Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bravely Default: Flying Fairy (3DS)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

evet o olay demoda çok işime yaradı. gece gezen iblislerden item lazımdı. gündüz sıfırlayıp gece iki katına çıkardım. :)

yalnız oyun inmek bilmedi ya, 5-6 saatte %68 oldu ancak. 10 mbit bağlantı var güya. yavaşlık nerde anlamadım ama başka yazanlar da çok olmuş oyunlar yavaş iniyor diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Brave - Default sistemi cok iyiymis, JRPG'lerde cok ender defend kullanirdim ben, onun yerine iksir icmek ya da buff filan yapmak her zaman daha karli ne de olsa bence. Bu oyunda defend gerekiyor.

Kullanma kilavuzu burada bu arada: http://cdn02.nintendo-europe.com/media/downloads/games_8/emanuals/nintendo_3ds_2/bravely_default/ElectronicManual_BravelyDefault_EN.pdf

Gorsel olarak da cok iyi. 3DS 3D kapaliyken ust ekran icin 238ppi, alt ekran icin 133ppi olabiliyor. Burada sonuna kadar kullanmislar. XL'da bu degerler cok dusuyor ama tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de gece yattım yatağa, kapadım ışıkları, taktım kulaklıkları, başladım oyuna. ar kart ve masaya koymamı istedi. haydaaa... başladım da ilk kısım birşeye benzemedi, bugün o kısmı tekrar açacağım. bir de ingilizce ziyan etti zaten bütün videoları, ana menüye settings koymamak nedendir anlam veremedim.

evet brave/default sistemi güzel bence de ama saldırı statlarını çok daha değerli hale getirmiş gibi. düşman saldıramadan yokedince zırhın filan boss dışında önemi kalmıyor adeta. neyse biraz daha ilerleyince belli olur.

piksel piksel xl her zamanki gibi ama uzaktan da rahat görülebiliyor, minnacık overhead haritada figür ona rağmen. düz 3ds'te herhalde 2-3mmkare filandır. :p

ingilizce/japonca seçeneği koymuşlar buna da çok şükür, atlus örnek alıyordur umarım. jiraiya filan geldi daha ilk sahneden neredeyse. (tu)

bu kartların hepsi lazım olacak mı acaba? hepsini basmak mı lazım gelir?
Sosyal ağlarda paylaş

yeni oyun açtım, gene ingilizce.. harbi bravo. ortak settings olmaması muazzammış.

9 tane kart bastım da açılışta hangisini istediğini anlamadım, yenisini basayım diye bakarken bana sormadan atladı bütün o kısmı. ana menüye de çıkamıyorum oyun başlayınca. soft reset'e de izin vermiyor.

hayatımda gördüğüm en kötü ana menü sanırım bu oyunda, abartmıyorum. ms-dos oyunlarında bile settings olurdu oyun başlarken.

bu arada bütün karakterleri 3 yaş yaşlandırmışlar ingilizce sürümde lol. tesettüre sokmaları yetmemiş gibi.

unutmayın çocuklar, insan öldürebilirsiniz ama bikinili bir genç kıza bakamazsınız! please understand!
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Abi, AR kart gerekmiyor oyunun basinda. Koysan da degisiklik olmuyor.

Tekrar baktim simdi yeni oyunla. O ucan kiz gelip sana bir sey gosterecegim dedikten sonra bir masaya koy, AR basliyor. Kartsiz. AR gereksiz tamamen. Masanun ustunde kiz beliriyor, konusmaya basliyor. Once bir kolye cikiyor, kamera ile kolyeyi takip et.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada, agnes'i klk ryuko seslendiriyormuş, gene tanıyamadım. tam zıt karakterler seslendirmeye devam ediyor lol.
https://lh6.googleusercontent.com/-Meho3Y_cVvY/UqU7WvRGOwI/AAAAAAAAASo/VQ_ABoLzg1E/w595-h842/Agn%25C3%25A8s.jpg
yön bulma özürlü agnes'imiz için gelsin..

DON'T LOSE YOUR WAAAAYYY~~
Sosyal ağlarda paylaş

1 chara 1 turn vermek 1$ lol. Arap şeyhleri bile almaz öyle bir ziyan microtransaction. 2 tane birikmişti, hiçbir işe yaramadı.

bende 8 köylü oldu ama yeni projelere adam yetiştiremiyorum, kimyongil gibi hissediyorum köylüleri oradan oraya yolladıkça. Esas iyi itemlar köyde ama odaklanırsanız bazı binalara. Çok para istiyor gerçi.

oyun süper ama her bakımdan, akihiko yoshida'nın da ellerinden öperim. Üzüldüm ayrılmasına ama, umarım heba olmaz yeteneği. Oyun art direction namına gördüğüm en iyi oyunlardan teknolojik olarak sınırlanmasına rağmen. Torment, eternity filan halt etmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...