Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bravely Default: Flying Fairy (3DS)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Sam said:

bravely default başlığının canına okuduk yalnız. :p

alan, oynayan var mı? alırsam friend ekleyeyim diye düşündüm de alan olmadı sanırım system seller diye tanıttıkları oyunu henüz lol.

Ben aldim. Daha acmadim ama, Cuma sinavim var. Haftasonu baslayacagim.
Sosyal ağlarda paylaş

ok alırsam yazarım ekleriz birbirimizi. arkadaşı karakterlerden birine atama olayı hoş da işte şuradan alan 4-5 kişi çıkması lazım. :/

boneslark evet 40$ olsa direkt alacağım p3p ve vc2 çıkışta aldığım gibi ama işte 45€. 40 bile değil imansız adamlar. şimdiye rahat 5-6 oyun almıştım yoksa. ucuzlamıyor hadi kartuş alalım ama yok. aynı fiyat paso.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sam said:
ucuzlamıyor hadi kartuş alalım ama yok. aynı fiyat paso.

Ucuzluyor abi, acip hizlica baktim simdi, sadece almayi dusunebilecegim oyunlari listeledim, yoksa ucuza bir suru kartus var.

Mario Kart 7 - 40TL
Super Mario 3D Land - 50TL
Luigi's Mansion - 90TL
Tales of the Abyss - 75TL'ye almistim ben
Super Pokemon Rumble - 50TL
Ocarina of Time - 30TL bile gordum
Sonic Generations - 50TL
Rayman - 60TL
Pokemon Y - 100TL'ye var su anda, 90TL gormustum
A Link Between Worlds - 100TL'ye satilmaya basladi, daha yeni cikti ama

Luigi's Mansion filan da duser daha. Yine aramizda iletidim sorunu olmus abi, bir yil bir Nintendo oyunu icin kisa bir sure, ikinci yilina girmeden fiyat dusuklugu az gelir.

Eski ve efsane DS oyunlari da hep 40TL altina filan alinabiliyor. En zor bulununa 50TL civari oluyor. Suna bakin mesela, hemen kapin derim ben: http://www.sanalpazar.com/Ds-Dragon-Quest-9-Sentinels-Of-The-ucuzagetiren-Sifir__isp9958586 Son yillarin en iyi ROG oyunlarindna kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

İkinci el hep ucuz zaten öyle olmak zorunda, sam oyunların fiyat indirimini nintendo yapmıyor diye diğer yakınıyor.

Bu arada US oyunlarda indirimi yapıyor nintendo gayet belli bir süre sonra.

Birde senin orda yazdıklarının yarısı nortec oyunu zaten, diğerleride en çok ilgi gören oyunlar, Fire emblem misal çok nadir çıkıyor ikinci el çıkmıyor değil ben 80'e aldım sıfırını ama arada, takip etmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

vergi mergi dicem ama ntsc oyunlar ucuzluyor abi birde, yazın çıkanlar şimdi 30 dolar periodik olarak 44 dolar başlıyıp 40, 36 30 filan oluyorlar.

oyunlar eshop'a çıkmaz, alamayız filan diye us almadık, adamlar da her oyunu koydu eshop'a istediğim. şaka gibi.
Kanuni said:

Sansuru anlamadim ben :)

işte samanyolu tv kafalı nintendo mu desek, nintendo kafalı samanyolu tv mi desek. oyunlarda bikini örterek namus korumaya çalışıyorlar her zamanki gibi. fire emblem'da da aynı haltı yemişlerdi, millet isyan etmişti. hala akıllanmamışlar.

resimde soldaki jp sürümünden, sağdaki en. Allah belalarını versin. ya aslına sadık kal ya da 18 bas ambalajın üstüne. katolik köktendinci konsolu pazarlayacaksan o zaman orijinal materyale bikinili karakter koyma japonya'da satıcam diye.

region lock zevzekliğinin bir diğer kötülüğü işte. ne kadar küfretsem az.
GERGE said:

Sam said:
ucuzlamıyor hadi kartuş alalım ama yok. aynı fiyat paso.

Ucuzluyor abi, acip hizlica baktim simdi, sadece almayi dusunebilecegim oyunlari listeledim, yoksa ucuza bir suru kartus var.

Mario Kart 7 - 40TL
Super Mario 3D Land - 50TL
Luigi's Mansion - 90TL
Tales of the Abyss - 75TL'ye almistim ben
Super Pokemon Rumble - 50TL
Ocarina of Time - 30TL bile gordum
Sonic Generations - 50TL
Rayman - 60TL
Pokemon Y - 100TL'ye var su anda, 90TL gormustum
A Link Between Worlds - 100TL'ye satilmaya basladi, daha yeni cikti ama

Luigi's Mansion filan da duser daha. Yine aramizda iletidim sorunu olmus abi, bir yil bir Nintendo oyunu icin kisa bir sure, ikinci yilina girmeden fiyat dusuklugu az gelir.

Eski ve efsane DS oyunlari da hep 40TL altina filan alinabiliyor. En zor bulununa 50TL civari oluyor. Suna bakin mesela, hemen kapin derim ben: http://www.sanalpazar.com/Ds-Dragon-Quest-9-Sentinels-Of-The-ucuzagetiren-Sifir__isp9958586 Son yillarin en iyi ROG oyunlarindna kesinlikle.

viktor demişti sanırım shopto'da ucuzluyor oradan alıyorum diye. shopto'yu geçtim amazon.co.uk'in affiliate dükkanlarında bile ucuzlamıyor, kazık çakılmış gibi. ikinci eller %15 filan daha ucuz 2011 oyunlarında bile. ebay'de gene ikinci el bir yana eu sürümü bulamıyorum. fire emblem'a baktım fikir versin diye, aradığım oyunların popülerliği o ayarda çünkü. tr'da bizim gibi meraklısı hariç alıcısı olmayan oyunlar. senin listendekilerin çoğu 3ds milyondan fazla satan oyunları listesinde, çok basılmış oyunlar. :)

kabahatimiz jrpg/srpg sevdalısı olmakmış. en kıt devrinde en açgözlü şirketin elinde esir kaldık.
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci oyun değil de bravely default: for the sequel batıya gelen versiyon, içinde dlc'ler ve zorluk ayarları gibi ilave özellikler var. bravely second %30 filan tamammış, 2014 sonuna doğru gelir herhalde japonya'ya. batıya gelir mi şüpheli, uk listesinde ilk 40'a bile girememiş maalesef oyun ilk hafta.
Sosyal ağlarda paylaş

sağol da alıyla sonra elimdekini satıyla filan uğraşamam ya, dijital zaten içindeki oyunlar. ikinci el işinde cansıkıcı tecrübem oldu, stick'li düğmeli aletin ikinci eli zaten tam bir mayın tarlası. napalım artık 4-5 oyun daha alır kapatırız perdeyi.

bu arada alacağım herhalde bu bravely default'u çünkü demo bayağı sardı. artwork'ü yapan adam tactics ogre ve final fantasy tactics'den, genel süper kalite yakalamış zaten.

ikinci oyunda chibi olayını biraz daha azaltacaklarmış galiba.
http://www.youtube.com/watch?v=KTlcc76sWQk
ilk oyunun credits'ten sonra çıkıyormuş bu video, ikinci oyunun başrolü magnolia'yı tanıtıyor.

doh, alayım dedim ama 26k blok istiyor. (neden blokla yapıyorlar şu işi de direkt yazmıyorlar büyüklüğünü anlamak imkansız) bütün oyunları silmem lazım karttaki meh. keşke kart alsaydım ucuz bulmuşken.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

nintendawg gene dlc sansürlemiş:
http://i.imgur.com/mk1SxaP.jpg
rtük'ten beter şirket ya.

http://static4.wikia.nocookie.net/__cb20131126024227/finalfantasy/images/f/f5/BDFTS_Ringabel_Bonus_Costume.png
http://storage.siliconera.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/11/bdfts17.jpg

sunlarin hic sansi yok o zaman

tam akp kafasi. NA versiyonu nasil olur acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Dayanamadim basladim oyuna. Intro cok iyiydi. Ama Ingilizceydi, oyunun ana menusunde sadece oyuna baslama seyleri var zaten. Intro video gecip de oyuna baslayinca ayarlara girip dil degistirebildim ama. Simdi Ingilizce altyazili ve Japonca seslendirmeli oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...