanageyama atıştı demin ehueh. yok yok resmen. hidan, jiraiya filan herkesi toplamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Epey oynadim artik, oyun JRPG'nin herkese inat olmediginin kaniti. Hala cok guzel oyunlar uretiyorlar. Radiant Historia ve Sentinels of the Starry Skies'dan bu yana oynadigim en iyi JRPG oyunu olabilir. Sentinels of the Starry Skies'in mukemmelligine de erismis. Bu arada ilk bastaki vidyolari ve sahneleri Japonja izlemenin yolunu buldum, gunlukde Event Viewer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 evet ben de farkettim dün onu, iyi olmuş onu eklemeleri. tactics ogre luct gibi herşey tekrar izlenebiliyor. bu arada send ile special attack yollayın ehu. ben daha güçlendikçe güncelliyorum günde bir filan. gudik tiz'i default atakta bırakmayın. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Viktor said: Sam said: Başka alan yok mu abilink, friend summon filan ekleyelim. Viktor reklamını yaptı da kendi almadı galiba. :/ Son 6 ayda o kadar cok oyun aldimki su anda karar veremedigimden oyun oynayasim gelmio, baya dizi filan izliyorum o derece baydim. Seker bayraminda cikolatayi abartan cocuk modu erza valkyrie boss seslendirmiş, stop. şimdi çıktı piyasaya, stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Dedim sana ben, gec acilir bu konsol Avrupa'da, 2-3 yil gecsin bir cikis tarihinden sonra diye. Bundan sonra bu kalitede oyunlar gelmeye baslayacak bizim bolgeye hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Abi geçin EU pokemon X'e 130 lira verdim EU, Canada Eshopta 80 lira, 50 lira fark var bir oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 100TL'ye filan dustu ama kartuslar. Gecen gordum daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Oyun kalitesinden ziyade fiyatında sorun. Şu oyun 3 kişide var koca forumda 543353 alet satılmışken. 2 friendim var ikisi de 31 powerlı tiz sahibi ben 2500 power agnes koymuşken. :( böyle fahiş fiyat hayatımda ödemedim oyunlara. 3 oyun aldığım fiyata bütün steam indirimini kaldırırdım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Sen benden onde gidiyorsun abi, hayir bekleme pek benden. Sana thief filan yolluyorum ben de o nedenle, esya calsin senin icin diye. Yoksa daha Ruzgar Kristalini yeni gordum ben. Cok arkadas olmadigi surece o olayin pek anlmi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Thief değil de special kullanırken bufflanmış birini yollarsan bosslarda iyi oluyor, (2 gün filan cd var zaten düz atağın stealin anlamı yok o yüzden) guest'ler kurtardı beni iki kere. Ama thief değil zaten yolladığın, güncellemedin 14'ünden bu yana hala tiz 31lik. :) adventurer'da update data diyene kadar yollamıyor. puma da hiç oynamadı sanırım o da en son 13ünde update etti. Ben günde bir kere yapıyorum zaten köylü gelsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 COmbat'ta send diyorum bazen. Oyle degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 O dediğini kaydediyor ama update data yapmadan sunucuya yüklemiyor, senin aletinde gönderilmek üzere bekliyor. Bir kere send demen yeterli en iyi saldırını, sonra sunucuda duracak update deyince. Daha iyisine ulaşana kadar send yapmana gerek yok başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 fire emblem mi bu mu ? ne düşünüyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Apayri oyunlar onlar. Fire Emblem cok daha kolay ama, sonlarinda sikiliyorsun epey hard ile bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Apayrı evet. Jrpg istersen bu, srpg istersen o. Aslında ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 hmm oyunu almak istesem yer yok bende de , pc de sd giriş var pokemonu yeni sd kart alana kadar buraya atsam diyorum ama direk atılamıyo heralde ? sen nasıl halletmiştin sam ? save backup alıp silmiş miydin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 nvm pokemonu silsem bile yetmiyomuş , sf4 ü de silmek istemiyorum yeni sd almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 O dedigin olmuyor. Ayni anda iki SD kart kullanmak dertli oluyor. Ayni oyunu iki karta da yuklemedigin surece sorun cikmiyor diyenler var ama guncelleme durumlarinda, streetpass durumlarinda sorun da verebiliyormus. Class 4 olmasi gerek kartin en azindan sanirim. Class 2 ile nasil performans verir bilmiyorum. Vaktinde 50TL'ye 32GB bulmustum ben Real'de, bak istersen etrafa bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Oyun 26,540 blok bu arada. Oyun 3.3 GB yani. 3DS'de yuklu en buyuk oyun benim. Sanirim icinde hem Japonca, hem de Ingilizce seslendirme oldugu icin boyle ki Japonca seslendirme olmasi her sekilde affettiriyor kendini. 8 blok 1 MB diye hesaplayin. Oyunlar teknik olarak 8GB kadar olabiliyor ama o kadar buyuk oyun gelmesini pek beklemiyorum ben, 3GB ustu 2-3 oyun var zaten. 4GB'yi gecmez ama buyuk ihtimalle. 32GB'lik kart sart yine de ama. Cogu Nintendo oyunu yukle ve silme modunda cunku. Donkey Kong, Mario Kart, Pokemon... hep silinmeyecek oyunlar bunlar. Bu arada niye bloklar var diye sormustu biri: One limitation of flash memory is that, although it can be read or programmed a byte or a word at a time in a random access fashion, it can only be erased a "block" at a time. This generally sets all bits in the block to 1. Starting with a freshly erased block, any location within that block can be programmed. However, once a bit has been set to 0, only by erasing the entire block can it be changed back to 1. In other words, flash memory (specifically NOR flash) offers random-access read and programming operations, but does not offer arbitrary random-access rewrite or erase operations. Yani cevirip MB olarak soyleyebilirler ama boyle yapilmasi da gariplik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ben demiştim blok olayını, anlaşılmıyor. her defasında çeviri yapmak gerekiyor milden km'ye çevirir gibi. gereksiz şekilde kafa karıştırıyor. boneslark, evet save backup alıp herşeyi sildim iki demo hariç, ona rağmen ağzına kadar tıkabasa doldu kart. kart okuyucu (bu ucuzmuş zaten) ve ucuz bulabilirsem sdhc kart alacağım ilk fırsatta. bu oyunlar tekrar indirilmez çünkü inanılmaz yavaş eshop. gaben nintendo ile anlaş da bizi kurtar bu çileden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Bende bu var: http://www.akakce.com/bellek-karti/en-ucuz-sandisk-32gb-sdhc-sdsdb-032g-b35-fiyati,738869.html Class10'den tek farki acildiginda alet 2-3 saniye uzun suruyor oyunlarin ekranda gorunmesi. Oyun performansi etkilenmiyor. Class10 8GB kullaniyordum bundan once, tecrube ile sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar