Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 evet o olay demoda çok işime yaradı. gece gezen iblislerden item lazımdı. gündüz sıfırlayıp gece iki katına çıkardım. :) yalnız oyun inmek bilmedi ya, 5-6 saatte %68 oldu ancak. 10 mbit bağlantı var güya. yavaşlık nerde anlamadım ama başka yazanlar da çok olmuş oyunlar yavaş iniyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 10 mbps var bende de, 2 sat fulan surmustu. Yavas yine ama oyle cok yavas degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Brave - Default sistemi cok iyiymis, JRPG'lerde cok ender defend kullanirdim ben, onun yerine iksir icmek ya da buff filan yapmak her zaman daha karli ne de olsa bence. Bu oyunda defend gerekiyor. Kullanma kilavuzu burada bu arada: http://cdn02.nintendo-europe.com/media/downloads/games_8/emanuals/nintendo_3ds_2/bravely_default/ElectronicManual_BravelyDefault_EN.pdf Gorsel olarak da cok iyi. 3DS 3D kapaliyken ust ekran icin 238ppi, alt ekran icin 133ppi olabiliyor. Burada sonuna kadar kullanmislar. XL'da bu degerler cok dusuyor ama tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 AR kartlari burada: http://jmp.sh/v/zpU0zqpwxq9FEI2AhFng 3DS'nin her ozelligini sonuna kadar kullaniyor oyun. Olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ben de gece yattım yatağa, kapadım ışıkları, taktım kulaklıkları, başladım oyuna. ar kart ve masaya koymamı istedi. haydaaa... başladım da ilk kısım birşeye benzemedi, bugün o kısmı tekrar açacağım. bir de ingilizce ziyan etti zaten bütün videoları, ana menüye settings koymamak nedendir anlam veremedim. evet brave/default sistemi güzel bence de ama saldırı statlarını çok daha değerli hale getirmiş gibi. düşman saldıramadan yokedince zırhın filan boss dışında önemi kalmıyor adeta. neyse biraz daha ilerleyince belli olur. piksel piksel xl her zamanki gibi ama uzaktan da rahat görülebiliyor, minnacık overhead haritada figür ona rağmen. düz 3ds'te herhalde 2-3mmkare filandır. :p ingilizce/japonca seçeneği koymuşlar buna da çok şükür, atlus örnek alıyordur umarım. jiraiya filan geldi daha ilk sahneden neredeyse. (tu) bu kartların hepsi lazım olacak mı acaba? hepsini basmak mı lazım gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Oyunun basinda AR kart koymak gerekmiyor, masaya koyman yetiyor. Ekranda masanin uzerinde yuruyen kiz cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 yeni oyun açtım, gene ingilizce.. harbi bravo. ortak settings olmaması muazzammış. 9 tane kart bastım da açılışta hangisini istediğini anlamadım, yenisini basayım diye bakarken bana sormadan atladı bütün o kısmı. ana menüye de çıkamıyorum oyun başlayınca. soft reset'e de izin vermiyor. hayatımda gördüğüm en kötü ana menü sanırım bu oyunda, abartmıyorum. ms-dos oyunlarında bile settings olurdu oyun başlarken. bu arada bütün karakterleri 3 yaş yaşlandırmışlar ingilizce sürümde lol. tesettüre sokmaları yetmemiş gibi. unutmayın çocuklar, insan öldürebilirsiniz ama bikinili bir genç kıza bakamazsınız! please understand! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bolgesel bir yaptirim degilmi abi o olay. nintendo ne diye ugrassin bikiniyi cikartip baska sey takmakla. adamlarin isine gelir tek yap sat aynisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 hayır yok öyle bir yaptırım filan, nintendo'nun işgüzarlığı. flanders-friendly console imajları için kasılıyorlar işte böyle, oyunları mehtap tv ayarına getirip bırakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Abi, AR kart gerekmiyor oyunun basinda. Koysan da degisiklik olmuyor. Tekrar baktim simdi yeni oyunla. O ucan kiz gelip sana bir sey gosterecegim dedikten sonra bir masaya koy, AR basliyor. Kartsiz. AR gereksiz tamamen. Masanun ustunde kiz beliriyor, konusmaya basliyor. Once bir kolye cikiyor, kamera ile kolyeyi takip et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 tamam madem öyle deneyeyim tekrar, sağol. digital manual'de web sitesine bakıın AR kartları ve nasıl kullanıldığı var demiş ama yazan linkteki sitesinin her sayfasına tek tek baktım, ne bilgi ne kart bulabildim maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Başka alan yok mu abilink, friend summon filan ekleyelim. Viktor reklamını yaptı da kendi almadı galiba. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 NTSCye gectim ya subati beklicem by oyun icin Nintendo saolsun. Neyse smt bakarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Sam said: Başka alan yok mu abilink, friend summon filan ekleyelim. Viktor reklamını yaptı da kendi almadı galiba. :/ Son 6 ayda o kadar cok oyun aldimki su anda karar veremedigimden oyun oynayasim gelmio, baya dizi filan izliyorum o derece baydim. Seker bayraminda cikolatayi abartan cocuk modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 artik oyunlari sadece almis olmak icin aliyorum gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 3DS has too many games. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 4 abilink için 4 alan çıkaramadık forumdan. disappoint. neyse puma'yı ekleyebildim de gerge yok nedense. profilini upload etsene gerge adventurer'dan sonra. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Alsam mı, almasam mı aşamasındayım ben. Yılbaşından sonra alırım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Oyun bayağı iyi yalnız. JRPG kıtlığında bir vaha olmuş. Ahah friend summon hile gibi birşeymiş, net guest geldi, boss beni öldürmek üzereyken tek attı gitti lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 bu arada, agnes'i klk ryuko seslendiriyormuş, gene tanıyamadım. tam zıt karakterler seslendirmeye devam ediyor lol. https://lh6.googleusercontent.com/-Meho3Y_cVvY/UqU7WvRGOwI/AAAAAAAAASo/VQ_ABoLzg1E/w595-h842/Agn%25C3%25A8s.jpg yön bulma özürlü agnes'imiz için gelsin.. DON'T LOSE YOUR WAAAAYYY~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 akihiko yoshida ayrilmis S-E'den lam yoksa matsuno ile bir proje'de bulusurlarmi mesela ogre veya vagrant story 2. http://i.imgur.com/TlFuevC.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Nufus 5 oldu benim, daha arttirmak gerek ama. S'de 3 tane birikti. Para harcamaya gerek yok hic sanirim onun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 1 chara 1 turn vermek 1$ lol. Arap şeyhleri bile almaz öyle bir ziyan microtransaction. 2 tane birikmişti, hiçbir işe yaramadı. bende 8 köylü oldu ama yeni projelere adam yetiştiremiyorum, kimyongil gibi hissediyorum köylüleri oradan oraya yolladıkça. Esas iyi itemlar köyde ama odaklanırsanız bazı binalara. Çok para istiyor gerçi. oyun süper ama her bakımdan, akihiko yoshida'nın da ellerinden öperim. Üzüldüm ayrılmasına ama, umarım heba olmaz yeteneği. Oyun art direction namına gördüğüm en iyi oyunlardan teknolojik olarak sınırlanmasına rağmen. Torment, eternity filan halt etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 D's Journal iyiydi bu arada, epey iyiydi. Uzun suredir bir oyunda boyle okunmasi gereken sayfalar suren bir metin gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Evet ben de oturdum dün okudum 2 saat herhalde, hepsini bitirmedim hikayesini anlattığı ama. O mekanlara geldikçe okuyorum, çok iyi. şöyle bir tactics ogre 2 gelse bu ekipten ne bomba olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar